Amstel Gold voor vrouwen lange tijd geneutraliseerd door ongeval, parcours mannen aangepast

 

De Amstel Gold Race voor mannen en vrouwen kende een chaotisch begin. De vrouwenwedstrijd is lange tijd geneutraliseerd door een ongeval. Het parcours van de mannen, achter hen gestart, onderging daarom een wijziging.

 

Meer krantenkoppen in België

Charlotte Fouquet is nieuwe coördinator Toerisme Damme: “Inzetten op samenwerkingen”

Na bijna negen jaar Francis Gevaert heeft de toeristische dienst van Damme een nieuwe coördinator. De Oost-Vlaamse Charlotte Fouquet mag voortaan het toeristische beleid uitwerken. “Ik kijk ernaar uit om ook met de mensen uit de horeca en middenstand samen te werken”, klinkt het.
The post Charlotte Fouquet is nieuwe coördinator Toerisme Damme: “Inzetten op samenwerkingen” appeared first on

Lees meer »

Gouden Greg Van Avermaet en Zilveren Pieter Timmers over toen en nu: “Het was iets onwezenlijk, maar ik moet nog werken om rond te komen”

Pieter Timmers: “Misschien kunnen we eens afspreken om te gaan fietsen.” Greg Van Avermaet: “Oké. Maar pas op, ik ben nog altijd een competitiebeest.”. Wij brachten de twee olympische sporthelden van Rio 2016 – zilver op de 100m vrije slag en goud in de wegrit – samen voor een reünie. Hoe blikken ze terug op hun medaille, wat doen ze

Lees meer »

Twee kinderen buiten levensgevaar na tragisch ongeval met Antwerps gezin in Namen

“Alles lijkt erop dat de vader van het gezin de snelheid van het landbouwvoertuig verkeerd ingeschat heeft.” Dat zegt Valérie Lecompte, de burgemeester van Somme-Leuze, nadat een dodelijk ongeval in haar gemeente zaterdag twee levens eiste. Een vader uit het Antwerpse overleefde de klap niet, net als zijn zoon. Maar de twee andere kinderen in de auto zijn intussen wel

Lees meer »

Rechter onbevoegd om te oordelen over dispuut rond stadion KV Oostende met Marc Coucke

De Brugse rechtbank van eerste aanleg heeft zich in kort geding onbevoegd verklaard om te oordelen over een dispuut rond het stadion van KV Oostende. Een vennootschap van Marc Coucke dagvaardde de stad Oostende en de curator van de club, omdat het een plaatsbeschrijving wil laten uitvoeren. De zaak werd naar de ondernemingsrechtbank verwezen.
The post Rechter onbevoegd om

Lees meer »

India slaat alarm na overlijden van tiener door Nipah-virus

De gezondheidsautoriteiten in de Indiase deelstaat Kerala, in het zuidwesten van het land, hebben alarm geslagen nadat een 14-jarige jongen is overleden aan het Nipah-virus. Iedereen die in contact stond met de jongen, die afkomstig was uit de stad Pandikkad, werd in isolatie geplaatst en getest. Volgens de regionale minister van Gezondheid vertonen een 100-tal contactpersonen een hoog risico.

Lees meer »

Rock Petrol brengt oldtimers en rockbands opnieuw samen in Wingene

Het is intussen een vaste traditie geworden: op de laatste zondag van juli verzamelen oldtimers zich op de parking aan de Verrekijker, terwijl de rockliefhebber zich in de zaal binnen kan vergapen aan een resem geweldige rockbands. Rock Petrol is op zondag 28 juli alweer aan de achtste editie toe.
The post Rock Petrol brengt oldtimers en rockbands opnieuw

Lees meer »