Een blik in de ‘inner circle’ van prinses Kate: deze hechte vrienden staan haar bij in strijd tegen kanker

Bij wie kan prinses Kate (42) terecht met haar zorgen in deze moeilijke periode? Nu ze tegen kanker vecht, heeft de prinses meer dan ooit nood aan steunpilaren. Gelukkig heeft ze die ook in de vorm van hechte vrienden en natuurlijk haar familie. Van besties uit haar wilde schooljaren tot een royal die haar jarenlang onder haar vleugels nam. Deze mensen maken deel uit van Kates ‘inner circle’ en gaan voor haar door het vuur. 

Meer krantenkoppen in België

Vier ooievaarsjongen geringd in natuurreservaat De Zegge in Geel

In De Zegge in Geel zijn 4 ooievaarsjongen geringd. De Zegge is het oudste natuurreservaat van het land. Nadat er 4 jaar geleden een nestpaal voor ooievaars werd gezet, kunnen ze er elk jaar rekenen op een weerkerend koppel dat er komt broeden. Dit jaar hadden ze 5 jongen, een recordaantal. Eentje heeft het wel niet gehaald.

Lees meer »

Parket wil Sven Pichal ook laten vervolgen voor verkoop van drugs, naast bezit en verspreiding van beelden van kindermisbruik

Ex-radiopresentator Sven Pichal verschijnt op 17 juni voor de raadkamer in Antwerpen. Het parket zal daar zijn doorverwijzing naar de correctionele rechtbank vragen in het dossier over beelden van seksueel kindermisbruik. Twee dagen later verschijnt hij al opnieuw voor de raadkamer, ditmaal voor verwijzing voor het bezit en verkoop van drugs. Dat bevestigen de advocaat van Sven Pichal en het

Lees meer »

“Hollandse maatjes moeten eerst in Oostende blijven toekomen”: Maatjescomité vreest voor kapers op de kust

Op 19 juni komen de eerste maatjes aan in Oostende. Het Maatjescomité organiseert net als de voorbije 48 jaar festiviteiten rond de lekkernij. Alleen zijn er kapers op de kust. “Andere steden en gemeenten willen de eerste zijn, terwijl wij als vissersstad eigenlijk al de voorbije 48 jaar als eerste de zogenaamde Hollandse Nieuwe aan wal brengen”, zegt organisator Glenn

Lees meer »

Ooit gegeerd door Axel Witsel en uiteindelijk verkocht aan AA Gent-eigenaar Sam Baro. Het verhaal achter het kasteel van Jemeppe, de stenen hoofdrolspeler uit ‘Het conclaaf’

Alexander De Croo en Bart De Wever keken er elkaar met flink wat tegenzin recht in de ogen. Net zoals ook de vijf andere politieke kopstukken van dit land er zich niet altijd even goed op hun gemak lijken te voelen. Nochtans is de stenen hoofdrolspeler uit ‘Het conclaaf’ één van de indrukwekkendste kastelen in ons land. Het échte verhaal

Lees meer »

Twee maanden met uitstel voor man die per ongeluk wijkagent aanreed in Izegem

Een 57-jarige man reed in maart 2022 een gefrustreerde bui een wijkagent aan in Izegem nadat de man hem aanmaande om zijn auto te verplaatsen voor een wielerwedstrijd. De automobilist hield vol dat hij het niet opzettelijk deed. De rechter geloofde dat en veroordeelde hem tot twee maanden met uitstel.
The post Twee maanden met uitstel voor man die

Lees meer »

Vijfde minder bultrugwalvissen in Stille Oceaan door klimaatverandering: “Dit onderzoek is een wake-upcall”

Sinds 2012 is het aantal bultrugwalvissen in de noordelijke Stille Oceaan met een vijfde afgenomen. Uit langdurig onderzoek naar de populaties bultrugwalvissen in de noordelijke Stille Oceaan, blijkt dat die daling een gevolg is van de klimaatverandering. Door de mariene hittegolf tussen 2014 en 2016, de sterkste ooit geregistreerd, was er minder prooi op de plaatsen waar de bultrugwalvissen hun

Lees meer »

Jitske Van de Veire maakt er niet langer een geheim van: “Ik gebruik al drie jaar botox en fillers”

Jitske Van de Veire (30) houdt het niet langer geheim: ze gebruikt al drie jaar botox in haar voorhoofd en fillers in haar bovenlip. Dat nieuws deelt ze eerlijk op Instagram. Misschien wel een opvallende bekentenis voor haar volgers, want Jitskes account staat in het teken van body positivity. “Voor alle zeurpieten: ik heb nooit de term ‘natuurlijke schoonheid’ gebruikt”,

Lees meer »