Welke impact zal afslankmedicatie zoals Ozempic hebben op reclame? ‘Maak gezonde voeding even onweerstaanbaar’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Leverkusen schrijft geschiedenis: kampioen wint ongeslagen de Bundesliga – Miraculeuze ontsnapping Union Berlin in blessuretijd

Bayer Leverkusen heeft geschiedenis geschreven in Duitsland. De landskampioen won met 2-1 van Ausburg, en blijft zo als eerste Duitse ploeg in de geschiedenis een volledig seizoen ongeslagen in de Bundesliga. Terwijl wist Union Berlin zich op wonderbaarlijke wijze te handhaven. In de blessuretijd ging het voorbij Freiburg, waardoor het de degradatiedans ontsnapt.

Lees meer »

Supporters KV Oostende veroorzaken brand aan voetbalstadion tijdens opnemen filmpje met bengaals vuurwerk

Vier supporters van het noodlijdende KV Oostende stichtten donderdagavond per ongeluk brand vlak in de buurt van het voetbalstadion. Het viertal wou – wellicht uit ongenoegen over het nieuws van het faillissement van de kustploeg – een filmpje maken met bengaals vuurwerk … maar dat liep verkeerd af.
The post Supporters KV Oostende veroorzaken brand aan voetbalstadion tijdens opnemen

Lees meer »

Prins Laurent geeft directie Polet-De Pypere in Ardooie instructies hoe ze een boom moet planten

De nieuwe productiesite van handgereedschappenproducent Polet-De Pypere in de Stationsstraat 176 werd vandaag maandag ‘officieel’ geopend door prins Laurent, die directieleden van de groep de nodige instructies gaf om met twee spades – uiteraard van De Pypere én Polet – een boompje vakkundig in de grond te stoppen. Het begin van een groenzone rond het bedrijf.
The post Prins

Lees meer »

Monument onthuld ter ere van geallieerde piloten in Wakken: “Mijn vader en ik waren destijds als eerste ter plaatse bij de gecrashte Spitfire”

In Wakken werd zondag een oorlogsmonument onthuld ter ere van de geallieerde piloten uit de Tweede Wereldoorlog. In een veld aan de Oostdreef stortte er in september 1944 namelijk een Brits Spitfire-vliegtuig neer. Mee dankzij de zorgen van de lokale bevolking overleefde de toen 18-jarige piloot Robert Wigley die crash. Jean Dendauw (96), die op een boogscheut van het veld

Lees meer »

Slovaakse premier Robert Fico buiten levensgevaar na schietpartij, zoon van dader reageert: “Ik ben in shock”

Robert Fico (59), de premier van Slovakije, is neergeschoten na een ministerraad. Een reporter van dagblad ‘Denník N’ zag dat de eerste minister van de grond moest worden getild en werd weggereden. Volgens de Slovaakse regering “balanceert hij tussen leven en dood”. De aanval vond plaats voor een cultureel gemeenschapscentrum in de stad Handlova. De dader zou een 71-jarige dichter

Lees meer »

“Voor sommigen is zo’n gehalte dodelijk”: Rijverbod, fikse boete en alcoholslot voor automobilist (60) uit Deerlijk met 3,5 promille

“Hij zwalpte zo hard heen en weer dat hij tegen mij botste.” Een tegenligger op de Otegemsesteenweg in Deerlijk zag op 20 augustus 2023 met geknepen billen een 60-jarige automobilist naderen. De man bleek maar liefst 3,5 promille alcohol in het bloed te hebben en kreeg nu de rekening gepresenteerd.
The post “Voor sommigen is zo’n gehalte dodelijk”: Rijverbod,

Lees meer »

Zo heeft ‘De mol’ Senne gesaboteerd in de proeven: ”En toen begon die ananas in mijn broek te lekken”

“Ik zag hem af en toe een klein bijstapje maken om aan extra stappen te komen. Typisch molgedrag”. Winnaar Bernard Balcaen (33) had ‘de mol’ Senne al snel in het vizier. Tijdens een reünie in het Sint-Jansbergklooster in Zelem komen de kandidaten van ‘De mol’ te weten hoe Senne van der Zweep (28) tijdens de proeven heeft ‘gemold’. Hij slaagde

Lees meer »

LIVEBLOG REAL-ALAVES. Courtois moet al meteen vol aan het werk

Courtois & co nemen het in eigen huis op tegen Alaves. Ondanks dat Real al de kampioenenviering heeft gehad, willen ze deze match zeker niet verliezen. Alaves staat elfde en heeft 42 punten. Tegen de verwachting in staat Courtois terug in de basis, houdt hij z’n netten schoon? Volg het in onderstaande liveblog!

Lees meer »