Bespuwd, bedreigd en beschimpt: Portugese droom eindigt in nachtmerrie voor Britse familie

Een Britse moeder en haar twee dochters zijn halsoverkop teruggekeerd naar het Verenigd Koninkrijk, nadat ze een nieuw leven probeerden uit te bouwen in Portugal. Daar werden ze met de dood bedreigd door de lokale bevolking, die het gemunt had op hun huisdieren. “Mijn kinderen werden bespuwd en kregen te horen dat ‘die Engelse varkens’ beter naar huis zouden terugkeren.”

 

Meer krantenkoppen in België

Vernieuwde Grotestraat in De Haan feestelijk geopend

Na meer dan twee jaar van intensieve werkzaamheden is de heraangelegde Grotestraat in De Haan feestelijk geopend. De officiële heropening werd gevierd met een wandelconcert van de Koninklijke Muziekmaatschappij Sint-Cecilia De Haan en een traktatie voor alle bewoners.
The post Vernieuwde Grotestraat in De Haan feestelijk geopend appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Één van de rijkste vrouwen op aarde en toch wil ze alimentatie”: de gigantische geldmachine achter de Kardashians

Dankzij hun realityreeks ‘The Kardashians’ zijn ze niet alleen ‘s werelds bekendste tv-familie, maar ook één van de rijkste. De familie Kardashian-Jenner bouwde een imperium uit van eigen merken en sluit miljoenendeals met andere bekende merken. Goed voor een gezamenlijk vermogen van bijna twee miljard dollar, volgens ‘Forbes’. Wij duiken in hun portemonnee en ontdekken waarom de Kardashians ook de

Lees meer »

De gigantische geldmachine achter de Kardashians: “Één gesponsorde post levert Kendall Jenner 750.000 euro op”

Dankzij hun realityreeks ‘The Kardashians’ zijn ze niet alleen ‘s werelds bekendste tv-familie, maar ook één van de rijkste. De familie Kardashian-Jenner bouwde een imperium uit van eigen merken en sluit miljoenendeals met andere bekende merken. Goed voor een gezamenlijk vermogen van bijna twee miljard dollar, volgens ‘Forbes’. Wij duiken in hun portemonnee en ontdekken waarom de Kardashians ook de

Lees meer »

Na vijf jaar schittert kruis opnieuw op dak Notre-Dame

De Notre-Dame van Parijs werd vrijdag weer voorzien van haar stralende kruis, dat na bijna vijf jaar restauratie weer op het dak van het koor van de kathedraal staat na de verwoestende brand in 2019. In de video hierboven ziet u hoe het 1,5 ton zware kruis op zijn plaats werd gezet.

Lees meer »

Nicki Minaj woest na arrestatie voor bezit softdrugs in Nederland, show in Manchester ondanks vrijlating afgelast: “Ze zijn geslaagd in hun plan”

De Amerikaanse rapper en zangeres Nicki Minaj heeft in de nacht van zaterdag op zondag na aankomst in Manchester haar fans bedankt voor alle steun, nadat ze zaterdag werd gearresteerd toen ze wilde vertrekken vanaf vliegveld Schiphol. Ze hekelde in felle bewoordingen haar arrestatie op de Nederlandse luchthaven. In haar bagage zaten softdrugs. Kort voor 22 uur werd Minaj vrijgelaten

Lees meer »

Maike Boerdam speelt hoofdrol Donna in ‘MAMMA MIA’: “Van zodra we met de repetities beginnen, kruip ik in mijn cocon”

Vanaf 22 maart 2025 zal het feestje losbarsten met Nathalie Meskens (Tanya), Els Dottermans (Rosie), Jan Schepens (Sam), Helle Vanderheyden (Sophie), Dorian Liveyns (Sky), Chris Van Tongelen (Harry), Maike Boerdam (Donna)… in de musical ‘MAMMA MIA’. Plaats van afspraken: de Stadsschouwburg in Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater in Hasselt.
The post Maike Boerdam speelt hoofdrol Donna in ‘MAMMA

Lees meer »

Tegen eind 2025 zal er elke 25 kilometer snellader staan aan Vlaamse snelwegen

Tegen eind volgend jaar kunnen bestuurders van elektrische auto’s terecht bij 130 (ultra)snellaadpunten aan de Vlaamse snelwegen. “Daarmee haalt de Vlaamse overheid haar doelstelling om tegen eind 2025 elke 25 kilometer laadinfrastructuur langs of in de buurt van snelwegen te installeren”, zegt het Agentschap Wegen en Verkeer. “Vroeger dan voorzien worden zo ook de Europese doelstellingen voor laadinfrastructuur voor personenvervoer

Lees meer »