LIVEBLOG CLUB BRUGGE-ANTWERP. Club dan toch op voorsprong! Onyedika is bij de pinken en werkt bal in doel

Antwerp kon nog niet winnen deze play-offs en hoopt om tegen Club hun eerste overwinning in deze play-offs te behalen. Slaagt The Great Old hier in? Of blijven ze met 0 op 9 achter? Volg het op de voet in de liveblog hieronder. 

Meer krantenkoppen in België

Expo Not Forgotten van Yves Delplace in Talbot House in Poperinge

In het Talbot House kan momenteel een nieuwe tijdelijke tentoonstelling in de Concert Hall ontdekken. De Ieperse kunstenaar Yves Delplace stelt enkele van zijn werken tentoon tijdens de expo Not Forgotten.
The post Expo Not Forgotten van Yves Delplace in Talbot House in Poperinge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Johan Van Overtveldt (N-VA) weer voorzitter begrotingscommissie Europees Parlement

Johan Van Overtveldt (N-VA) is herverkozen tot voorzitter van de begrotingscommissie in het Europees Parlement. De conservatief-nationalistische fractie ECR had Van Overtveldt gepresenteerd als kandidaat voor het voorzitterschap van de begrotingscommissie. Bij de stemmingen over de leiding van de verschillende commissies pasten de pro-Europese fracties opnieuw een cordon sanitaire tegen uiterst rechts toe.

Lees meer »

32 medewerkers verliezen job na faillissement ‘Labo Van Poucke’: “Zware klap, sommigen werken hier al ruim 30 jaar”

De Kortrijkse afdeling van eurofins Clinical Diagnostics – vroeger gekend als Labo Van Poucke – is recent failliet verklaard door de ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Kortrijk. De faling betekent een zware klap voor de 32 betrokken medewerkers, die hun job verliezen. Al blijft er een kans op een herstart. “Zelfs buitenlandse groepen dienen zich aan”, stelt medecurator Carmen Matthijs.

Lees meer »

Sportieve Okra-fietsers gaan op daguitstap

Onlangs trokken 37 fietsers van Okra Woesten op daguitstap. De tocht ging richting Zoutenaaie, waar halt werd gehouden in Het hof van Eden voor een lekkere maaltijd. Na een zalige rit van 60 km kwam iedereen welgezind en veilig terug aan in Woesten. Door het supermooie weer was het puur genieten. (RVL/foto RVL)
The post Sportieve Okra-fietsers gaan op

Lees meer »

LIVE GENTSE FEESTEN. Buffalo-ploegvoorstelling zit erop, Trefpunt kijkt uit naar Absynthe Minded

Dag vier van de Gentse Feesten is in mineur begonnen. Het ‘Botram!’-kraam werd gevandaliseerd door vleesliefhebbers. Gelukkig heeft het Sint-Baafsplein vanavond heel wat in petto om de sfeer weer op te krikken. De Buffalo-ploeg enthousiast ontvangen door de fans. Ondertussen kijkt het Trefpunt uit naar Absynthe Minded. Om 23 uur zal Eurosong-winnaar Johnny Logan nog op het podium van het

Lees meer »

Brute pech voor Igor Thiago: ex-Club-spits blesseert zich tijdens oefenwedstrijd waarin hij 2 keer scoort

Igor Thiago (23) kon niet beter starten bij zijn nieuwe club Brentford. Bij zijn debuut was de ex-Club Brugge-speler goed voor twee doelpunten in de vriendschappelijke wedstrijd tegen vierdeklasser Wimbledon. Al krijgt de Braziliaanse spits nu toch een flinke domper te verwerken. Na de wedstrijd werd bekend gemaakt dat hij een blessure heeft opgelopen aan zijn meniscus.

Lees meer »

LIVE. Trump zet debat met Harris op losse schroeven – Freedom van Beyoncé krijgt boost door campagne Harris

De Amerikaanse president Joe Biden is uit de presidentsrace gestapt. Alles lijkt erop dat vicepresident Kamala Harris de fakkel over zal nemen. Zij heeft intussen voldoende gedelegeerden achter zich om de nominatie van de Democraten veilig te stellen. Het ziet er dus naar uit dat zij het op 5 november zal opnemen tegen Republikeins kandidaat Donald Trump. Volg de aanloop

Lees meer »