Israël laat 150 Palestijnse gevangenen vrij: “Gefolterd tijdens hun gevangenschap”

Israël heeft ongeveer 150 Palestijnse gevangenen vrijgelaten die tijdens het Israëlische militaire offensief gevangengenomen waren. Dat melden de autoriteiten in de Gazastrook, die nog beweren dat de vrijgelatenen zijn gefolterd tijdens hun gevangenschap.

 

Meer krantenkoppen in België

Liefde is… samen huizen uitmesten: koppel is gespecialiseerd in extreme schoonmaakopdrachten

Propvolle en compleet verloederde huizen opnieuw kraaknet maken, dat is de grote missie van Sarah Joos en Olivier Raeman. Het koppel uit Aartrijke bij Zedelgem hield een jaar geleden Removit boven de doopvont en heeft van extreme schoonmaakopdrachten hun handelsmerk gemaakt. En ze hebben de handen meer dan vol. “We staan er vaak van versteld hoe vuil sommige mensen zijn.”<br

Lees meer »

Ticketsverkoop gestart voor oefenmatch in Kortrijk van Belgian Cats en andere basketbalteams voor Olympische Spelen

Nog een tweetal maanden en het is zover: dan starten de Olympische Spelen in Parijs, waar de Belgian Cats opnieuw zullen strijden voor goud. De basketbalspeelsters zullen ter voorbereiding vier oefenmatchen spelen in België, waarvan twee in De Lange Munte in Kortrijk. De selectie van de Belgian Cats voor deze matches is opnieuw overwegend West-Vlaams Ook de Belgian Lions en

Lees meer »

In mum van tijd loopt Stevoort in Hasselt onder water: jaarlijkse Pinksterfeesten verplaatst naar vandaag

Hulpverleningzone Zuid West Limburg kreeg gisteravond een 60-tal oproepen binnen over wateroverlast na een hevige onweersbui. Het ging om oproepen uit Beringen, Heusden-Zolder, Lummen, Herk-de-Stad, Hasselt en Sint-Truiden. Ook Stevoort in Hasselt waar op dat moment de jaarlijkse Pinksterfeesten plaatsvonden kreeg het zwaar te verduren. De Vierkamp, een traditioneel onderdeel van de feesten, is verplaatst naar vandaag.

Lees meer »

Oostende onthult ‘Love Oostende’-letters voor leuke foto of selfie

Wie wil, kan voortaan op de foto met de gigantisch letters ‘Love Oostende’. De letters staan nu voor het eerst opgesteld op het maritieme festival Oostende voor Anker en worden vervolgens ook op andere prominente plekken en evenementen in de stad geplaatst.
The post Oostende onthult ‘Love Oostende’-letters voor leuke foto of selfie appeared first on KW.be.

Lees meer »