Sprookje na komst van Hollywood-duo blijft duren: Wrexham promoveert wéér in Engeland na klinkende zege

Ze hebben het wéér geflikt. Wrexham AFC, de club die enkele jaren geleden werd overgenomen door Hollywoodsterren Rob McElhenney en Ryan Reynolds, promoveert voor het tweede jaar op rij. De Welshe club mag volgend jaar op het derde Engelse niveau spelen. 

Meer krantenkoppen in België

Rode Kruis Poperinge huldigt verdienstelijke vrijwilligers: “Nieuwe ambulance in aantocht”

Het voorbije jaar werden de vrijwilligers van Rode Kruis Poperinge weer op vele vlakken uitgedaagd. De bloedinzamelingen kregen heel wat nieuwe donoren over de vloer, die initiaties van het Jeugd Rode Kruis en cursussen vorming hadden heel wat bijval. Tijdens de jaarlijkse actie werden 3.867 pleisters verkocht.
The post Rode Kruis Poperinge huldigt verdienstelijke vrijwilligers: “Nieuwe ambulance in aantocht”

Lees meer »

POLITIEKE ANALYSE. Het thema van de verkiezingen? Vlaams Belang

Wat zeggen politici niet, maar dénken ze wel? In zijn nieuwe analyse, exclusief voor HLN, gunt opiniemaker Noël Slangen jou elke week een blik achter de schermen van de politiek. Vandaag: hoe het thema van de verkiezingen niet koopkracht, migratie of de staatsschuld wordt. “Vlaams Belang wordt de inzet van de verkiezingen. Maar zal de partij er ook iets voor

Lees meer »

Paus Franciscus komt naar ons land

Paus Franciscus komt van 26 tot 29 september naar ons land. Hij zal Brussel, Leuven en Louvain-la-Neuve bezoeken, meldt het Vaticaan maandag. Voor hij in ons land aankomt, zal hij op 26 september een tussenstop maken in Luxemburg.

Lees meer »

Parcours Dodentocht fors gewijzigd: “Slechts 30 procent blijft hetzelfde”

De uitverkochte 55ste editie van de 100 kilometer lange Dodentocht, dit jaar op vrijdag(avond) 9 en zaterdag 10 augustus, krijgt een heel ander parcours dan de voorbije jaren. Slechts 30 procent van het traject blijft volgens de organisatie behouden. Het gaat onder meer om delen van Kalfort (Puurs-Sint-Amands) en Opdorp (Buggenhout), terwijl Breendonk (Willebroek) en Steenhuffel (Londerzeel) worden geschrapt.

Lees meer »

Politie Westkust betrapt tien bestuurders onder invloed tijdens negen uur durende controle

Politiezone Westkust hield afgelopen weekend een verkeersactie waarbij er ook gecontroleerd werd in de strijd tegen transmigratie. Verdachte zaken of handelingen die konden wijzen op mensenhandel of smokkel werden niet gevonden. Wel werden tien bestuurders onder invloed betrapt tijdens de negen uur durende controle.
The post Politie Westkust betrapt tien bestuurders onder invloed tijdens negen uur durende controle appeared

Lees meer »

Aftellen naar de historische Brugse derby: Rik Verheye supportert voor Club, zijn personage ‘Nonkel Willy’ voor Cercle

Hoewel hij sinds kort met Sporting Hasselt zélf een voetbalclub in handen heeft, gaat acteur Rik Verheye zondag minstens even hard supporteren voor Club Brugge, dat aanspraak maakt op de titel. “Cercle zal zich niet laten ingraven, maar Club gaat vol voor de overwinning!”
The post Aftellen naar de historische Brugse derby: Rik Verheye supportert voor Club, zijn personage

Lees meer »