Nieuw digipunt in ’t Klavier elke dinsdagnamiddag geopend

In ’t Klavier aan de Klaverstraat in Koolskamp kun je voortaan terecht voor het bijsturen van je digitale kennis.

Iedere dinsdagnamiddag wisselen vrijwilligers hun digitale kennis uit. Deelnemen is gratis vanaf 14.30 uur. Het schepencollege schoof mee aan voor de foto.

The post Nieuw digipunt in ’t Klavier elke dinsdagnamiddag geopend is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Herinrichting Torenlaan in Werik voor veiligere schoolomgeving: “Chaos tijdens piekmomenten”

De omgeving van de GO! Leefschool Het Biezebos in de Zultseweg in Waregem wordt komende zomer een pak verkeersveiliger gemaakt. Het begin van de kruisende Torenlaan wordt heringericht om de gevaarlijke situaties tijdens de ochtend- en avondspits aan te pakken.
The post Herinrichting Torenlaan in Werik voor veiligere schoolomgeving: “Chaos tijdens piekmomenten” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Inge stapte op haar 43ste in onderwijs en verdient tot 600 euro minder dan sommige jongere zijinstromers: “Deze toestand klopt niet”

Inge Aerts (55) uit Zoersel behaalde op haar 43ste een bachelor als leerkracht geschiedenis-Nederlands na een succesvolle sportcarrière in het buitenland en werkervaringen in de privésector. Toen ze als zijinstromer voor het onderwijs koos, kon ze haar anciënniteit niet meenemen. Tegenwoordig is dat wel mogelijk, tot vijftien jaar, waardoor ze minder verdient dan sommige jongere zijinstromers. “Er gaat veel te

Lees meer »

Toeriste raakt paard aan van King’s Guard voor foto, maar dier laat duidelijk blijken wat hij daarvan vindt

Een toeriste is maandag serieus geschrokken toen ze de King’s Guard bij Buckingham Palace bezocht in het Verenigd Koninkrijk. De vrouw wilde poseren voor een foto en nam daarbij een paard vast, maar dat had ze beter niet gedaan. Het dier haalde uit waardoor ze achteruit geduwd werd en net niet viel. Geschrokken verliet ze samen met haar medereiziger de

Lees meer »

Exmar verkoopt touwenspecialist Bexco aan Bekaert

De Belgische touwslager Bexco verandert van eigenaar. Exmar verkoopt het bedrijf uit Hamme voor 40 miljoen euro aan Bekaert, zo hebben beide bedrijven dinsdag bekendgemaakt.
The post Exmar verkoopt touwenspecialist Bexco aan Bekaert appeared first on KW.be.

Lees meer »

SOS Reptiel vangt verwaarloosde reptielen op: “Aan lot overgelaten na faillissement bedrijf”

In Harelbeke werd vorige week een schrijnend geval van dierenverwaarlozing ontdekt. Na een faillissement bleken heel wat reptielen, waaronder leguanen, slangen en hagedissen, in de steek te zijn gelaten door hun eigenaar. Ze werden door een curator ontdekt waarna opvangcentrum SOS Reptiel werd ingeschakeld.
The post SOS Reptiel vangt verwaarloosde reptielen op: “Aan lot overgelaten na faillissement bedrijf” appeared

Lees meer »

MVS In Motion en Mobimed samen onder één dak

Onlangs vond de feestelijke opening van MVS In Motion en Mobimed plaats in Roeselare. MVS In Motion, opgericht in 1996, biedt wereldwijd kwalitatieve producten voor fysieke revalidatie, evenals sport- en fitnessproducten.
The post MVS In Motion en Mobimed samen onder één dak appeared first on KW.be.

Lees meer »

Leerkracht (47) stuurde dickpic naar 16-jarige leerling, maar gaat nu vrijuit: “Hij verstoorde rust leerling niet”

Hij verstuurde een ‘dickpic’, een foto van zijn geslachtsdeel, naar een 16-jarige leerling, gaf dat toe en nam ontslag én toch wordt een 47-jarige leerkracht uit Diksmuide er niét voor gestraft. De reden? D. werd vervolgd voor belaging van de jongen maar dat acht de rechter niet bewezen. “Het eenmalig sturen van een foto via Snapchat, waar het beeld na

Lees meer »