OVERZICHT. Gevel van woning stort gedeeltelijk in, omgewaaide bomen en veel file: onweer laat zich voelen in Vlaanderen

Op verscheidene plaatsen in ons land heeft het onweer maandag schade veroorzaakt. Het gaat vooral om omgewaaide bomen en ongevallen door de felle rukwinden, maar ook de voorgevel van een woning stortte gedeeltelijk in.

 

Meer krantenkoppen in België

Real-coach Ancelotti laat niet in z’n kaarten kijken: “Courtois en Lunin verdienen allebei om Champions League-finale te spelen”

De belangrijkste match van het seizoen wordt dit jaar gespeeld op Wembley. Courtois en zijn Real Madrid nemen het op tegen Borussia Dortmund. Real kan voor de vijftiende keer in haar clubgeschiedenis de Beker met de Grote Oren winnen. Dortmund speelde tien jaar geleden al de finale van de Champions League in Wembley, maar verloor toen van Bayern München. Kan

Lees meer »

Parket wil Sven Pichal ook laten vervolgen voor verkoop van drugs, naast bezit en verspreiding van beelden van kindermisbruik

Ex-radiopresentator Sven Pichal verschijnt op 17 juni voor de raadkamer in Antwerpen. Het parket zal daar zijn doorverwijzing naar de correctionele rechtbank vragen in het dossier over beelden van seksueel kindermisbruik. Twee dagen later verschijnt hij al opnieuw voor de raadkamer, ditmaal voor verwijzing voor het bezit en verkoop van drugs. Dat bevestigen de advocaat van Sven Pichal en het

Lees meer »

Oostends schepen Kurt Claeys: “Geen sprake van belangenvermenging”

Oostends schepen Kurt Claeys (Open VLD) reageert op de beschuldigingen van gemeenteraadslid Yves Miroir (onafhankelijk) in verband met het niet-naleven van de wet op de overheidsopdrachten. Volgens Miroir is er sprake van belangenvermenging, hij diende een klacht in bij de onderzoeksrechter. Maar Kurt Claeys stelt dat daar niets van aan is.
The post Oostends schepen Kurt Claeys: “Geen sprake

Lees meer »