Communicatie-expert analyseert reactie De Pauw: “Waarom heeft hij hier zo lang mee gewacht?”

Op zich heeft Bart De Pauw een goede beurt gemaakt bij Play4, vindt professor communicatiemanagement Baldwin Van Gorp (KU Leuven). Maar waarom heeft hij hier zo lang mee gewacht?

 

Meer krantenkoppen in België

Operameisje Marjolein Acke wint ‘Sing Again’: “Een duet met Helmut Lotti? Hij mag mij altijd bellen”

Gezegend met een stem die zelfs de grootste criticasters imponeert. En voortaan ook de eerste winnares van ‘Sing Again’. Marjolein Acke (17) uit Gent liet in de finale haar drie concurrenten moeiteloos achter zich. “Ik had niet verwacht dat het publiek voor mij zou kiezen”, zegt ze in haar eerste gesprek na haar overwinning. Daarin vertelt ze ook over haar

Lees meer »

Actievoerders UGent trekken houten constructie op, uitzetting “on hold” tijdens bemiddeling van imam Khalid Benhaddou  

Aan de UGent zijn nog steeds tientallen activisten aanwezig in het UFO-gebouw, ondanks de vraag van de universiteit om de bezetting stop te zetten. Een deel van de centrale hal is wel ontruimd. Tenten zijn verplaatst en met houten paletten is een kleine constructie opgetrokken. Ondertussen zijn gesprekken opgestart met imam Khalid Benhaddou als bemiddelaar. "Er is een context geboden

Lees meer »

Oefenwedstrijden Red Lions, Red Panthers én Belgian Cats voor Olympische Spelen vinden plaats op sportcampus Lange Munte

In de laatste rechte lijn naar de Olympische Spelen spelen de Red Lions, Red Panthers én Belgian Cats, respectievelijk onze nationale heren- en damesploeg hockey en nationale basketploeg dames, oefenwedstrijden tegen internationale tegenstanders op de sportcampus Lange Munte in Kortrijk. “Met de komst van drie grote kanshebbers op een Olympische medaille onderstreept Kortrijk opnieuw haar status als topsportstad”, zegt Wouter

Lees meer »

Marine Le Pen nodigt Italiaanse premier Meloni uit om extreemrechtse ‘supergroep’ te vormen in Europees Parlement, maar die heeft nog een ander ijzer in het vuur

Marine Le Pen, de leider van het extreemrechtse Rassemblement National, pleit voor een hergroepering van de extreemrechtse partijen in het Europees Parlement. Momenteel zitten die nog onderverdeeld bij de Europese Conservatieven en Reformisten (ECR) en Identiteit en Democratie (ID). Door een nieuwe ‘supergroep’ in het leven te roepen, wil de Franse politica de tweede grootste fractie worden. “Dit is een

Lees meer »