Arsenal gaat in eigen huis kopje onder, en profiteert niet van uitschuiver Liverpool

Opdoffer voor Arsenal. The Gunners liepen in eigen huis een 0-2-nederlaag op tegen Aston Villa, en profiteerden zo niet van de uitschuiver van Liverpool. Ze lieten het na alleen aan de leiding te komen. Tielemans en co zegevierden op het veld van Trossard en zijn ploeggenoten. 

Meer krantenkoppen in België

Néén, het is niet de belangrijkste Brugse derby ooit: ruim een eeuw geleden streden Club en Cercle op de slotspeeldag tegen elkaar voor de titel

Is dit sportief de belangrijkste competitiederby ooit? Net niet, want meer dan een eeuw geleden maakten Club en Cercle op de slotspeeldag onderling uit wie kampioen zou worden. Een terugblik.
The post Néén, het is niet de belangrijkste Brugse derby ooit: ruim een eeuw geleden streden Club en Cercle op de slotspeeldag tegen elkaar voor de titel appeared first

Lees meer »

Thierry Beyts pakt nu uit met boek over duistere Brugse verledens

Thierry Beyts (73) heeft een tweede boek geschreven, Duistere Brugse Verledens. Eerder al pakte deze Bruggeling uit met Tijdloze Brugse Verledens, waarin hij bekende Bruggelingen als Anne De Beir, Louis De Potter, Guido Gezelle, Jules Du Jardin, Andre De Meulemeester en Michel Van Maele in fictieve gesprekken aan het woord liet.
The post Thierry Beyts pakt nu uit met

Lees meer »

Lerares Sofie Cloet debuteert met erotische roman

Leerkracht Sofie Cloet schreef haar eerste roman ‘Verkocht’, een boek in het genre steamy romance. “Met een fantastische miljoenenvilla in haar portfolio is makelaar Nora goed op weg om haar carrière een boost te geven. Maar dan ontmoet ze Andreas, een succesvolle selfmade miljonair en bovendien de meest aantrekkelijke man die ze ooit zag.”
The post Lerares Sofie Cloet

Lees meer »

Racen voor het goede doel tijdens Tour de Lannoy

De achtste editie van Tour de Lannoy, een gocartrace voor het goede doel, vindt zondag 19 mei plaats in het centrum van Ledegem. Twintig teams haspelen drie uur lang rondjes af. “Meer en meer teams proberen de verkleedwedstrijd te winnen.”
The post Racen voor het goede doel tijdens Tour de Lannoy appeared first on KW.be.

Lees meer »

Woordvoerder Bram Keirsebilck is job kwijt door faillissement van KVO: “Begrijp niet dat sommigen nog recht in de spiegel kunnen kijken”

“KVO bluft in men êrte want supporter van een club blijf je voor je leven. Oaltied Ostende”, benadrukt Bram Keirsebilck met enkele Oostendse accenten. De woordvoerder van KV Oostende is door de schuld van verscheidene boosaardige figuren zijn club en zijn job kwijt.
The post Woordvoerder Bram Keirsebilck is job kwijt door faillissement van KVO: “Begrijp niet dat sommigen

Lees meer »

Internationaal gerenommeerde komiek Jan Van Dyke verzamelt volgend seizoen verschillende generateis in een gloednieuwe comedyshow ‘Open & Bloot’

De internationale komiek Jan Van Dyke, die successen boekte in showtempels zoals het ‘Lido’ in Parijs, ‘Sporting Club Monte Carlo’ en twee seizoenen geleden nog schitterde in een fenomenale “De Show van m’n Leven” brengt een nieuwe comedy show: ‘Open & Bloot’. De ambitie van Jan is om op regelmatige basis het publiek te verrassen met een eigen creatie, gebaseerd

Lees meer »

Een jaar geleden won Lorenzo (30) als mecanicien de Giro met Roglic: “Ik focus nu op mijn eigen zaak”

Lorenzo Blomme (30) vertoeft al bijna twee decennia in de koers. Eerst was hij een meer dan verdienstelijke jeugdrenner. Daarna ging hij aan de slag als mecanicien bij Visma-Lease a Bike, waarmee hij vorig jaar de Giro won. En nu opent Blomme ook zijn eigen fietsenzaak. “Door de gezondheidsproblemen bij mijn vrouw en kind is het niet meer mogelijk om

Lees meer »

KIJK. Catalanen woedend omdat Louis Vuitton bekendste park van Barcelona afsluit voor prestigieuze modeshow met wereldsterren: politie treedt hard op

In de buurt van het wereldberoemde Park Guëll in Barcelona, wereldberoemd van Antoni Gaudi’s architectuur en mozaïek, zijn er hevige protesten uitgebroken nadat de toeristische trekpleister donderdag werd afgesloten voor een besloten mode-evenement. Chaotische beelden tonen hoe het tot escalaties komt tussen de politie en de Catalanen. Die laatsten verzetten zich tegen het “privatiseren” van de publieke ruimte voor een

Lees meer »

Man (33) probeert partner meermaals te wurgen terwijl haar dochter (13) in wagen wacht: “Ze wilde me niet steunen op een begrafenis”

“Ik was boos, ja.” Een 33-jarige man uit Nieuwpoort ging eind vorig jaar helemaal door het lint tegen zijn partner. De dertiger sloeg haar tegen de grond en probeerde haar volgens het Openbaar Ministerie meermaals te wurgen. “Mijn cliënt had het moeilijk dat zijn partner hem niet steunde in een moeilijke periode”, pleitte zijn advocate Maya Vanden Bogaerde.

Lees meer »

KKF&Co schenkt 6.500 euro aan Kinderkankerfonds in Tielt

Naar jaarlijkse gewoonte schonk KKF&Co in Tielt de opbrengst van het voorbije werkjaar aan het kinderkankerfonds. Dit keer wist de vereniging, die zich al 11 jaar inzet voor het fonds, een mooie 6.500 euro in te zamelen voor het goede doel.
The post KKF&Co schenkt 6.500 euro aan Kinderkankerfonds in Tielt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brugse gemeenteraad start met een minuut stilte en wordt naar dinsdag verschoven als Club kampioen speelt

Uit eerbetoon voor Patrick Moenaert en het recent overleden oud-gemeenteraadslid Dirk Barbier start de Brugse gemeenteraad komende week met een minuut stilte. Wanneer de raad zal plaatsvinden, is nog onduidelijk. Als Club Brugge kampioen speelt, wordt die verschoven van maandagavond 27 mei naar dinsdagavond 28 mei, zodat de raadsleden maandagavond op de Markt kunnen meevieren met de kampioenenploeg.
The

Lees meer »