Ooit zo close, nu een bitsige vete: hoe is het gesteld met de band tussen de ‘Harry Potter’-acteurs en J.K. Rowling?

De Britse schrijfster J.K. Rowling (58) ligt al lange tijd onder vuur vanwege haar standpunten over transgender personen. Niet alleen haar fans zijn verbolgen, maar ook de acteurs die destijds bekend werden dankzij haar boeken. Daniel Radcliffe (34), Emma Watson (34), Rupert Grint (35) en vele anderen stonden onder druk om een kant te kiezen. Wie heeft dat gedaan en wie niet? En zijn er nog acteurs over die haar onvoorwaardelijk steunen? “Ze heeft mijn leven gered.” 

Meer krantenkoppen in België

Obussen uit Brugse ringvaart gehaald

In de ringvaart in Brugge tussen de Gentpoort en de Kruispoort worden vandaag de eerder gevonden obussen geborgen.
The post Obussen uit Brugse ringvaart gehaald appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bruid laat per ongeluk iets te veel zien tijdens eerste dans: “Ik was een beetje te dronken voor die salto”

De Canadese Amanda Scheller gaat enkele blunders op haar trouwfeest nooit meer vergeten. De pasgetrouwde vrouw had iets te veel gedronken toen ze aan haar eerste dans begon. Met als gevolg dat ze meermaals de passen miste en haar evenwicht verloor. Ook toen ze haar bruidsboeket wilde gooien, ging het mis. Maar de gênantste blunder gebeurde alvast op het einde

Lees meer »

Na dodelijke raid op gevangenentransport in Frankrijk: “Die cipiers waren compleet kansloos”

Op klaarlichte dag werd Mohamed Amra bevrijd uit een gevangenentransport. Kompanen reden het busje waarin de gangster na een verhoor door de onderzoeksrechter terug naar zijn cel in het Franse Evreux werd gebracht, en openden het vuur. Twee cipiers overleden, drie anderen raakten gewond, de daders vluchtten weg, samen met Amra. Hoe uitzonderlijk is dit? En kan het ook bij

Lees meer »

Droomfinale tussen Avanti Brugge en Oostkamp in Top Division Two

De finale van de play-offs in Top Division Two krijgt een droomaffiche. Niet alleen plaatsten de kampioenen van beide reeksen zich, bovendien wordt het de verhoopte derby tussen Oostkamp en Avanti Brugge.
The post Droomfinale tussen Avanti Brugge en Oostkamp in Top Division Two appeared first on KW.be.

Lees meer »

Antwerpse politie verzegelt garage die wagens verhuurt aan drugscriminelen

Een garage in de Montignystraat die wagens verhuurt aan het drugsmilieu is verzegeld door de Antwerpse politie. De politie heeft ook de boekhouding van de garage in beslag genomen. "Er wordt ook gekeken of er sprake is van witwaspraktijken", zegt woordvoerder Kim Bastiaens. In april was er ook al een gelijkaardige controleactie in een garage in Aartselaar.

Lees meer »

Pirouette danst voor 3.000 toeschouwers tijdens jaarlijkse show in Kortrijk Xpo

Tijdens het lang pinksterweekend beleven de 500 dansers en danseressen van Pirouette hun topmoment. Gedurende vier dagen verdeeld over vijf voorstellingen brengt de Wevelgemse dansschool haar jaarlijkse show in Kortrijk Xpo. Die draagt dit jaar de titel ‘Dance Colors My Life’.
The post Pirouette danst voor 3.000 toeschouwers tijdens jaarlijkse show in Kortrijk Xpo appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ze kunnen mijn rug op”: levenslange schorsing voor Nederlandse ref die vier rode kaarten uitdeelt en vervolgens meeviert met de kampioen

Opschudding in de vierde klasse van het Nederlandse amateurvoetbal. Een scheidsrechter trok bij een kampioenswedstrijd vier rode kaarten om vervolgens vrolijk mee te feesten met de winnende club. Maar dat blijft niet zonder gevolgen. De KNVB schorst de bewuste scheidsrechter voor levenslang, die er op zijn beurt niets van begrijpt: “Het is lachwekkend, ik heb enkel een lied gezongen en

Lees meer »