Daar is De Stemtest: hoe werkt het? En wat moet je met het resultaat?

De Stemtest is terug. Vanaf vandaag kan je opnieuw de standpunten en ideeën van politieke partijen aftoetsen aan de jouwe. Maar hoe werkt zo’n stemtest ook alweer? En hoe moet je dat resultaat interpreteren? Vijf vragen en antwoorden. 

Meer krantenkoppen in België

Vlaanderen gaat bloed van 400 volwassenen onderzoeken naar PFAS

Dit najaar start Vlaanderen een bloedonderzoek naar PFAS bij 400 volwassenen. Met het onderzoek wil Vlaams minister van Volksgezondheid Crevits (CD&V) de verspreiding van de schadelijke chemicaliën in kaart brengen over heel Vlaanderen. Eerdere onderzoeken spitsten zich enkel toe op specifieke vervuilde locaties, zoals de 3M-site in Zwijndrecht.

Lees meer »

Hoe terreurgroep ISKP nu West-Europa bedreigt: “Ze zullen zich richten op de Olympische Spelen in Parijs”

Na de huiszoekingen en arrestaties vanochtend in ons land, blijken de verdachten – die een aanslag planden – afkomstig uit Centraal-Azië. Mogelijk zijn ze dus lid van terreurgroep Islamitische Staat Khorasan – een tak binnen IS die vooral rond Afghanistan actief is. Maar wat is de ISK juist? Wat heeft de groepering in het verleden al uitgespookt? En klopt het

Lees meer »

Loppemstraat in Oostkamp tijdelijk open voor verkeer tijdens bouwverlof

Tijdens het bouwverlof is de Loppemstraat in Oostkamp weer open voor al het verkeer. Vanaf 6 augustus wordt de straat opnieuw voor drie weken afgesloten om de infrastructuurwerken te kunnen afronden. De nieuwe einddatum die de aannemer garandeert, is vrijdag 23 augustus.
The post Loppemstraat in Oostkamp tijdelijk open voor verkeer tijdens bouwverlof appeared first on KW.be.

Lees meer »