Maandag stormweer: ‘Kom in Brussel niet in de buurt van bomen’

De parken en bossen van het Brusselse Gewest, waaronder het Zoniënwoud, zullen maandag niet toegankelijk zijn voor het publiek omdat stormweer met windstoten tot minstens 80 kilometer per uur voorspeld is.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE. Harris beschuldigt Trump van “terugkrabbelen” voor debat: “Wat is er gebeurd met op elk moment, elke plaats?”

De Amerikaanse president Joe Biden is uit de presidentsrace gestapt. Alles lijkt erop dat vicepresident Kamala Harris de fakkel over zal nemen. Zij heeft intussen voldoende gedelegeerden achter zich om de nominatie van de Democraten veilig te stellen. Het ziet er dus naar uit dat zij het op 5 november zal opnemen tegen Republikeins kandidaat Donald Trump. Volg de aanloop

Lees meer »

Waarom Nafi Thiam nóg beter zou presteren als ze een kapje zou dragen

Marginal gains. Kleine winsten. In het wielrennen is de speurtocht naar technologische innovaties al dagelijkse kost, maar dat is lang niet in alle sporten zo. Neem nu de atletiek. Ja, nieuwe loopschoenen en superspikes bleken wel een heuse revolutie te ontketenen, maar toch valt er in veel disciplines nog winst te halen, zo blijkt uit een studie van professor aerodynamica

Lees meer »

EXCLUSIEF. In dit landgoed verblijven Brad Pitt en Ines de Ramon: “Alleen al de oprijlaan is een kilometer lang”

Geen vijfsterrenhotel in de stad. Wel een prachtig landgoed temidden kilometers groen. Brad Pitt en Ines de Ramon kozen voor hun verblijf in ons land het prestigieuze ‘Manoir de Lébioles’. Een architecturale parel in Spa die gekend staat om z’n fenomenale spa en culinaire hoogstandjes. Al vinden de geliefden er vooral hun hoogste goed. “Wij beloven iedere bezoeker onvoorwaardelijke discretie.”

Lees meer »

Bedrijven maken deal om samen glasvezel te leggen in Vlaanderen: “Snellere uitrol met minder werken”

Telecombedrijven Telenet, Proximus, Wyre en Fiberklaar, die elk bezig zijn met de aanleg van een glasvezelnetwerk in Vlaanderen, hebben een document ondertekend met daarin de belangrijkste voorwaarden voor een mogelijke samenwerking. Dat maken ze donderdagavond bekend in een persbericht. Volgens de bedrijven kan dit leiden tot “een bredere en snellere fiberuitrol, met minder openbare werken”.

Lees meer »

Luc Hooybergs wordt vanaf 1 september de nieuwe CEO van KRC Genk

Luc Hooybergs (56) zal vanaf 1 september de nieuwe CEO van KRC Genk worden. Hooybergs heeft is een topman bij Nike, eerst als General Manager in Laakdal, dan op Europees HQ niveau vanuit Hilversum en tenslotte als Vice-President in HQ (Portland, USA). Hij is één van de bezielers van de enorme groei die Nike in Laakdal en Ham heeft gerealiseerd.

Lees meer »

Nieuwe bom onder paardrijden op Olympische Spelen? Ook Oostenrijkse medaillekandidaat beschuldigd van fysieke mishandeling van paard

Het stof rond de zaak-Charlotte Dujardin, de Britse amazone die haar paard sloeg met een zweep, is nog niet gaan liggen of er duikt al een nieuw schandaal op in de paardensport. Ook de Oostenrijker Max Kühner (50), medaillekandidaat op de Olympische Spelen, is aangeklaagd voor het fysiek mishandelen van een paard. Kühner zou het beest geslagen hebben met een

Lees meer »

Paellaverkoop op Zeedijk van Oostduinkerke

Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde de Koninklijke Orde van de Paardevisser een paellaverkoop op de Zeedijk van Oostduinkerke op zaterdag 13 juli 2024.
The post Paellaverkoop op Zeedijk van Oostduinkerke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zes weken na zware brand bij buren heropent restaurant Lagaar: “Reinigingsfirma’s zijn hier 14 dagen bezig geweest om alle roet te verwijderen”

“Als de brandweer tien minuten later was geweest, was het volledige plafond van de keuken wellicht ingestort. Al onze elektriciteit was weggesmolten en overal in het restaurant lagen er roetdeeltjes. We konden niet anders dan de deuren sluiten.”
The post Zes weken na zware brand bij buren heropent restaurant Lagaar: “Reinigingsfirma’s zijn hier 14 dagen bezig geweest om alle

Lees meer »

Walter De Donder slijt dit jaar zijn 25ste zomer in Plopsaland: zo ziet hij de toekomst voor Samson & Marie

De beelden van Marie Verhulst (28) die struikelde over een podiumattribuut gaan viraal. Het ongelukje gebeurde tijdens de première van de gloednieuwe ‘Samson & Marie Zomershow’ in Plopsaland De Panne. Gelukkig hield ze er niets aan over. Collega’s Walter De Donder (meneer De Burgemeester) en Michiel De Meyer (Brandweerman Bill) dollen met de situatie in deze nieuwe HLN Showbits.

Lees meer »