Iraanse staatstelevisie toont ‘raketinslag in Israël’, maar beelden blijken aan andere kant van de wereld te zijn gemaakt

De Iraanse staatstelevisie heeft zaterdagavond, toen het land een grootschalige aanval lanceerde op Israël, valse beelden getoond van wat zij raketinslagen in Israël noemden. De beelden blijken echter enkele maanden geleden aan de andere kant van de wereld te zijn gemaakt.

 

Meer krantenkoppen in België

“Ik heb mijn vader lang een klootzak gevonden”: Bockie De Repper kan dood van vader verwerken dankzij ‘Bompa Bockie’

“Dat is de sorry waar ik al 24 jaar naar op zoek was.” Een emotioneel slotstuk van ‘Bompa Bockie’: Bockie De Repper (39) kwam eindelijk in het reine met het plotse overlijden van zijn vader, van wie hij op z’n 24ste afscheid moest nemen. Na de scheiding van zijn ouders had de presentator een gecompliceerde relatie met zijn papa, die

Lees meer »

Opnieuw zomerfeest in Lauwe dankzij CaféCongé

Lauwe heeft iets met 21 juli en met Summer@Lauwe waren de inwoners telkens weer getuige van een denderend feest met vuurwerk als afsluiter. Summer@Lauwe is niet meer, maar vzw Ambulante en Café De Club besloten om zelf terug een spetterend dorpsfeest in het leven te roepen.
The post Opnieuw zomerfeest in Lauwe dankzij CaféCongé appeared first on KW.be.

Lees meer »

Trieste taferelen: Club-fan krijgt rake klappen in vipruimte, ook andere schermutselingen in en rond Lotto Park

Er hing voor, tijdens en na Anderlecht-Club Brugge een grimmige sfeer in het Lotto Park. Met ook enkele trieste taferelen. In de vipzone kwam het tot een gevecht tussen een Brugse fan en enkele ultra’s van paars-wit. Het was niet de enige schermutseling. Voor de match werd de geblesseerde Club-spits Thiago al belaagd en kreeg hij bier naar zich gegooid

Lees meer »

Gemeente Kuurne Transformeert Wijzer tot Culturele Hub: “Er zit muziek in nieuwe bestemming”

Nu NEST, het nieuwe schoolgebouw in de Kattestraat te Kuurne, de deuren opent en de leerlingen en medewerkers van zowel Pienter als Wijzer eind juni hun huidige schoolgebouwen verlaten, ging de gemeente op zoek naar een nieuwe bestemming voor beide gebouwen. Aanvankelijk zouden beide schoolgebouwen te koop worden aangeboden aan een verkavelaar, die er een beperkt aantal woongelegenheden zou kunnen

Lees meer »

Herinrichting Torenlaan in Werik voor veiligere schoolomgeving: “Chaos tijdens piekmomenten”

De omgeving van de GO! Leefschool Het Biezebos in de Zultseweg in Waregem wordt komende zomer een pak verkeersveiliger gemaakt. Het begin van de kruisende Torenlaan wordt heringericht om de gevaarlijke situaties tijdens de ochtend- en avondspits aan te pakken.
The post Herinrichting Torenlaan in Werik voor veiligere schoolomgeving: “Chaos tijdens piekmomenten” appeared first on KW.be.

Lees meer »