Manchester City ziet het graag gebeuren: Arsenal gaat in eigen huis kopje onder tegen Aston Villa, nadat ook Liverpool al verloor

Opdoffer voor Arsenal. The Gunners liepen in eigen huis een 0-2-nederlaag op tegen Aston Villa, en profiteerden zo niet van de uitschuiver van Liverpool. Ze lieten het na alleen aan de leiding te komen. Tielemans en co zegevierden op het veld van Trossard en zijn ploeggenoten. 

Meer krantenkoppen in België

Vredescomité Kortrijk maakt Stiltecirkels voor vrede in Gaza

Vredescomité Kortrijk zette woensdagavond zijn schouders onder het initiatief van Pax Christi Vlaanderen om de Nakba te herdenken via een aantal Stiltecirkels. Er waren zo’n 40 deelnemers.
The post Vredescomité Kortrijk maakt Stiltecirkels voor vrede in Gaza appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wivo neemt afscheid van kapitein Julie Heyndrickx

Julie Heyndrickx hangt de schoenen aan de haak. De 27-jarige opposite en kapitein van Wivo Wingene blikt terug op haar volleybalcarrière en legt de focus op een aantal andere sporten.
The post Wivo neemt afscheid van kapitein Julie Heyndrickx appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hoe er straks 32 zakken chips per seconde (!) van de band rollen in Veurne: “Handmatig aardappels schillen? Die tijd ligt vér achter ons”

Het Amerikaanse voedingsconcern PepsiCo investeert 200 miljoen euro in zijn vestiging in het West-Vlaamse Veurne, waar de chips van Lay’s, Doritos en Cheetos worden gemaakt. Bedoeling is om de productie stevig te verhogen, naar liefst 2,8 miljoen zakken chips per dag. Hoe willen ze dat klaarspelen? En telen we daar wel genoeg aardappelen voor? “Van de 4.000 aardappelsoorten ter wereld

Lees meer »

Rellen op Nieuw-Caledonië gaan onverminderd voort: 6 doden, meer dan 200 arrestaties 

In Nieuw-Caledonië, een Frans overzees gebied in de Stille Oceaan, zijn ondertussen al 6 mensen omgekomen bij de rellen tegen de stemming van een grondwetswijziging die Franse onderdanen meer stemrecht geeft. Relschoppers hebben op verschillende plekken blokkades opgeworpen. Volgens de regering bevindt het eiland zich op een "destructief pad". "Blokkades van de relschoppers kosten mensenlevens, mensen hebben geen toegang tot

Lees meer »

Hoe rollercoaster KV Oostende abrupt ten einde kwam

Na enkele Houdini-acts eerder dit jaar lijkt het doek voor KV Oostende nu toch te gaan vallen. Het faillissement van de kustclub lijkt onafwendbaar en zo komt er een abrupt een eind aan de rollercoaster waarop KVO zich al jaren bevindt. Van Europese hoogdagen onder Marc Coucke, naar twee jaar miserie met ‘den Amerikaan’.
The post Hoe rollercoaster KV

Lees meer »

VillaVip-bewoners uit Bredene brengen ‘WIK for specials’: “Drummen is er voor iedereen”

Showkorps WIK Oostende ondersteunde de voorbije maanden het project ‘WIK for specials’, het afstudeerproject van Hélène Deklerck haar educatieve masteropleiding. Zij gaf drumworkshops aan de bewoners van VillaVip in Bredene. Op pinkstermaandag volgt de apotheose met een toonmoment in Duin & Zee in Oostende.
The post VillaVip-bewoners uit Bredene brengen ‘WIK for specials’: “Drummen is er voor iedereen” appeared

Lees meer »