Amerikaanse moeder laat kinderen (6 en 8) alleen thuis om op cruise te gaan

Een vrouw uit de Amerikaanse staat Texas wordt beschuldigd van het achterlaten van haar kinderen. De moeder wilde op cruise naar Puerto Rico, haar 8-jarige zoon en 6-jarige dochter bleven dagenlang alleen thuis achter. 

Meer krantenkoppen in België

Twee fietsers gewond na valpartijen in Torhout

Bij twee ongevallen in Torhout zijn twee fietsers gewond geraakt nadat ze ten val kwamen. Een 85-jarige vrouw raakte daarbij zelfs zwaarder gewond, maar verkeerde gelukkig niet in levensgevaar.
The post Twee fietsers gewond na valpartijen in Torhout appeared first on KW.be.

Lees meer »

Alsof de rest stilstaat: zo zwaar sloeg Pogacar op 14 kilometer van de streep toe om nadien ook Quintana te overrompelen

Alweer een prestatie om in te kaderen van Tadej Pogacar (25) in de Giro. Op 14 kilometer van de finish liet hij op de voorlaatste klim van een moordende etappe zijn concurrenten achter. Op weg naar leider Quintana. Drie minuten reed die toen al voor, maar de Colombiaan was niet opgewassen tegen de Sloveense orkaan. Kijk hieronder naar het nieuwe

Lees meer »

Georgische president zet veto in tegen wet over “buitenlandse invloed” die het land al weken in de ban houdt

De Georgische president Salome Zoerabisjvili heeft haar veto ingezet tegen de omstreden wet die de "buitenlandse invloed" aan banden moet leggen. Dat heeft ze vandaag aangekondigd. Volgens haar is die wet "Russisch in essentie" en in strijd met de Georgische grondwet. De wet gaat nu terug naar het parlement, waar de regeringspartij Georgische Droom, die de wet gelanceerd heeft, haar

Lees meer »

Ex-vriend uit Roeselare vrijgesproken na duw en zware val vriendinnetje op 18de verjaardag: “Wettige zelfverdediging”

Een 23-jarige jongeman uit Roeselare is ruim vier jaar nadat zijn ex-vriendin op het verjaardagsfeest voor haar 18de verjaardag ongelukkig ten val kwam na een duw vrijgesproken. Voor de jongeman betekent dat (voorlopig) dat hij niet moet opdraaien voor enkele duizenden euro schadevergoeding. De rechter vond dat hij uit wettige zelfverdediging handelde.
The post Ex-vriend uit Roeselare vrijgesproken na

Lees meer »

UGent bouwt voor het eerst zelfrijdende elektrische racewagen en hoopt als 1e Belgische universiteit deel te nemen aan internationale wedstrijd

De Universiteit van Gent heeft voor het eerst een zelfrijdende elektrische racewagen gebouwd. De UGent wil daarmee als eerste Belgische universiteit deelnemen aan internationale wedstrijden. Dat wordt spannend, want ook in Leuven is zo’n wagen gebouwd. De UGent hoopt nog vóór Leuven de nodige keuringen te krijgen om aan een wedstrijd te mogen deelnemen.

Lees meer »

LIVEBLOG GIRO. Kan Merlier nog eens scoren in biljartvlakke etappe?

Voor het in de Giro enkele dagen aan de klassementsmannen is, krijgen de sprinters nog een keer de mogelijkheid om zich te tonen. De dertiende etappe van Riccione naar Cento is namelijk haast volledig vlak. Kan Tim Merlier de frustraties van z’n declassering van woensdag van zich af sprinten en een tweede ritzege pakken? Volg het op de voet in

Lees meer »

Politie Oostende houdt extra toezicht op verschillende pleinen na overlast: “Werk maken van aangename en leefbare buurten”

De politie van Oostende zal extra toezicht houden op het Prinses Stefanie- en het Prinses Clementinaplein. Druggebruikers, daklozen en personen zonder papieren zorgen er al een tijdje voor overlast. Ook op andere pleinen zal het toezicht opgekrikt worden.
The post Politie Oostende houdt extra toezicht op verschillende pleinen na overlast: “Werk maken van aangename en leefbare buurten” appeared first

Lees meer »

Nachtwacht brengt nieuwe single ‘Samen Sterk’ uit

De nieuwe Nachtwacht single ‘Samen sterk’ is vanaf nu te beluisteren. De bijhorende videoclip, die vorige week werd opgenomen in Steenbakkerijmuseum ’t Geleeg in Boom, is nu te bekijken op het YouTube kanaal van Nachtwacht en op Studio 100 TV.
The post Nachtwacht brengt nieuwe single ‘Samen Sterk’ uit appeared first on KW.be.

Lees meer »