Brussel geeft radicaal-rechts pap in de mond met stilleggen conservatief feestje

18:21 Nadat de burgemeesters van Brussel en Etterbeek een omstreden congres van conservatieve nationalisten op hun grondgebied hadden geweigerd, heeft de burgemeester van Sint-Joost het evenement laten stop… 

Meer krantenkoppen in België

6 luisteraars winnen 5 jaar lang concerttickets tijdens actie van Qmusic: “Dit is een mooie stap richting vrijheid”

Woensdagochtend was zover. Wie tussen 7 uur en 9 uur live in de ochtendshow van Maarten en Dorothee op Qmusic kwam, won 5 jaar lang concerttickets voor de zalen van Be•at. Daaronder vallen onder meer het Sportpaleis, de Lotto Arena en Vorst Nationaal. Al is het aantal tickets niet onbeperkt. Inmiddels zijn de zes winnaars gekend: Siebe, Lieselot, Jade, Brecht,

Lees meer »

HET GROTE DUEL. Magnette (PS) gooit de deur dicht voor De Wever (N-VA): “Wij gaan geen seconde verspillen aan confederalisme”

PS-voorzitter Paul Magnette wil na de verkiezingen “geen seconde verliezen aan spreken over het confederalisme”. Dat heeft hij gezegd tijdens ‘Het Grote Duel’ tussen hem en N-VA-voorzitter Bart De Wever, die bleef hameren op een hervorming van ons land. “Als je een land zou schetsen en je schetst België, dan word je in een gekkenhuis gestopt.” Herlees onze liveblog over

Lees meer »

Politiek journalist Isolde Van den Eynde: “PS-voorzitter Magnette mag dan wel njet zeggen tegen staatshervorming, er beweegt meer dan we denken”

Of België uit twee democratieën bestaat zoals De Wever zegt? Soms wel. Maar het zijn alleszins geen parallelle werelden meer. Het is niet langer een dovemansgesprek van twee democratieën die deel uitmaken van hetzelfde land. Communautair zegt Paul Magnette njet, maar er beweegt veel meer dan we denken”, schrijft politiek journalist Isolde Van den Eynde.

Lees meer »

Joost Klein luidkeels tijdens optreden in Canada: “F*ck Eurovision”

Joost Klein heeft zijn eerste buitenlandse optreden na het Eurovisie Songfestival achter de rug. De artiest speelde zondag op een festival in het Canadese Vancouver en ook daar bleek het publiek bekend met zijn hit Europapa, zo is te zien op beelden op sociale media. Opmerkelijk is dat, ondanks dat Joost zich tot nu toe heeft stilgehouden over het incident

Lees meer »

Tunnel onder druk kruispunt in Ieper stap dichterbij, ook nieuwe fietsbrug op komst

Studiebureau Arcadis deed een eerste onderzoek naar de herinrichting van het kruispunt van de Noorderring (N38) met de Pilkemseweg en stelt voor om het doorgaand verkeer van de Noorderring onder het kruispunt te laten rijden. Voor fietsers zou er een nieuwe brug over het Kanaal Ieper-IJzer komen.
The post Tunnel onder druk kruispunt in Ieper stap dichterbij, ook nieuwe

Lees meer »

EK-dorp in Desselgem is al toe aan de zesde editie

Op 17, 22 en 26 juni herrijst aan Sportkaffee Leiestadion in Desselgem opnieuw een EK-dorp. “De 22ste vier ik ook mijn 10de verjaardag als uitbater van het Sportkaffee”, zegt Quentin Delroeux.
The post EK-dorp in Desselgem is al toe aan de zesde editie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Marie-Harry en Olivier zijn 16 jaar na ‘Boer zkt vrouw’ nog steeds samen: “Onze situatie was echt uitzichtloos”

Via de briefschrijvers lukte het niet, maar toch vonden Olivier Smets (39) en Marie-Harry Willems (39) de liefde bij elkaar dankzij ‘Boer zkt vrouw’. De twee boeren ontmoetten elkaar tijdens de opnames en zijn vandaag, zestien jaar later, nog steeds samen. Al was het niet altijd even makkelijk. “We overwogen om te stoppen met de boerderij”, zeggen de ouders van

Lees meer »