KIJK. Will Smith toont dat hij nog kan rappen: acteur geeft verrassingsoptreden op Coachella met ‘Men in Black’

Acteur en rapper Will Smith (55) kroop dit weekend het podium op van het Amerikaanse festival Coachella. Tijdens de show van J Balvin bracht hij een verrassingsoptreden met zijn hit ‘Men in Black’ uit 1997. De achtergronddansers waren voor de gelegenheid verkleed als buitenaardse wezens. 

Meer krantenkoppen in België

Hassan (28) lijkt willekeurig slachtoffer van schietpartij aan café in Brussel, broer kwam luttele momenten later toe: “Ik zie een lichaam en zie plots zijn schoenen”

De man van 28 die is doodgeschoten aan een café in Brussel lijkt een willekeurig slachtoffer. Dat schrijft Het Nieuwsblad en bronnen bevestigen het aan VRT NWS. "Mensen denken meteen aan een afrekening, maar mijn broer was een hardwerkende mens, een eerlijke jongen", getuigt ook de broer van het slachtoffer.

Lees meer »

Baptiste Planckaert won vijf jaar geleden zijn laatste koers in Rund um Köln: “Mijn toekomst? Weet ik nog niet”

Baptiste Planckaert (35) uit Spiere-Helkijn verschijnt zondag aan de start van Rund um Köln. Voor de profrenner van Intermarché-Wanty wordt dat een speciale wedstrijd. Vijf jaar geleden behaalde Planckaert er zijn (voorlopig) laatste zege. “Ik had toen niet gedacht dat ik vanaf die dag nooit meer zou winnen.”
The post Baptiste Planckaert won vijf jaar geleden zijn laatste koers

Lees meer »

Van Celine tot Pixie: viergeslacht in Ledegem

Onze fotograaf trof volgend viergeslacht aan in Ledegem. Op de foto herkennen we Fabienne Vandevelde (54), Celine Vermeulen (85), Pixie Depovere (3) en Kimberly Tanghe (32).
The post Van Celine tot Pixie: viergeslacht in Ledegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Christophe Vekeman en Kristien Hemmerechts over hun (her)bekering: “Katholieke geloof is niet superieur, maar wel het ware geloof”

Er ging een kleine schokgolf door literair Vlaanderen toen Christophe Vekeman (51) en Kristien Hemmerechts (68) op ongeveer hetzelfde moment een boek uitbrachten waarin ze getuigen over hun (her)bekering tot het katholieke geloof. Twee schrijvers met een grote mond die getransformeerd zijn tot brave gelovigen: hoe is het – in godsnaam – zover kunnen komen?

Lees meer »

Gezinnen in armoede doen boodschappen in nieuwe winkel Food4All: “Jaarlijks 14.000 volle tassen”

De sociale winkel van Food4All huist voortaan in de Orveiestraat, in Zwevegem-Knokke. De verhuis drong zich op omdat het vorige onderkomen zal worden afgebroken. Food4All bedient een kleine 150 gezinnen, die door het OCMW zijn geselecteerd. “Jaarlijks gaan hier zo’n 14.000 volle tassen de deur uit. Dankzij onze sponsors en vrijwilligers.”
The post Gezinnen in armoede doen boodschappen in

Lees meer »

“Wie geen gordel droeg, vloog met hoofd tegen plafond”: één dode en zeven slachtoffers kritiek na zware turbulentie, filmpje toont ravage in vliegtuig

Tijdens een vlucht van Londen naar Singapore is zware turbulentie ontstaan. Daarbij is naar verluidt een 73-jarige Brit om het leven gekomen. Mogelijk werd een hartaanval hem fataal, stelt de directeur van de luchthaven van Bangkok. Dertig anderen raakten gewond, zeven onder hen zouden in kritieke toestand verkeren. “Wie geen gordel droeg, vloog met zijn hoofd tegen het plafond”, vertelt

Lees meer »

Chinese blogger Zhang Zhan, die kritische video’s deelde over coronabeleid in zijn land, vrijgelaten

De Chinese blogger Zhang Zhan is vrijgelaten. Dat meldt de mensenrechtenorganisatie Verslaggevers Zonder Grenzen (RSF) woensdag. Zhang zat vier jaar vast omdat ze kritische video’s deelde over het Chinese coronabeleid. Volgens RSF staat de voormalige advocate, die ook als burgerjournaliste wordt gezien, nog steeds onder toezicht en wordt haar bewegingsvrijheid beperkt.

Lees meer »

Heraangelegde stedelijke atletiekbaan Torhout gaat weer open

De aannemer heeft nog een pittig sprintje moeten trekken, maar hij zal de eindmeet halen. Op zaterdag 25 mei kan op het sportstadion Benny Vansteelant de gerenoveerde atletiekbaan in kunststof officieel heropend worden. Dat gaat gepaard met een stadsreceptie en een aantal activiteiten die de stedelijke sportdienst organiseert samen met de sportraad en de atletiekclubs
The post Heraangelegde stedelijke

Lees meer »