“Dit is niet te verklaren”: Van Bommel moet op zoek naar oplossingen na 0 op 9

Ai, ai, Antwerp. 3-0 onderuit in Brugge en een troosteloze 0 op 9 in de Champions Play-offs: “Dat is het moeilijke aan trainer zijn,” zuchtte Mark Van Bommel. “Dit valt eigenlijk niet uit te leggen.” 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG RONDE VAN NOORWEGEN. Sporen van valpartij op elleboog bij Van Aert

Vandaag staat de koninginnenrit van de Ronde van Noorwegen op het programma. De klim naar aankomstplaats Gullingen is 5,5 km lang met een gemiddelde van 8,8%. Het stijgingspercentage is vrij egaal. Kan Thibau Nys zijn leiderstrui behouden en mengt Wout van Aert zich in de debatten? Volg alle actie op de voet via onderstaande liveblog of in onze livestream!

Lees meer »

Wordt China koploper in artificiële intelligentie?

China heeft enorme vooruitgang geboekt op het gebied van artificiële intelligentie (AI). Kan het land ook de wereldwijde koploper worden in AI, zoals het tegen 2030 vooropstelde? Wat betekent dat voor ons en de rest van de wereld? Dat onderzoeken Veerle De Vos en Tom Van de Weghe in een nieuwe aflevering van de podcast China voorbij de muur.

Lees meer »

Kartje Kilo viert twintigste verjaardag op Zonnebatjes: “Binnenkort lossen we een nieuw lied over Nazareth”

Zondag viert Kartje Kilo hun 20-jarig bestaan tijdens de Zonnebatjes in Zonnebeke. Op die plek ontstond het straattheaterduo, dat tijdens het eerste optreden nog met drie was. “Onze derde compagnon Kürt Maes komt zondag ook langs als special act”, zeggen Johan Feys en Wouter Sinaeve, met wie we even terug- en vooruitblikken.
The post Kartje Kilo viert twintigste verjaardag

Lees meer »

Een kraamkamer van sterren, samensmeltingen en spiralen: ruimtetelescoop Euclid verbluft astronomen met nieuwe foto’s

De Europese ruimtevaartorganisatie ESA heeft nieuwe foto’s vrijgegeven die gemaakt zijn door Euclid. Deze ruimtetelescoop moet de komende 6 jaar de grootste en meest nauwkeurige 3D-kaart van het heelal ooit maken. Euclid werd vorige zomer gelanceerd, nu zijn de eerste wetenschappelijke bevindingen doorgestuurd. Astronomen zijn onder de indruk: "Dit is slechts een hint van wat Euclid kan."

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

De slakken doen het goed met al die regen. Maar ook daar zitten er inmiddels tussen voor wie het toch een beetje minder mag.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »