56 jaar nadat melkboer en WO II-veteraan niet terugkeerde na zijn ronde, is zijn moordzaak opgelost

Na 56 jaar is de moord op een melkman in Florida eindelijk opgelost. De dader zou voor zijn dood de moord aan twee mensen bekend hebben. Maar op één iemand wacht de politie nog.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG TITELSTRIJD. Denen van Anderlecht arriveren op Neerpede, RSCA heeft nog waterkans – Volg de slotspeeldag op HLN!

D-Day in de bijzonder spannende titelontknoping. Met Club Brugge dat met de beste kaarten aan de slotspeeldag begint. Met een punt tegen Cercle is het áltijd kampioen. Of gaat de trofee toch nog richting Brussel, naar Union of Anderlecht? Een héle dag zit u bij HLN aan het juiste adres. Voor het laatste nieuws, de beste sfeerbeelden voor en na

Lees meer »

Niet meer welkom op Oktoberfest, maar 23 jaar oude megahit van Gigi D’Agostino staat plots wel weer op nummer 1

De organisatie van het bierfestijn Oktoberfest in het Duitse München weert dit jaar de meezinger ‘L’Amour Toujours’ van dj Gigi D’Agostino. Die beslissing volgt op het incident waarbij Duitse jongeren racistische leuzen zongen op de melodie van het lied en de Hitlergroet brachten. Door alle commotie staat het nummer na 23 jaar weer op nummer 1.

Lees meer »

Actief Wenduine pakt uit met vijftiende bierfestival

Op zaterdag 1 juni organiseert handelaarsvereniging Actief Wenduine de vijftiende editie van haar bierfestival. Biermusketiers Kurt Bauwens, Eddy Debruyne en Stefaan Dumoulin stellen er hun ‘Wenduyn’s bierkaasje’ voor, ambachtelijk geproduceerd met het streekbiertje Wenduyn’s Louw.
The post Actief Wenduine pakt uit met vijftiende bierfestival appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nvidia de spade, Jensen het goudblokje

20:55 De grootste frustratie bij beleggers is momenteel het niet – of niet meer – bezitten van dat ene ultieme droomaandeel. Maar in de luwte bloeit een Belgisch-Deense AI-parel die meer deelt met Nvidia da…

Lees meer »

Neos reist naar Cap Griz Nez en Champagnestreek

Bij Neos hebben ze een boontje voor Frankrijk. De reislustige leden zijn net terug van hun reis naar Cap Griz Nez. Daar verkenden ze de steile kliffen en genoten ze van de Franse gastronomie. Aan de Franse kust lieten ze de Ardooise Neos vlag wapperen. Wie van de zuiderburen houdt, moet bij Neos zijn, want
The post Neos reist

Lees meer »

Officieel: Hansi Flick volgt Xavi op als trainer van Barcelona

Hansi Flick (59) is de nieuwe coach van FC Barcelona. De Duitser bereikte eerder al een principeakkoord voor twee jaar met voorzitter Laporta. Flick wordt in Camp Nou de opvolger van Xavi, die na heel wat plotwendingen vrijdag te horen kreeg dat het definitief einde verhaal was voor hem in Catalonië.

Lees meer »

Brugge breidt het Chartreusinnebos uit

Stad Brugge zal een perceel grond aankopen ter hoogte van de Doornstraat in Sint-Andries. “Met de aankoop van dit perceel grond van 4.130 m² groot kunnen we het Chartreusinnebos uitbreiden,” stelt Schepen van Eigendommen en Openbaar Domein Mercedes Van Volcem.
The post Brugge breidt het Chartreusinnebos uit appeared first on KW.be.

Lees meer »

Op links valt niks te winnen

19:35 Door zich nadrukkelijker linkser te profileren dan Vooruit hopen Groen en de PVDA te verrassen bij de verkiezingen. Maar Groen mag al blij zijn als het in het parlement blijft, en zolang de PVDA zijn …

Lees meer »