Streamz-reeksen ‘Hidden Assets’ met Wouter Hendrickx en ‘Northern Lights’ met Jennifer Heylen maken kans op 8 IFTA-awards

De series ‘Northern Lights’ en ‘Hidden Assets’, te bekijken op Streamz, scoren ook internationaal. Deze reeksen maken namelijk kans op 8 IFTA Awards, uitgereikt door de Irish Film & Television Academy. Daarnaast heeft ook ‘The Woman in the Wall’ – dat op 18 april op Streamz verschijnt – vijf nominaties. 

Meer krantenkoppen in België

Slovaakse premier Robert Fico (59) buiten levensgevaar nadat hij werd neergeschoten, zoon van dader reageert: “Ik ben in shock”

Robert Fico (59), de premier van Slovakije, is neergeschoten na een ministerraad. Een reporter van dagblad ‘Denník N’ zag dat de eerste minister van de grond moest worden getild en werd weggereden. Volgens de Slovaakse regering “balanceert hij tussen leven en dood”. De aanval vond plaats voor een cultureel gemeenschapscentrum in de stad Handlova. De dader zou een 71-jarige dichter

Lees meer »

Drie meerderjarigen die projectiel van brug gooiden niet verdacht van moord: advocaat legt uit welke straf ze riskeren

De drie meerderjarigen die een riooldeksel van een snelwegbrug gooiden, zijn aangehouden. Opvallend: op verdenking van kwaadwillige belemmering van het verkeer, met de dood tot gevolg. Het parket was nochtans een moordonderzoek gestart. De twee minderjarigen worden aan de jeugdrechter overgedragen. Advocaat Grégory Everaert legt uit hoe dit kan en welke straf ze alsnog riskeren.

Lees meer »

Overheid mag AfD blijven afluisteren en bespioneren

In Duitsland blijft de partij Alternative für Deutschland ‘verdacht extreem’ en mag ze verder afgeluisterd worden. De rechtbank in Münster heeft het beroep van AfD daartegen verworpen. Dit arrest opent de lange weg naar een mogelijk verbod op de partij.

Lees meer »

Wellington wordt opnieuw fandorp voor Rode Duivels

De vaderlandse voetbalcompetitie is nog niet eens afgelopen of de echte diehards tellen al af naar het Europees kampioenschap van volgende maand in Duitsland. Onze nationale ploeg aanvuren kan straks opnieuw in de Aceg Wellington Hippodroom.
The post Wellington wordt opnieuw fandorp voor Rode Duivels appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVEBLOG ANDERLECHT-CLUB. Club-spelers verzamelen op Basecamp, groep van Riemer heeft nog vrije dag

De apotheose in onze Belgische eerste klasse nadert. Met Anderlecht dat zondag tegen grote rivaal Club Brugge landskampioen kan worden, als het resultaat in Cercle-Union enkele uren ervoor tenminste meezit voor paars-wit. Hoe dan ook: suspense en spanning alom voor de kraker. Niet enkel zondag, maar een hele week lang. En van dat alles hoeft u bij HLN niets missen.

Lees meer »