7 rijbewijzen ingetrokken in Beringen en Tessenderlo: 2 straatracers halen 160 kilometer per uur op E313 

De lokale politie van Beringen/Ham/Tessenderlo heeft afgelopen weekend tijdens verkeerscontroles 7 rijbewijzen onmiddellijk ingetrokken voor een periode van 15 dagen. In alle gevallen reden de bestuurders veel sneller dan toegelaten. De politie betrapte ook 2 straatracers op de E313 richting Hasselt. 

Meer krantenkoppen in België

Wellington wordt opnieuw fandorp voor Rode Duivels

De vaderlandse voetbalcompetitie is nog niet eens afgelopen of de echte diehards tellen al af naar het Europees kampioenschap van volgende maand in Duitsland. Onze nationale ploeg aanvuren kan straks opnieuw in de Aceg Wellington Hippodroom.
The post Wellington wordt opnieuw fandorp voor Rode Duivels appeared first on KW.be.

Lees meer »

DE OPLOSSING. CD&V pleit voor verplichte burgerdienst, Open Vld voor meer reservisten: hoe willen partijen ons leger versterken?

In ‘De Oplossing’ van VTM NIEUWS hebben CD&V-voorzitter Sammy Mahdi en Open Vld-voorzitter Tom Ongena zich gebogen over defensie. De twee politici hebben hun plannen voorgesteld om het Belgische leger te versterken. Open Vld wil inzetten op meer reservisten, terwijl CD&V een opmerkelijk voorstel op tafel legt: een verplichte burgerdienst voor alle 18-jarigen.

Lees meer »

RECONSTRUCTIE. Zo verliep comeback Joost Klein na Songfestival-incident achter de schermen: “Niemand heeft hem gezien”

Komt hij? Of stuurt hij op het laatste nippertje nog zijn kat? Zelfs de organisatoren van het Freshtival in Enschede waren pas zeker toen ze Joost Klein (26) ook effectief op het podium zagen staan. Het vrijwel onbekende festival had een mooie primeur te pakken: het eerste optreden van de zanger na alle commotie op het Songfestival. Nooit eerder kregen

Lees meer »

KIJK. Metejoor maakt onaangekondigde comeback na wekenlange afwezigheid

Metejoor (33) is terug van (even) weggeweest. De Vlaamse zanger stond zaterdag op het podium van Pop on Top, een festival in het Nederlandse Valkenburg. De afgelopen weken bleef Metejoor op de achtergrond omdat hij wegens ziekte een pauze moest inlassen. Begin deze maand moest de populaire zanger zelfs nog enkele optredens annuleren.

Lees meer »

Nostalgie+ krijgt boete van 7.500 euro voor te veel non-stopmuziek: “Nauwelijks variatie”

De Vlaamse Regulator voor de Media (VRM) heeft SBS Media Belgium, een joint venture tussen mediabedrijven Mediahuis en Play Media, een boete van 7.500 euro opgelegd. Radiozender Nostalgie+ zendt te veel non-stopmuziek uit. De meerderheid van de programma’s bovendien bevat “nauwelijks presentatie of variatie” en is “grotendeels onderling inwisselbaar”, zegt de VRM woensdag. Nostalgie+ vervangt NRJ sinds 29 september op

Lees meer »

Trump beslist te zwijgen op “proces-Stormy Daniels”. Waarom?

Slechts twee getuigen van de verdediging en gedaan ermee, op het proces-Stormy Daniels. Geen Donald Trump zelf dus. Juan Merchan, de rechter die de zaak voorzit, heeft de jury voor de rest van de week dan maar naar huis gestuurd en verwacht hen pas volgende dinsdag terug voor de slotpleidooien. Zes vragen en evenveel antwoorden over de impact van deze

Lees meer »