Steekpartij op Grote Markt in Antwerpen: slachtoffer in buik gestoken, twee verdachten opgepakt

Op de Antwerpse Grote Markt is zondagochtend een 33-jarige man gewond geraakt bij een steekpartij. Het slachtoffer werd meermaals met een mes gestoken in de buik. De daders zetten het op een lopen, maar zijn gevat door de politie.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Staande ovatie voor Netanyahu in Capitool: “Voor Israël is elke burgerdode een tragedie, voor Hamas is het een strategie”

Benjamin Netanyahu heeft bij zijn aankomst in het Capitool een staande ovatie gekregen. Daarna hield de Israëlische premier een opvallende toespraak. “Pro-Palestijnse betogers zouden zich moeten schamen”, klonk het onder meer. Hij had ook een boodschap voor alle betogers die op dit moment buiten het gebouw hun afkeer laten horen. “Jullie zijn de nuttige idioten van Iran geworden.” Volg de

Lees meer »

Dodental Israëlische luchtaanval op havenstad in Jemen opgelopen tot 6, ook munitiedepots in Libanon getroffen

Het Israëlische leger heeft een luchtaanval uitgevoerd op doelwitten van de Houthi-rebellen in de havenstad Hodeida, in Jemen. Daarbij zijn volgens de Houthi’s zeker 6 doden en 83 gewonden gevallen. De aanval is een reactie op de droneaanval op Tel Aviv van vrijdag, zegt de Israëlische minister van Defensie Yoav Gallant. Ook 3 munitiedepots van Hezbollah in het zuiden van

Lees meer »

Vlaams Belang heeft nu ook een afdeling en bestuur in Moorslede en doet in oktober mee: “Zullen ons best doen om lokaal iets te betekenen”

Het staat vast dat in Moorslede ook het Vlaams Belang zal deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen op zondag 13 oktober. Dat bevestigt de kersverse voorzitter Koen Bostyn (64) van de plaatselijke afdeling die pas is opgestart.
The post Vlaams Belang heeft nu ook een afdeling en bestuur in Moorslede en doet in oktober mee: “Zullen ons best doen om lokaal

Lees meer »

Alpinist maakt dodelijke val op Zwitserse Zumsteinspitze

Twee alpinisten zijn vrijdag ten val gekomen op de Zumsteinspitze, de 4.563 meter hoge top in het bergmassief van de Monte Rosa op de grens van Italië en Zwitserland, in de Zwitserse gemeente Zermatt. Een van hen raakte dodelijk gewond. De tweede, een Zwitser van dertig jaar, raakte zwaargewond.

Lees meer »

Hoogste aantal winkeldiefstallen in 10 jaar: “Dief die werd meegenomen door politie stond 2 uur later wéér in de winkel”

Het aantal winkeldiefstallen in ons land piekt. Dat blijkt uit cijfers van de federale politie. Vorig jaar werden zo’n 66 winkeldiefstallen per dag aangegeven, het hoogste aantal in tien jaar. En opvallend: steeds meer winkeliers leggen een betrapte dief zelf een schadevergoeding op, zonder dat de politie tussenbeide komt. Hoe gaat dat in z’n werk? Is dat wel wettelijk? En

Lees meer »

21-jarige man aangehouden nadat spectaculaire brand cannabisplantage aan het licht brengt in Oostende

De Brugse onderzoeksrechter heeft een 21-jarige man aangehouden voor zijn aandeel in een cannabisplantage in Oostende. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. De plantage werd maandag ontdekt naar aanleiding van een brand in een aanpalend gebouw.
The post 21-jarige man aangehouden nadat spectaculaire brand cannabisplantage aan het licht brengt in Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »

Recordvangst crystal meth onderschept in Nederland

De Nederlandse douane heeft begin maart ruim 3.200 kilo methamfetamine onderschept bij een controle. De drug, die ook bekendstaat als crystal meth, werd ontdekt in een lading grond uit Mexico. Volgens het Nederlandse Openbaar Ministerie gaat het om de grootste vangst van crystal meth in Nederland tot nu toe en had die een waarde van 22,4 miljoen euro.

Lees meer »

Olga Leyers onder vuur wegens pikante looks op sociale media, maar bekend Vlaanderen neemt het voor haar op

‘Celebrity MasterChef’-winnares Olga Leyers (26), de jongste dochter van Jan Leyers (66), doet veel mannenharten op sociale media sneller slaan. Met haar gewaagde en verleidelijke outfits – denk korte rokjes, sexy lingerie en strakke shirts – durft Olga duidelijk meer dan veel andere bekende Vlamingen. Dat weet ‘TV Familie’. Niet iedereen is even grote fan, maar van haar vrouwelijke collega’s

Lees meer »

Peter Bossu publiceert boek over natuurbehoud: “Iedere dag geeft de planeet ons signalen rond het klimaat”

In Perruche in Diksmuide stelde Peter Bossu zijn nieuwe boek voor: ‘Waar er nog ruimte voor is. Over natuur in De Westhoek … Een tussenstand’. Daarin stelt Peter 23 correcte sleutels voor om de huidige situatie in de natuur te verbeteren.
The post Peter Bossu publiceert boek over natuurbehoud: “Iedere dag geeft de planeet ons signalen rond het klimaat”

Lees meer »