Karl Vannieuwkerke verkoopt huis met filmpje: “Zodra je panden boven de 500 à 750.000 wil verkopen, moet je dit eigenlijk doen”

Te koop voor 799.000 euro: een historische burgerwoning in het centrum van Ieper. Het huis is eigendom van VRT-schermgezicht Karl Vannieuwkerke, die het pand aanprijst in een video op een immosite. “Maar een bekende kop is geen garantie op een vlotte verkoop.”

 

Meer krantenkoppen in België

De beelden die fans Club nog deden huiveren: “Vreemd dat de videoref Lardot nog naar het scherm liet gaan”

De voet van Da Silva Lopes (rugnummer 22) nét buitenspel. Door scheidsrechter Lardot na een minutenlange interventie beoordeeld. Zeven minuten voor tijd leek de middenvelder er nochtans 0-1 van gemaakt te hebben voor Cercle Brugge. De bal net achter de lijn. Ongezien Brugs titelscenario. Maar uiteindelijk wel een volledig reglementair, zo luidt het oordeel van onze huisref Tim Pots: “Het

Lees meer »

Trenson-Verbandt: burenduel op het veld, maar ook in het dagelijks leven: “Klup vs. de club van hiernaast”

Voor het echtpaar Patrick Trenson en Martine Calleeuw enerzijds en Albert Verbandt anderzijds wordt de derby niet enkel een burenstrijd op het veld. In het dagelijks leven zijn de buren immers ook voor hun ploeg actief in het Jan Breydelstadion. “Als Cercle thuis speelt, is het moeilijk om mij in te tomen”, vertelt Albert Verbandt.
The post Trenson-Verbandt: burenduel

Lees meer »

Cocaïnedealer loopt voor tweede keer tegen de lamp

Een 27-jarige man uit Kortrijk riskeert een jaar cel en 8.000 euro boete nadat hij gesnapt werd met 51 gram cocaïne op zak. Hij gaf toe dat hij de drugs wou doorverkopen. In 2019 werd de jongeman ook al veroordeeld. “Jammer dat het signaal toen onvoldoende was”, zei de procureur.
The post Cocaïnedealer loopt voor tweede keer tegen de

Lees meer »

Assisen Spuikommoord – Al-Baghdadi kampte met een drugsverslaving

Op het assisenproces over de roofmoord op Emmy Geboers (67) is de persoonlijkheid van de beschuldigde aan bod gekomen. Meerdere getuigen verklaarden dat Khaldoon Al-Baghdadi (42) met een ernstige drugsverslaving kampte. Ook op de dag van de feiten gebruikte de Iraakse Oostendenaar nog heroïne en cocaïne.
The post Assisen Spuikommoord – Al-Baghdadi kampte met een drugsverslaving appeared first on

Lees meer »

Voorlopig geen terugkeer naar het podium, maar Céline Dion wil haar grootste hits wel zingen in een concertfilm

Al twee jaar vecht Céline Dion (56) tegen het zeldzame Stiff-Personsyndroom (SPS), een ongeneeslijke neurologische aandoening die spasmes veroorzaakt. Een muzikale comeback zit er voorlopig niet meer in, maar wel wil de Canadese zangeres nog een keer haar grootste hits zingen in een concertfilm. “Céline geeft niet zomaar op”, klinkt het bij een bron aan ‘The Sun’.

Lees meer »

“Psychologisch gemarteld”: Stad in Californië betaalt man bijna 1 miljoen na hallucinant politieverhoor waarin hij werd beschuldigd van moord op zijn vader (die gewoon nog leefde)

De beelden van deze arme man in dat groezelige politiekamertje spreken boekdelen. “Dit kan niet, alstublieft, ik ben onschuldig! Nee!” De man uit Californië werd liefst 17 uur lang ondervraagd door de politie, terwijl agenten er onder andere mee dreigden zijn hond te doden, en hem dwongen te bekennen zijn eigen vader te hebben vermoord, die eigenlijk nog leefde. Jawel.

Lees meer »