LIVEBLOG CLUB BRUGGE-ANTWERP. Sluipt blauw-zwart dichter bij de leiders?

Antwerp kon nog niet winnen deze play-offs en hoopt om tegen Club hun eerste overwinning in deze play-offs te behalen. Slaagt The Great Old hier in? Of blijven ze met 0 op 9 achter? Volg het op de voet in de liveblog hieronder. 

Meer krantenkoppen in België

Pep Guardiola geeft zijn zegen over nakende overgang Vincent Kompany naar Bayern München: “Ik loop héél hoog op met Vincent”

Dit weekend hoopt Bayern eruit te zijn met Burnley over Vincent Kompany. De onderhandelingen over de afkoopsom, die de Duitse club liefst rond de 10 miljoen euro had willen houden, zitten in een stroomversnelling. Intussen rondde Bayern de gesprekken met de stafleden af. En gaf Pep Guardiola zijn zegen: “Ik ben héél blij met de link tussen Bayern en Vincent.”

Lees meer »

LIVEBLOG TITELSTRIJD. Stilte voor de storm in het Dudenpark, waar ze hopen op misstap Club – Volg de slotspeeldag op HLN!

D-Day in de bijzonder spannende titelontknoping. Met Club Brugge dat met de beste kaarten aan de slotspeeldag begint. Met een punt tegen Cercle is het áltijd kampioen. Of gaat de trofee toch nog richting Brussel, naar Union of Anderlecht? Een héle dag zit u bij HLN aan het juiste adres. Voor het laatste nieuws, de beste sfeerbeelden voor en na

Lees meer »

Rode Kruis-Vlaanderen krijgt rechtspersoonlijkheid

Rode Kruis-Vlaanderen heeft voortaan rechtspersoonlijkheid. Dat is het gevolg van een decreet dat recent unaniem is goedgekeurd in het Vlaams Parlement. Die decretale verankering versterkt de samenwerking tussen Rode Kruis-Vlaanderen en de Vlaamse overheid, wat belangrijk kan zijn tegen de achtergrond van toenemende dreiging van conflicten en rampen.

Lees meer »

Mede met dank aan opvallende Doku: Rode Duivel behoedt dat dronken Grealish van bus valt tijdens titelviering

Ondanks het verlies in de FA Cup tegen Manchester United een dag eerder, toch feest bij Manchester City gisteren. De vierde landstitel op rij – uniek in de Engelse voetbalgeschiedenis – moest gevierd worden. En dan treedt Jack Grealish natuurlijk op het voorplan. Feestvierder bij uitstek. Gelukkig was er onder meer Jérémy Doku, ironisch genoeg de speler die hem het

Lees meer »

Jongen (15) in elkaar geslagen, maar vader reikt daders de hand: “Ik wil kansen geven en hen zeggen dat zinloos geweld echt niet oké is”

Na een gezellige avond met zijn kameraden werd de 15-jarige C. uit de Oudenaardse deelgemeente Leupegem door een bende jongeren aangevallen. Hij kreeg slagen en schoppen en werd ook bedreigd. Het zinloze geweld werd bovendien door de geweldenaars gefilmd. “Ik ben heel kwaad, maar ik ben ook iemand die kansen geeft. Ik wil die kerels kunnen zeggen dat zinloos geweld

Lees meer »

“Ik zie haar echt graag!”: oud-bloemist Jozef (92) in de wolken na bezoek van zijn ‘muze’ Hilde Crevits

Maandag 27 mei was een bijzonder mooie dag voor Jozef Robesyn (92), een oud bloemist uit Sint-Andries. Vlaams minister Hilde Crevits, die hij naar eigen zeggen ‘erg graag ziet’, kwam bij hem op bezoek in het rusthuis. De minister neemt wat gas terug wegens gezondheidsproblemen van haar moeder, maar maakte toch graag tijd voor een babbeltje.
The post “Ik

Lees meer »

Vandaag is ze de vriendin van Luca Brecel, vroeger was ze een verslaafde drugdealer. “Het begon nadat ik mijn mama verloor”

Door haar druggebruik zette haar vader haar ooit aan de deur. Ook op haar werk werd ze buitengesmeten. Laura Vanoverberghe (25), vandaag het lief van snookersensatie Luca Brecel (29), sliep zelfs een tijd op straat. Ze studeerde af als boekhouder, maar de enige boekhouding die de politie terugvond, was die van haar drugsbende. Hoeveel ze verdiende met het dealen kon

Lees meer »

Wie klopt de Rexon@boys in eigen tornooi?

De voorbije jaren waren de Rexon@boys haast onklopbaar in het eigen tornooi dat ze jaarlijks de zondag na Pinksteren organiseren.
The post Wie klopt de Rexon@boys in eigen tornooi? appeared first on KW.be.

Lees meer »