Oudste Siamese tweeling op 62-jarige leeftijd overleden: “Dokters dachten niet dat we 30 jaar zouden halen”

De oudste Siamese tweeling, Lori en George Schappell, zijn deze maand op 62-jarige leeftijd overleden in Pennsylvania. De tweeling stond vermeld in het ‘Guinness World Records’-boek. De doodsoorzaak is niet bekend. 

Meer krantenkoppen in België

Loods gevuld met auto’s in lichterlaaie in Zellik

De hulpdiensten hebben momenteel de handen vol met het bestrijden van een zware uitslaande brand in Zellik. Die woedt in een bedrijfsloods waarin volgens burgemeester Koen Van Elsen verschillende auto’s opgeslagen staan. Volgens de eerste berichten vielen er geen slachtoffers.

Lees meer »

Charlotte Timmers onder de indruk van Niels Destadsbader tijdens eerste toonmoment ’14-18′: “Cute hoe je de cast aanmoedigt”

Zondag 2 juni wordt een hoogdag voor in de carrière van Charlotte Timmers (36) en Niels Destadsbader (35), want zij maken dan hun grote spektakel-musicaldebuut in ‘14-18′. In het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs wordt op dit moment de allerlaatste hand aan gelegd aan de herneming. Reporter Jarne mag in primeur het eerste kwartier volgen en strikt het duo

Lees meer »

Kinderwagen met baby van amper 7 weken aangereden: “Gevaar voor de samenleving dat zo iemand nog mag rijden”

Een kinderwagen met daarin een baby van amper zeven weken oud, werd donderdag aangereden op het zebrapad in Wervik. Het jongetje bleef gelukkig ongedeerd maar zijn ouders zijn enorm geschrokken. De bestuurder, een man van 94, beweerde achteraf dat hij niets gezien had. “Het is een gevaar voor de samenleving dat zo iemand nog mag rijden”, zegt vader Kylian Vandevoorde

Lees meer »

LIVEBLOG KAMPIOENENVIERING. Spelers en bestuur hebben er feestnacht in Varsenare opzitten, vandaag viering met fans op Markt van Brugge

Landskampioen Club Brugge heeft er een feestnacht opzitten. Spelers, bestuur en medewerkers van blauw-zwart verzamelden op café in Varsenare om de 19de titel stevig te vieren. Eerder zondag had Club zich in een kolkend Jan Breydel tot kampioen gekroond na een 0-0-gelijkspel tegen Cercle. In het slot ontsnapte Club toen nog aan de ultieme deceptie door een wel heel discutabele

Lees meer »

LIVE GAZA. “Israël probeerde vervolging ICC af te wenden door intimidatie, spionage en hacking”

Volgens een onderzoek van onder meer ‘The Guardian’ blijkt dat Israël de vervolging (voor oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid gepleegd in de Gazastrook, red.) van het Internationaal Strafhof (ICC) al sinds 2015 probeert af te wenden. Onder meer de toenmalige hoofdaanklager werd geïntimideerd opdat ze geen onderzoek zou openen. “U wil niet verzeild raken in zaken die de veiligheid

Lees meer »

Ook jonge kinderen onder dodelijke slachtoffers tornado in Texas

Onder de zeven dodelijke slachtoffers van een tornado die in de nacht van zaterdag op zondag door het noorden van de Amerikaanse staat Texas raasde zijn ook twee jonge kinderen, melden lokale autoriteiten. In totaal is het dodental van de meerdere stormen en de tornado’s die de staten Texas, Oklahoma en Arkansas dit weekend teisterden opgelopen naar veertien.

Lees meer »

Beker van België torbal wordt in Brugge betwist

Zaterdag 1 juni vindt in Sport Vlaanderen in Assebroek bij Brugge de Beker van België torbal plaats, een sport voor blinden en slechtzienden. Vijf ploegen strijden er om de felbegeerde beker. “Het is lang geleden dat we de beker konden winnen, we ambiëren een plaats in de finale en willen die graag winnen”, klinkt het bij organisator ViGe Noordzee uit

Lees meer »

Dick Schoof kandidaat-premier Nederlandse regering

Dick Schoof is de kandidaat-premier voor de nieuwe Nederlandse regering. Dat melden Nederlandse media en ingewijden bevestigen het nieuws. Naar verluidt maken de vier formerende partijen PVV, VVD, NSC en BBB het nieuws later op de dag officieel bekend.

Lees meer »