“Voor mij was het zuivere strafschop”: Leko sakkert na doldwaas slot waarin Standard 1-3-voorsprong uit handen geeft

Een geplaagd Standard leek op weg naar een deugddoende zege, maar gaf een dubbele voorsprong helemaal weg. Het werd 3-3 op Stayen na een spektakelstuk. 

Meer krantenkoppen in België

Backstage Producties staat in de startblokken van de generale week van hun nieuwe komedie ‘De Schlagerij’

Theaterproductiehuis Backstage Producties nodigde de pers uit om aanwezig te zijn bij de open repetitie van hun nieuwste komedie, “De Schlagerij”. Ze kregen een exclusief kijkje achter de schermen om zo de voorbereidingen voor deze hilarische voorstelling van dichtbij te volgen.
The post Backstage Producties staat in de startblokken van de generale week van hun nieuwe komedie ‘De Schlagerij’

Lees meer »

In pand van Boudoir Boutique wordt nu chocolade verkocht

Home Sweet Home, de bekende chocoladehandel met eigen productie in Brugge van Christiaan Contant en Barbara Roelens, heeft onlangs een ruime nieuwe winkel in de Wollestraat geopend.
The post In pand van Boudoir Boutique wordt nu chocolade verkocht appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Elke euro wordt goed besteed”: Fietsen met Sep Vanmarcke en Bert De Backer tegen kinderarmoede

Op zaterdag 25 mei kan je samen met voormalig profwielrenners Sep Vanmarcke en Bert De Backer genieten van een social ride, georganiseerd door vzw Ride To Unite. Via drie verschillende fietstochten met afstanden van 51, 71 of 98 kilometer, zamelen ze opnieuw geld in voor Stichting Pelicano dat strijdt tegen kinderarmoede in ons land.
The post “Elke euro wordt

Lees meer »

Macron en Scholz “diep bezorgd” over omstreden wet Georgië

Frankrijk en Duitsland zijn “diep bezorgd over de situatie in Georgië”, waar het parlement vorige week een controversiële wet over buitenlandse beïnvloeding aannam. Dat zeggen de Franse president Emmanuel Macron en de Duitse bondskanselier Olaf Scholz zondag in een gezamenlijke verklaring.

Lees meer »

Kan jouw kind zonder likes? Europa onderzoekt mogelijk verslavende effecten van Instagram en Facebook op jongeren

De Europese Commissie is een formeel onderzoek gestart naar Meta, het bedrijf achter Instagram en Facebook, om na te gaan of die socialemediakanalen verslavende effecten hebben op kinderen. Nog maar 2 weken geleden startte de Commissie een ander onderzoek naar Meta, toen om te checken of het bedrijf zijn verplichtingen in de aanpak van desinformatie en misleidende politieke advertenties wel

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. 10.000 mensen worden geëvacueerd nabij Charkiv – Polen trekt miljarden uit voor versterking oostgrens

Russische troepen rukken op in het oosten van Oekraïne. President Vladimir Poetin wil van de regio rond de Oekraïense stad Charkiv een bufferzone maken. Ondertussen raken de Oekraïense strijdmachten uitgeput. De regering van president Volodymyr Zelensky heeft daarom een strengere dienstplicht ingevoerd. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »