30-jarige man komt om het leven na slag op het hoofd van klok in kerktoren

Een 30-jarige man is zaterdagochtend op bizarre wijze om het leven gekomen toen hij boven in een kerktoren in Spanje een slag kreeg van een enorme kerkklok. De Catalaanse man was op slag dood.

 

Meer krantenkoppen in België

Auto huren op vakantie: wat kost dat deze zomer? En is die extra verzekering nodig? Hierop moet je zeker letten om niet te veel te betalen

Zeven op de tien Vlamingen weten niet waarvoor hun huurauto op vakantie precies verzekerd is. Is die extra polis die wordt voorgesteld noodzakelijk? En wat betaal je deze zomer voor een huurwagen op de populairste bestemmingen? Hans Knottnerus van autohuurspecialist Sunny Cars en Frank Van Gool van Renta, de federatie van autoverhuurbedrijven, beantwoorden tien vragen.

Lees meer »

Loopfietsjeskoers tijdens parochianenkoers in Kanegem

Op kermiszondag 30 juni vindt in Kanegem al voor de 23ste keer een parochianenkoers plaats. Voor het eerst is die koerstraditie in handen van vijf jonge Kanegemnaars, die meteen ook enkele nieuwigheden introduceren. Zo is er straks voor het eerst een loopfietsjeskoers.
The post Loopfietsjeskoers tijdens parochianenkoers in Kanegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Al voor zijn huwelijk met Meghan, wilde Harry de koninklijke familie verlaten: “Ik verlangde naar een normaal leven”

Al lang voor zijn huwelijk met Meghan Markle (42) overwoog Prins Harry (39) zijn banden met de koninklijke familie te verbreken. Uit respect voor zijn grootmoeder, Queen Elizabeth II, heeft hij nooit eerder die definitieve stap gezet. Dat gaf de prins namelijk zelf al toe in 2017 tijdens een interview, dat de ‘Mail on Sunday’ nu opnieuw bovenhaalt.

Lees meer »

‘De man van 500 miljoen’ ontloopt celstraf van 1.482 jaar: Nederlandse cokebaron vrijgesproken

De zaak rond de Nederlandse drugsbaron Çetin G. werd ‘de grootste drugsoperatie in de geschiedenis van de Turkse Republiek’ genoemd. Vorige week doofde de veelbelovende juridische slag echter als een nachtkaars uit: zowel Çetin G. als zijn 72 medeverdachten werden in Ankara vrijgesproken. Daarmee ontloopt de Nederlander, die nog wel door onze noorderburen gezocht wordt, een gevangenisstraf van 1.482 jaar.

Lees meer »

Assisen Spuikommoord – Dochter van Emmy getuigt: “Ze had een hart van goud”

Op het assisenproces tegen Khaldoon Al-Baghdadi (42) heeft de jongste dochter van het slachtoffer haar getuigenis afgelegd. Emmy Geboers (67) werd vooral als zorgzaam, sportief en optimistisch bestempeld. De manier waarop de beschuldigde zich van haar lichaam ontdeed, werd door Alain Remue van de Cel Vermiste Personen ongezien genoemd.
The post Assisen Spuikommoord – Dochter van Emmy getuigt: “Ze

Lees meer »

Frankrijk mobiliseert 43.000 agenten tijdens tachtigste verjaardag landing van Normandië

Tijdens de herdenking van de landing in Normandië (5-7 juni) mobiliseert Frankrijk 43.000 politieagenten, gendarmes en brandweerlieden: “een uitzonderlijke opstelling”, heeft de Franse minister van Binnenlandse Zaken donderdag bekendgemaakt. Dit jaar is het tachtig jaar geleden dat geallieerde troepen voet aan grond kregen in het noorden van Frankrijk, en zo voor een wende zorgden in de Tweede Wereldoorlog.

Lees meer »

“Noord-Korea vuurt onbekend projectiel af”

Noord-Korea heeft een “ongeïdentificeerd projectiel” afgevuurd, maar de lancering is mislukt. Dat bevestigt Pyongyang, nadat het Zuid-Koreaanse leger en de Japanse kustwacht dat eerder meldden. Enkele uren voordien had Pyongyang Japan op de hoogte gebracht dat het zich voorbereidde op de lancering van een nieuwe spionagesatelliet.

Lees meer »