Dieter Coppens in tranen in ‘Door de bomen’, het meest bijzondere tv-project van het jaar: “De tijd vliegt, het is nu te doen”

De stilte van het bos doet iets met een mens. In ‘Door de bomen’, nieuw op VRT 1, kan Dieter Coppens (46) na drie dagen op zijn eentje plots zijn tranen niet bedwingen als hij stilstaat bij de vergankelijkheid van het leven. Een schets van het meest bijzondere tv-project van het jaar. “In deze tijd mag het wel eens gaan over niets.” 

Meer krantenkoppen in België

Dimitri Vegas opent tweede weekend Tomorrowland met gesmaakte vinyl only-set en stelt prangende vraag

Belofte maakt schuld. En dus zette Dimitri Vegas (42), zoals hij zondag had aangekondigd, het tweede weekend van Tomorrowland in met een knal. Een fel gesmaakte vinyl only-set, speciaal voor de twintigste verjaardag van ‘s werelds mooiste dancefestival. Draai of keer het hoe je wil: een statement van de dj/producer, richting de criticasters als zou hij – en veel van

Lees meer »

Milieumisdrijf vastgesteld op Tomorrowland door gebruik wegwerpbekers: festival riskeert boete van 2 miljoen euro

Milieutoezichthouders hebben afgelopen zaterdag een milieumisdrijf vastgesteld op Tomorrowland in Boom, dat laat het Departement Omgeving weten. Het festival gebruikt deze zomer als enig grootschalig muziekfestival een voorraad wegwerpbekers op, ondanks de wettelijke verplichting om herbruikbare bekers in te zetten. De organisatie riskeert daardoor een boete tot 2 miljoen euro.

Lees meer »

Russen boeken slechts schamele terreinwinst in Oekraïne: “Als Kamala Harris de verkiezingen in de VS wint, zal Poetin met een plan B moeten komen”

Het Russische leger heeft grote moeite om door de Oekraïense defensielijnen te breken, zodat de terreinwinst klein blijft. Hoe komt dat? Hebben de Oekraïense troepen de veerkracht en het materiaal om het tij te keren? Oud-kolonel Roger Housen analyseert de situatie: “De Russen hebben hun kansen gemist en vechten met één arm op de rug gebonden.”

Lees meer »

Wingense is West-Vlaamse kandidate voor verkiezing Miss België: “Ik ben een echte kameleon”

Marlies Dhaenens (25) uit Wingene is een van de 17 West-Vlaamse kandidates die meedingen naar de titel van Miss België. Maar eerst moet ze de provinciale voorselecties overleven. “Mijn zus Annelore heeft me ingeschreven en ik hou wel van nieuwe uitdagingen”, zegt Marlies. “Maar mijn echte passie is zingen. Als ‘Lizz’ treed ik op in heel de provincie, soms met

Lees meer »