Moeder laat kinderen van 6 en 8 jaar alleen achter om op cruise te gaan

Een 29-jarige vrouw uit Texas is gearresteerd nadat ze naar verluidt haar kinderen van 8 en 6 jaar alleen thuis liet omdat ze op vakantie wou gaan. Haar buren sloegen alarm toen ze de vrouw met haar koffers zagen vertrekken, maar niet zagen terugkomen.

 

Meer krantenkoppen in België

Burgemeester Bart De Wever en Viktor Verhulst openen Sinksenfoor: “Die spectaculaire attracties zijn leuk, maar ik geniet evengoed van eendjes vangen”

De jaarlijkse Sinksenfoor is weer van start gegaan en traditiegetrouw opende burgemeester ceremonieel het attractiepark door te rijden in de verschillende attracties. Zes weken lang zullen duizenden bezoekers de Sinksenfoor bezoeken. Vorig jaar haalde de foor bijna één miljoen bezoekers de 150 attracties. “Ik heb bijna twintig jaar op het Zuid gewoond. Dat was praktisch in mijn achtertuin en met

Lees meer »

Botsing tussen tankwagen en (lege) schoolbus in Zarren: buschauffeur naar ziekenhuis gebracht

In de Esenstraat in Zarren (Kortemark) zijn een vrachtwagen en een schoolbus donderdagochtend op elkaar gebotst. Daarbij was er vooral materiële schade maar de buschauffeur moest wel naar het ziekenhuis voor verzorging. Op de schoolbus zaten gelukkig geen leerlingen.
The post Botsing tussen tankwagen en (lege) schoolbus in Zarren: buschauffeur naar ziekenhuis gebracht appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hubert Rubbens neemt na deze editie afscheid van ‘zijn’ Oostende voor Anker

Van donderdag 23 tot en met zondag 26 mei loodst Hubert Rubbens voor een laatste keer Oostende voor Anker door een erg drukke maritieme vierdaagdse. Na 23 succesvolle en twee verzopen corona-edities neemt hij definitief afscheid van zijn varend erfgoedfestival. Sinds 2000 is Oostende voor Anker de ouverture van de zomerse evenementenkalender. Samen met de grote roerganger blikken we terug.<br

Lees meer »

“Bambi en Stampertje in het echt!”: schattige ontmoeting tussen hertenjong en konijn gaat de wereld rond

Een hertenjong en een konijn doen heel wat harten smelten nadat ze elkaar hebben ontmoet in een tuin in de Amerikaanse staat Oregon. De dieren werden gefilmd terwijl ze aan elkaar snuffelden en likten, en werden al snel vergeleken met de twee hoofdrolspelers uit Disneyfilm Bambi. “Het zijn Bambi en Stampertje in het echt!”, klinkt het enthousiast in de reacties

Lees meer »

Bedrijf riskeert alsnog veroordeling na fatale val Geert (53) in Ooigem: arbeidsauditoraat gaat in beroep

In het dossier rond de dodelijke valpartij van arbeider Geert Ramboer (53) nabij het sluizencomplex in Ooigem, is het doek dan toch nog niet gevallen. De Diksmuidse firma Vandezande werd voor de Brugse strafrechtbank vrijgesproken, maar het arbeidsauditoraat gaat in beroep.
The post Bedrijf riskeert alsnog veroordeling na fatale val Geert (53) in Ooigem: arbeidsauditoraat gaat in beroep appeared

Lees meer »

WEERBERICHT. Regen met onweer deze namiddag en avond: “Zou lokaal voor problemen kunnen zorgen, want bodem is verzadigd”

Het is nog niet gedaan met de regen. “Ik verwacht dat er in de loop van de namiddag nog een paar buien doorheen het land trekken”, voorspelt onze weervrouw Jill Peeters. Een stortvloed zoals gisteren moeten we niet verwachten, maar lokaal kan het onweer nog voor overlast zorgen. “We zien nu al een waakstand op de bekkens van de rivieren

Lees meer »

Verongelukte helikopter Iraanse president gevonden, reddingswerkers onderweg: “Situatie ziet er niet goed uit”

De verongelukte helikopter met de Iraanse president Ebrahim Raisi aan boord is gevonden. Dat meldt het hoofd van hulporganisatie Iraanse Rode Halve Maan, die eraan toevoegt dat de situatie “niet goed” is. Reddingswerkers zijn op weg naar de helikopter. Ingewijden melden aan persbureau Reuters dat de kans klein is dat Raisi en de andere acht inzittenden de crash hebben overleefd.

Lees meer »

“Ik lag 25 meter diep in ravijn”: paniek in Giro wanneer verschillende ploegen na zware val op zoek gaan naar Jenthe Biermans

Jenthe Biermans (28) beleefde in de vijftiende rit van de Giro even de schrik van zijn leven. De Belg van Arkéa-B&B Hotels crashte in de koninginnenrit in de afdaling van de Mortirolo-pas in een ravijn en viel 25 meter diep. Vier ploegen kwamen hem meteen zoeken. “Ze vonden me niet direct. Het was even vol paniek.” Als bij wonder bereikte

Lees meer »

FACTCHECK. Heeft miljardair Roland Duchâtelet gelijk en heeft de rijkentaks die Groen, PVDA en Vooruit voorstellen geen nut?

Waarom staan Belgische kopers niet in de rij om armlastige voetbalclubs zoals Standard over te nemen? Door de rijkentaks waarmee linkse partijen de kiezer hopen te verleiden, zo vertelde ex-eigenaar en miljardair Roland Duchâtelet in een opvallend interview aan HLN Sport. Veel landen gingen al overstag voor een rijkentaks, maar voerden hem daarna weer af. Heeft Duchâtelet gelijk: heeft een

Lees meer »