Overvloed aan snoepjes en kalmerende muziek: nieuwe luchtvaartmaatschappij biedt hondvriendelijke vluchten aan

Sinds kort is er een nieuwe luchtvaartmaatschappij, speciaal voor… honden. BARK Air is het eerste bedrijf dat hondvriendelijke vluchten aanbiedt. Ze willen alle “verwennerij” die mensen in eersteklas krijgen, ook aan de harige viervoeters geven. Aan die service hangt wel een stevig prijskaartje. 

Meer krantenkoppen in België

Leonardo uit Harelbeke gaat als enige Belg in première met veelbelovende film: “Cannes is als een droom die uitkomt”

De debuutfilm van regisseur en scenarist Leonardo van Dijl (33) uit Harelbeke gaat zaterdag in wereldpremière op het Filmfestival van Cannes. ‘Julie Zwijgt’ is – onder meer dankzij een straffe cast en crew – allerminst een toevalstreffer. Van Dijl stond de afgelopen jaren al op de set met Oscar and the Wolf, Clouseau en Natalie Portman. Al werd de liefde

Lees meer »

Beuk & Noot richt stilteklas in na overlijden van ‘kleine superheld’ Lowie (6): “Hij is altijd een deel van onze school gebleven”

De gemeentelijke basisschool Beuk & Noot in Sint-Antonius Zoersel verkeert in rouw. Haar dappere leerling Lowie (6) is zondag overleden. De kleine superheld verloor de strijd tegen een hersentumor. Met hun verdriet kunnen zijn schoolgenoten, leerkrachten en ouders van leerlingen terecht in een stilteklas. “Dit brengt heel veel emoties naar boven, maar tegelijkertijd verbindt het ons allemaal”, aldus directrices Heidi

Lees meer »

“Eerbetoon voor overleden ploegmaat Dieter Sohier”: tweede Brocacup op 18 mei op nieuwe locatie

Vorig jaar organiseerde zaalvoetbalploeg RFC Aux Trois de eerste editie van de Brocacup in Boezinge. Dit jaar staat hun tweede editie gepland op zaterdag 18 mei en ze verhuizen van locatie naar KVK Westhoek. Voor de finale voorzien ze een eerbetoon voor hun overleden ploegmaat Dieter Sohier.
The post “Eerbetoon voor overleden ploegmaat Dieter Sohier”: tweede Brocacup op 18

Lees meer »

Will Smith over I Am Legend 2: “Het ziet er goed uit”

Will Smith heeft een update gegeven over het vervolg op de film I Am Legend uit 2007. Tijdens een persconferentie heeft de acteur laten weten onlangs een aantal weken door te hebben gebracht met Michael B. Jordan, die ook in het vervolg zal spelen, en “dat het er goed uitziet”.

Lees meer »

Gedetineerde ontkent wekenlange verkrachting celgenoot in Brugse gevangenis

Een 21-jarige Marokkaan ontkent voor de Brugse rechtbank met klem dat hij zijn celgenoot herhaaldelijk verkrachtte tijdens een medische isolatie. Nochtans stak zijn sperma op het gezicht van het slachtoffer. Maar daar had Zohir K. een opvallende uitleg voor.
The post Gedetineerde ontkent wekenlange verkrachting celgenoot in Brugse gevangenis appeared first on KW.be.

Lees meer »