‘Temptation Island’-verleidster Emma De Busscher verliest kindje: “Te mooi voor deze wereld”

Emma De Busscher, die in 2019 deelnam aan ‘Temptation Island’ als verleidster, is een kindje verloren. Samen met haar vriend Jonas waren ze in verwachting van een jongetje: Noah. “Nooit meer hier, maar voor altijd bij ons.” 

Meer krantenkoppen in België

Auto volledig uitgebrand in De Panne: onderzoek naar mogelijke brandstichting

De hulpdiensten moesten afgelopen nacht rond 2.30 uur uitrukken voor een autobrand in de Kerkstraat in De Panne. Bij aankomst bleek een Renault Koleos in lichterlaaie te staan, maar was er niemand aanwezig. Het gaat wellicht om brandstichting, want de auto met Fransen aan boord zou eerder aan de kant zijn gezet voor een wegcontrole.
The post Auto volledig

Lees meer »

Culturele kring Ic Dien Deerlijk bezoekt concentratiekampen

In het kader van V-dag (het einde van de Tweede Wereldoorlog op 8 mei) organiseerde de Deerlijkse culturele kring Ic Dien een uitstap naar Krakau (Polen). Het initiatief werd in goede banen geleid door Dirk Demeurie en Youri Putman. Tijdens het driedaags bezoek bracht de 40-koppige delegatie onder meer een bezoek aan de concentratiekampen van
The post Culturele kring

Lees meer »

Assuralia klaagt geschorste Franse verzekeraar SFAM aan, omdat het geld van rekeningen blijft halen

Assuralia, de federatie van verzekeraars, dient een klacht in bij het Brusselse parket en bij de Federale Overheidsdienst Economie tegen SFAM. Dat is een Frans bedrijf dat vooral gsm-verzekeringen verkocht. Assuralia vindt dat SFAM op een frauduleuze manier te werk gaat en klanten misleidt. Zo verdween er via eenzijdige domiciliëring 4.800 euro van Rudi’s rekening: "Ze haalden dat er in

Lees meer »

President Nauseda herkozen in Litouwen

De aftredende president van Litouwen, Gitanas Nauseda, is zondag in de tweede ronde van de presidentsverkiezingen herkozen. Dat blijkt uit officiële gedeeltelijke resultaten. Zijn tegenstreefster heeft haar nederlaag toegegeven.

Lees meer »

Witte Huis: “Israël heeft rode lijn niet overschreden met aanval op Rafah”

Met de luchtaanval op Rafah waarbij 45 Palestijnen omkwamen en honderden anderen gewond raakten, heeft Israël volgens het Witte Huis de waarschuwingen van Amerikaans president Joe Biden niet in de wind geslagen. De president had eerder deze maand gezegd dat de VS de leveringen van aanvalswapens aan Israël zouden opschorten als een Israëlische militaire operatie drukbevolkte gebieden in Rafah zou

Lees meer »

Serena Williams deelt herkenbare strijd met zwangerschapskilo’s terwijl ze jeansrok probeert aan te trekken: “Ik wil wel huilen”

Negen maanden na haar bevalling deelt Serena Williams (42) een video op Instagram waarin ze een jeansrok probeert te passen. De oud-toptennisster zou graag terug in haar rok van Valentino kunnen. “Ik sport veel, maar ik weet niet of het iets gaat veranderen”, vertelt ze in de video. De rok past nog niet en daar is ze niet gelukkig mee,

Lees meer »

Overleeft het Iraanse regime de dood van zijn president?

De plotse dood van de Iraanse president Raisi bij een helikoptercrash leidt tot heel wat onzekerheid in Iran. Niet zozeer omdat de president een belangrijk man is, want in Iran moet die toch vooral luisteren naar wat de opperste, geestelijke leider, ayatollah Ali Khamenei, zegt. Maar vooral omdat Raisi werd genoemd als de gedoodverfde opvolger van Khamenei, die zelf al

Lees meer »