Amstel Gold voor vrouwen lange tijd geneutraliseerd door ongeval, parcours mannen aangepast

 

De Amstel Gold Race voor mannen en vrouwen kende een chaotisch begin. De vrouwenwedstrijd is lange tijd geneutraliseerd door een ongeval. Het parcours van de mannen, achter hen gestart, onderging daarom een wijziging.

 

Meer krantenkoppen in België

Spetterende verjaardagsfuif voor diamanten Doskom

Volleybalclub Doskom Moorslede vierde het diamanten jubileum. Als opener van dat verjaardagsfeest werd er op het speelplein Levet Scone waar de eerste competitiewedstrijden gespeeld werden, een volleybaltoernooi afgewerkt.
The post Spetterende verjaardagsfuif voor diamanten Doskom appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jongeman krijgt volledig voorwaardelijke celstraf na stalking ex-vriendin: “Ik was fout maar heb haar losgelaten”

“Ik ben fout geweest maar het was niet de bedoeling haar bang te maken. Ik zag haar graag.” Een 22-jarige jongeman uit Kortrijk leek op de rechtbank te beseffen dat hij enkele maanden serieus over de schreef ging toen hij zijn ex-vriendin stalkte. De rechter gaf hem een volledig voorwaardelijke celstraf van 15 maanden.
The post Jongeman krijgt volledig

Lees meer »

Jolo-rent verhuurt feestmateriaal: “We willen elk type feest op poten kunnen zetten”

Een feestje, maar het ontbreekt je aan enkele tafels? Of wil je meteen stevig uitpakken met een springkasteel en een eigen foodbar? Dankzij het net geopende Jolo-rent zijn alle denkbare scenario’s slechts een telefoontje verwijderd. “Van tenten tot catering: we hebben alles in huis.”
The post Jolo-rent verhuurt feestmateriaal: “We willen elk type feest op poten kunnen zetten” appeared

Lees meer »

OVERZICHT. Undav bij 27 Duitse namen, geen Goretzka en Gnabry – Oekraïne, tegenstander van Duivels, geeft voorlopige selectie vrij

Het EK begint pas over een maand, maar mondjesmaat lopen de EK-selecties binnen. Hongarije maakte hun selectie dinsdag al bekend en nu mag ook Duitsland bijgeschreven worden op het lijstje. Het gastland loste de afgelopen dagen op ludieke wijze al enkele namen, nu is ook de volledige kern bekendgemaakt. Op de selectie van de Belgen is het nog wachten tot

Lees meer »

KIJK. Koppel verlooft zich tijdens optreden Pommelien Thijs, zangeres en publiek gaan compleet uit hun dak

Pommelien Thijs trad gisteren op in het kunstencentrum VIERNULVIER in Gent en daar kreeg het publiek een grote verrassing. Een fan ging op de knieën en vroeg haar vriendin ten huwelijk net voor het nummer ‘Ongewoon’. Dat nummer heeft een speciale betekenis voor het koppel. “Door dat specifieke nummer heb jij de stap durven wagen om met mij een relatie

Lees meer »

Open Vld wil dat Belgen ‘recht op vergissing’ krijgen: “Onbewuste fout in belastingaangifte niet langer straffen”

Burgers moeten het recht hebben om zich te vergissen, zo staat in het Nederlandse regeerakkoord dat gisteren is goedgekeurd. Mensen die per ongeluk een foutje maken als ze informatie aan de overheid doorgeven, mogen daar met andere woorden niet langer voor gestraft worden. Ook in ons land moet zoiets mogelijk zijn, vindt Open Vld. “Want vergissen is menselijk.”

Lees meer »

“Ik ben al van 23 baby’s ‘tante’”: Dina Tersago bezoekt boeren van voorbije 20 jaar in speciale editie van ‘Boer zkt vrouw’

Exact 20 jaar geleden hielp Dina Tersago (45) de allereerste tien boeren aan een lief in ‘Boer zkt vrouw’. Tijd om eens langs te gaan bij tientallen ex-deelnemers. Vanaf dinsdag 28 mei – net voor de grote ontknoping van het zestiende seizoen – onthullen de boeren in een speciale jubileumreeks hoe het nu met hen gaat. Tegelijk stelt Dina zeven

Lees meer »