Nieuw digipunt in ’t Klavier elke dinsdagnamiddag geopend

In ’t Klavier aan de Klaverstraat in Koolskamp kun je voortaan terecht voor het bijsturen van je digitale kennis.

Iedere dinsdagnamiddag wisselen vrijwilligers hun digitale kennis uit. Deelnemen is gratis vanaf 14.30 uur. Het schepencollege schoof mee aan voor de foto.

The post Nieuw digipunt in ’t Klavier elke dinsdagnamiddag geopend is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Belgen zitten al twee dagen vast op luchthaven in Palermo, ook vandaag stijgt vlieger niet meer op: “Ze hebben ons aan ons lot overgelaten”

Verschillende luchtvaartmaatschappijen ondervonden hinder door de storing van gisteren die werd veroorzaakt door de mislukte software-update van het cybersecuritybedrijf CrowdStrike. Reizigers strandden op verschillende plaatsen wereldwijd. Heel wat Belgische passagiers zaten vast in onder meer Palermo, Napels en Boedapest. Ook zaterdagavond kwam er geen beterschap en kregen de Belgen in Palermo te horen dat er voorlopig geen vlucht zou vertrekken

Lees meer »

Belgen zitten al voor derde dag op rij vast op luchthaven in Palermo, maar verlossing nabij: “Vandaag vertrekt vlucht richting Brussel”

Verschillende luchtvaartmaatschappijen ondervonden hinder door de storing van vrijdag die werd veroorzaakt door de mislukte software-update van het cybersecuritybedrijf CrowdStrike. Ongeveer 170 Belgische passagiers zitten voor de derde dag op rij vast op de luchthaven van Palermo. De reizigers zouden vandaag terug kunnen vliegen richting Brussel.

Lees meer »

Britse agent geschorst nadat hij overmeesterde man twee keer tegen het hoofd schopte, betogers beschuldigen hem van racisme

Een Britse agent is op non-actief gezet nadat hij een overmeesterde man tot twee maal toe tegen het hoofd schopte. De gewelddadige confrontatie vond gisterenmiddag plaats in de luchthaven van Manchester. De politie laat duidelijk verstaan dat de stevige reactie er kwam nadat drie collega’s aangevallen werden. Eén agente liep daarbij een gebroken neus op. Honderden betogers trokken naar het

Lees meer »

Peiling: nek-aan-nekrace tussen Harris en Trump om presidentschap VS

Kamala Harris is Donald Trump op één procentpunt genaderd. Althans, dat blijkt uit een peiling die dagblad ‘The New York Times’ hield vlak nadat president Joe Biden aangaf niet op te gaan voor een tweede termijn. Op ruim drie maanden van de stembusgang lijkt er sprake van een nek-aan-nekrace tussen beide kandidaten.

Lees meer »

Union treft Rangers, Slavia Praag, Lille of Salzburg in derde voorronde Champions League, ook Cercle en Gent gaan maandag in de trommel

Union gaat maandag de bokalen in voor de loting van de derde voorronde van de Champions League. De Belgische vicekampioen en bekerwinnaar is geen reekshoofd in het niet-kampioenenspoor. Ook Cercle Brugge en AA Gent kennen dan hun mogelijke tegenstander in de derde voorronde van respectievelijk de Europa League en de Conference Leauge.

Lees meer »

Erfgoedvereniging Dement uit Oostende naar vrederechter: “Begin onmiddellijk met herstellingen aan Thermae Palacehotel en Koninklijke Gaanderijen”

De erfgoedvereniging Dement stapt naar de vrederechter om te bekomen dat er onmiddellijk begonnen wordt met de noodzakelijke herstellingen aan het Thermae Palacehotel en de Koninklijke Gaanderijen. Beide gebouwen zijn in slechte staat. "De huurder is verplicht om de gebouwen te onderhouden, maar de stad Oostende, die eigenaar is, treedt maar niet op", zegt Guy Servaes van Dement.

Lees meer »

De Belgische prestaties

De Belgische delegatie zakt met 166 atleten naar de Lichtstad af, 84 mannen en 82 vrouwen in 21 verschillende sporten. Hoe brengen ze het ervan af? En hoe deden ze het in verleden?

Lees meer »

KIJK – Man springt van dak om te ontkomen aan vlammen: vier gewonden bij brand in flatgebouw Oostende

In een appartementsgebouw in Oostende is maandagnamiddag brand uitgebroken. Twee personen raakten zwaargewond, twee anderen werden met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Een man sprong naar het dak van de buren om te ontkomen aan de vlammen.
The post KIJK – Man springt van dak om te ontkomen aan vlammen: vier gewonden bij brand in flatgebouw Oostende appeared

Lees meer »