RWDM kan tegen Eupen na 120 dagen nog eens zegevieren dankzij Abe en Gueye

RWDM is nog niet dood en begraven. Op de dertiende (april) heeft de Brusselse na dertien wedstrijden zonder overwinning eindelijk nog eens kunnen proeven van de zege. Eupen werd het kind van de rekening. Na afloop werd er gefeest met de supporters. 

Meer krantenkoppen in België

Directeur SMAK in Gent onder vuur na klachten over toxisch leiderschap

In Gent ligt Philippe Van Cauteren, de directeur van het museum SMAK onder vuur, na klachten over toxisch leiderschap. Uit een extern onderzoek bij alle werknemers blijkt dat er onder andere problemen zijn met de werkdruk, de werkomstandigheden en de werksfeer. Volgende week wordt het rapport aan de raad van bestuur voorgelegd. Van Cauteren blijft voorlopig wel op post als

Lees meer »

“Voor sommigen is zo’n gehalte dodelijk”: Rijverbod, fikse boete en alcoholslot voor automobilist (60) uit Deerlijk met 3,5 promille

“Hij zwalpte zo hard heen en weer dat hij tegen mij botste.” Een tegenligger op de Otegemsesteenweg in Deerlijk zag op 20 augustus 2023 met geknepen billen een 60-jarige automobilist naderen. De man bleek maar liefst 3,5 promille alcohol in het bloed te hebben en kreeg nu de rekening gepresenteerd.
The post “Voor sommigen is zo’n gehalte dodelijk”: Rijverbod,

Lees meer »

Stichter van Herman Parts in Lauwe is overleden

In het AZ Groeninge in Kortrijk is Johan Herman (72) uit Lauwe overleden. In 1982 richtte hij met zijn echtgenote Myriam Vander Stichele het bedrijf Herman Autoparts langs de Dronckaertstraat in Lauwe op. Het gaat om een regionale groothandel in auto-onderdelen. Het gamma differentieert zich van mechanische tot elektronische onderdelen.
The post Stichter van Herman Parts in Lauwe is

Lees meer »

LIVEBLOG LOMMEL-KORTRIJK. 0-1! Kadri treft raak vanop de stip

In de heenwedstrijd van de barragematchen neemt Lommel SK het in eigen huis op tegen KV Kortrijk. De ploeg uit Limburg wil na 22 jaar terug naar de Jupiler Pro League en zal daar alles aan doen in de thuismatch. KV Kortrijk speelt al vijftien seizoenen in de hoogste afdeling, komt daar een zestiende bij? Volg het hier in de

Lees meer »

Hoe rollercoaster KV Oostende abrupt ten einde kwam

Na enkele Houdini-acts eerder dit jaar lijkt het doek voor KV Oostende nu toch te gaan vallen. Het faillissement van de kustclub lijkt onafwendbaar en zo komt er een abrupt een eind aan de rollercoaster waarop KVO zich al jaren bevindt. Van Europese hoogdagen onder Marc Coucke, naar twee jaar miserie met ‘den Amerikaan’.
The post Hoe rollercoaster KV

Lees meer »

Man blijft in de cel voor moord op ex-partner in Knokke-Heist

De Brugse raadkamer heeft de aanhouding van een 41-jarige man uit Knokke-Heist met twee maanden verlengd op verdenking van moord. Jürgen M. bekende dat hij zijn ex-partner met messteken om het leven bracht.
The post Man blijft in de cel voor moord op ex-partner in Knokke-Heist appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Al die negatieve reacties, gewoon omdat ik eerlijk ben”: Bert uit ‘Boer zkt vrouw’ verdedigt zich na kritiek

Slechts vier vrouwen schreven zich in voor de West-Vlaamse vlasboer Bert Vermeersch(28) in ‘Boer zkt vrouw’, maar toch nodigde hij maar twee kandidates uit op z’n erf. En enkele opmerkelijke uitspraken leverden hem ook meteen heel wat kritiek op. “Ik vind niet dat je iemand kwetst als je eerlijk bent”, verdedigt hij zich nu voor het eerst. Bert weet dat

Lees meer »

Bert uit ‘Boer zkt vrouw’ is geen ‘nieuwe man’: “Ik wil dat mijn vrouw voor het huishouden zorgt”

Slechts vier vrouwen schreven zich in voor de West-Vlaamse vlasboer Bert Vermeersch(28) in ‘Boer zkt vrouw’, maar toch nodigde hij maar twee kandidates uit op z’n erf. En enkele opmerkelijke uitspraken leverden hem ook meteen heel wat kritiek op. “Ik vind niet dat je iemand kwetst als je eerlijk bent”, verdedigt hij zich nu voor het eerst. Bert weet dat

Lees meer »

Fluxys worstelt met Russische lng

22:07 Op zijn aandeelhoudersvergadering heeft Fluxys Belgium zich moeten verdedigen tegen de kritiek dat het niets doet om de overslag van Russisch gas tegen te houden. Het gasbedrijf zegt dat het nu wettel…

Lees meer »