Communicatie-expert analyseert reactie De Pauw: “Waarom heeft hij hier zo lang mee gewacht?”

Op zich heeft Bart De Pauw een goede beurt gemaakt bij Play4, vindt professor communicatiemanagement Baldwin Van Gorp (KU Leuven). Maar waarom heeft hij hier zo lang mee gewacht?

 

Meer krantenkoppen in België

Bestuur van provinciale afdeling van Tuinhier voor gezellig etentje bijeen

In aanwezigheid van provinciaal voorzitter Dirk De fauw (vooral bekend als burgemeester van Brugge) en provinciaal secretaris David Ghesquière (uit Torhout) kwam het bestuur van de West-Vlaamse koepel van Tuinhier samen voor zijn jaarlijkse receptie en etentje. Ook de partners waren uitgenodigd.
The post Bestuur van provinciale afdeling van Tuinhier voor gezellig etentje bijeen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Four Tops-zanger Duke Fakir overleden

De Amerikaanse zanger Duke Fakir, medeoprichter van de legendarische soulgroep Four Tops, is niet meer. Hij overleed op 88-jarige leeftijd in zijn woning in Detroit aan hartfalen, meldt de New York Times op basis van een mededeling van de familie van de zanger.

Lees meer »

Site Steenbakkersstraat wordt nieuwe en multifunctionele scholencampus: “Plannen werden al eerder aangekondigd, maar zijn nu vergund”

Op de site van de Steenbakkersstraat in Oostende – het voormalige Sint-Lutgardisinstituut – komt er een nieuwe scholencampus. Daarvoor wordt het gebouw gedeeltelijk gesloopt en aansluitend heropgebouwd en gerenoveerd. Ook de omgevingsaanleg is in de plannen voorzien.
The post Site Steenbakkersstraat wordt nieuwe en multifunctionele scholencampus: “Plannen werden al eerder aangekondigd, maar zijn nu vergund” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Alpinist maakt dodelijke val op Zwitserse Zumsteinspitze

Twee alpinisten zijn vrijdag ten val gekomen op de Zumsteinspitze, de 4.563 meter hoge top in het bergmassief van de Monte Rosa op de grens van Italië en Zwitserland, in de Zwitserse gemeente Zermatt. Een van hen raakte dodelijk gewond. De tweede, een Zwitser van dertig jaar, raakte zwaargewond.

Lees meer »

Na verschillende meldingen besluit bpost Phone House in Kortrijk niet langer als pakjespunt te gebruiken: “Het spijt ons”

Phone House in Kortrijk zal door verschillende klachten niet langer als postpunt gebruikt worden door bpost. De uitbater respecteert de eigen openingsuren onvoldoende daarvoor. “Het spijt ons”, aldus bpost.
The post Na verschillende meldingen besluit bpost Phone House in Kortrijk niet langer als pakjespunt te gebruiken: “Het spijt ons” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“We willen áltijd winnen. Dat zal op de Spelen niet anders zijn”: Kyara Linskens gaat met Belgian Cats op olympische medaillejacht

Maandag 29 juli starten onze Belgian Cats aan hun Missie Medaille. Na een kwartfinale op de Olympische Spelen van Tokio in 2021 ligt de lat nu een stukje hoger: eremetaal. Wie mee aan die droom timmert, is Kyara Linskens. De Bredense rots in de branding van onze nationale basketdames is een van dé routiniers op het veld, maar loopt amper

Lees meer »

Minister Crevits kent investeringssteun toe voor uitbreiding Mariënstede in Dadizele: “Er komt een nieuwbouw voor tien personen”

Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin Hilde Crevits kent een jaarlijkse investeringssteun toe van bijna 27.000 euro toe op lange termijn voor een nieuwbouw voor tien bewoners en voor de uitbreiding van de dagbestedingsruimtes voor Mariënstede in de Remi Dewittestraat in Dadizele. Mariënstede is een voorziening die volwassen personen met diverse handicaps ondersteuning biedt op het vlak van wonen

Lees meer »

Waarschuwingsborden rond PFAS-schuim niet nodig aan onze kust

Wie in de Verenigde Staten al eens een strand bezocht, merkte het misschien al op: op verschillende locaties worden strandgangers gewaarschuwd voor zeeschuim dat een hoge concentratie PFAS zou bevatten. Ook aan onze kust werd al meermaals PFAS gedetecteerd, maar waarschuwingsborden zijn volgens het VLIZ nog niet nodig.
The post Waarschuwingsborden rond PFAS-schuim niet nodig aan onze kust appeared

Lees meer »

Nieuw festival Rock Bottled @Pomme Charelle: “We feesten als actiemiddel”

Op zaterdag 24 augustus organiseren enkele enthousiaste muziekliefhebbers op het terrein van Pomme Charelle in de Aardenburgkalseide de eerste editie van Rock Bottled @Pomme Charelle. “Naast het muzikale voeren we met ons festival actie tegen de planbatenheffing, die bewoners van de voormalige reservatiestrook van het Schipdonkkanaal dreigen te moeten betalen”, klinkt het bij de organisatoren.
The post Nieuw festival

Lees meer »