Deze dochters van topmodellen gaan hun bekende moeders achterna, en zelf acné of met diabetessensor houdt hen niet tegen

Topmodel Kate Moss is momenteel samen met haar dochter Lila te zien in een nieuwe campagne van het Italiaanse modehuis Fendi. De twee lijken sprekend op elkaar, zo is te zien op foto’s die het merk deelt. Lila is niet de enige dochter van een bekend model dat aan de weg timmert in haar voetsporen. Deze gezichten kunnen je bekend voorkomen. 

Meer krantenkoppen in België

Parkeergarage deels ingestort bij ziekenhuis in Nederlandse stad Nieuwegein: nog onduidelijk of er slachtoffers zijn

Een deel van de parkeergarage bij het St. Antonius Ziekenhuis in het Nederlandse Nieuwegein, ten zuiden van Utrecht, is zondagavond ingestort. Volgens een woordvoerder van de veiligheidsregio Utrecht zijn alle hellingen van de parkeergarage, de overgangsstukken tussen de verschillende verdiepingen, ingestort. Of daarbij slachtoffers zijn gevallen, is nog niet bekend. “Er hangen veel brokstukken los aan het plafond.”

Lees meer »

REPORTAGE. Naar de (Oude) markt met CD&V-voorzitter Sammy Mahdi: “Ik wil de verrassing van de verkiezingen worden”

“Voor minder dan 12 procent gaan we niet. Ik hoop de derde grootste partij van Vlaanderen te zijn.” Dat de christendemocraten licht achteruit zijn gegaan in de laatste grote peilingen van HLN en VTM NIEUWS lijkt voorzitter Sammy Mahdi maar weinig te deren. Maar komt hij ook zo zelfzeker over op de markt? Wij trokken naar Vlaams-Brabant en gingen er

Lees meer »

Als Eendracht Aalst naar eerste provinciale degradeert, verliest clubbestuur het Pierre Cornelisstadion: “Dan is het over en out en komt de stad aan zet”

Indien het werkelijk tot een degradatie naar eerste provinciale komt indien Eendracht Aalst haar licentie voor tweede amateur verliest, dan verliest de club in één klap ook het gebruik van het Pierre Cornelisstadion en jeugdcomplex Zandberg, beide eigendom van de stad. “Dan wordt namelijk de overeenkomst met de club ontbonden”, klinkt het bij schepen van Sport Matthias De Ridder (N-VA).

Lees meer »

Drie jaar na dramatische tandenreis naar Turkije zit Alana aan de grond: “50.000 euro armer en al mijn tanden kwijt”

Een mislukte tandbehandeling in Antalya verwoestte in 2021 het leven van Alana Boone (25), zo kregen we te zien in ‘Chasing Beauty’ op Streamz, waarvan vandaag het tweede seizoen start. Sindsdien loopt Alana dagelijks rond met pijn, vertelt ze in ‘Dag Allemaal’. “Eindelijk heb ik nu een Belgische arts gevonden die mij kan helpen, maar hij heeft wel al mijn

Lees meer »

“Donald Trump had neergeschoten moeten worden!”: Republikeinse presidentskandidaat uitgejouwd tijdens toespraak

Een zaal vol fans kwam Donald Trump zaterdagavond niet tegen bij de bijeenkomst van de Libertaire partij. Hij werd uitgejouwd door aanwezigen. “Donald Trump had neergeschoten moeten worden!”, riep iemand. De Republikein zoekt steun bij de Libertairen omdat de Amerikaanse presidentsverkiezingen van november op het scherpst van de snee zullen zijn en elke extra stem welkom is.

Lees meer »

Politie verwijdert betogers “sereen” uit gebouwen KU Leuven, maar studenten vertellen ander verhaal: “Dit was gewelddadig en vernederend”

In de gebouwen van de KU Leuven werd op vrijdag opnieuw betoogd tegen de samenwerking van de universiteit met Israëlische instellingen. Of toch tot 17 uur, toen enkele agenten de 25 betogers buiten stuurde. Volgens de politie verliep dat vreedzaam, maar de studenten vertellen een ander verhaal: “We werden geschopt, over de grond gesleept en gekleineerd met seksistische opmerkingen.”

Lees meer »

Robert De Niro spreekt campagnespotje Biden in en waarschuwt voor “losgeslagen” Trump

“Van tweets na middernacht tot bleekwater drinken: we wisten dat Trump een ongeleid projectiel was als president”, zegt Robert De Niro, die daarna van de coronacrisis overgaat naar Trumps aanpak van de Black Lives Matter-protesten na de dood van George Floyd in 2020 – “traangas en een fotomoment”, verwijzend naar Trump die met een Bijbel in de hand poseerde voor

Lees meer »

Bar Bernard viert zesde verjaardag met exclusieve concerten: “Met eerste editie Bernard’s Bierbanken Breughel”

Brouwerij St.Bernardus in Watou opende in augustus 2018 zijn rooftopbar. Komende zomer mag Bart Bernard zes kaarsjes uitblazen. Vorig jaar werd de verjaardag gevierd met een optreden van Brihang en ook dit jaar volgen er exclusieve concerten. Onder andere Equal Idiots en Veel Fokkersvreugde zakken af naar Watou.
The post Bar Bernard viert zesde verjaardag met exclusieve concerten: “Met

Lees meer »