Met flink aandeel voor Bakayoko, die z’n tiende van het seizoen scoorde: PSV geeft Vitesse stevige bolwassing

PSV heeft in de Eredivisie rode lantaarn Vitesse een pak voor de broek gegeven. De Eindhovenaren wonnen makkelijk met 6-0. Rode Duivel Johan Bakayoko nam de vierde goal voor z’n rekening, een keurige trap vanaf een meter of vijftien. Voor de rechtsbuiten was het zijn tiende competitiegoal van het seizoen. 

Meer krantenkoppen in België

Mechels zwembad Geerdegemvaart ontruimd nadat man onwel wordt

Het stedelijk zwembad Geerdegemvaart in Mechelen is gisterenavond opnieuw ontruimd. Een man werd tijdens het zwemmen onwel. Hij kreeg water binnen en dreigde te verdrinken. Hij werd ter plekke gereanimeerd en in stabiele toestand overgebracht naar het ziekenhuis. Vorige week werd het zwembad ook ontruimd nadat 30 kinderen onwel waren geworden door een defect aan een afzuiginstallatie.

Lees meer »

Witte merel gespot in tuin in Deinze

De witte merel op de foto komt sinds enkele maanden op bezoek in een tuin in Deinze. Zo’n witte merel is erg uitzonderlijk. Door een genetische afwijking maakt de vogel niet voldoende zwart pigment aan.

Lees meer »

Decapmaker & Partners slaat de handen in elkaar met Poperings Verzekeringsburo: “Lokale verankering en persoonlijk contact”

Het kantoor Decapmakers & Partners verhuisde recent naar de Oostlaan 12 in Poperinge. Slechts enkele panden verwijderd van het vroegere gebouw. Ook werd een samenwerking met Poperings Verzekeringsburo opgestart. “We delen hetzelfde DNA. Persoonlijk contact staat voorop en we zetten in op lokale verankering. Voor onze klanten blijft alles hetzelfde”, klinkt het bij Rik Decapmaker en Carlo Verhaeghe van Decapmakers

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Minstens 2 doden bij aanval op drukke bouwmarkt in Charkiv: “Puur terrorisme”

Bij een Russische raketaanval op een bouwmarkt in de noordoostelijke stad Charkiv zijn zeker twee doden gevallen. Volgens de Oekraïense president Volodymyr Zelensky waren er “meer dan 200 mensen” in de hypermarkt op het moment van de aanslag. Het Russische leger beweert intussen het dorpje Archanhelske, in de oblast Donetsk in het oosten van Oekraïne, te hebben veroverd. Volg hier

Lees meer »

LIVEBLOG TITELSTRIJD. “Cercle is een sterke ploeg”: geschorste Nicky Hayen kijkt uit naar duel tegen stadsgenoot

Net als vorig jaar zal de titelstrijd pas op de slotspeeldag beslist worden. Met Club Brugge, Union en Anderlecht zijn er nog drie kandidaten. Al heeft blauw-zwart wel een serieuze streep voor. Met een punt tegen Cercle is het zondag áltijd kampioen. HLN zit in het spoor van de drie titelpretendenten. Vandaag spreken de trainers met de pers. Het nieuws,

Lees meer »

April was op één na zwaarste filemaand sinds begin van metingen

De voorbije maand april was de op één na zwaarste filemaand sinds de start van de verkeersmetingen door het Vlaams Verkeerscentrum in 2011. Het record blijft voorlopig juni 2019. Dat blijkt uit de verkeersindicatoren die het Verkeerscentrum op zijn website gepubliceerd heeft. Bovendien waren de files in de maanden februari, maart en april nooit eerder zo zwaar als tijdens diezelfde

Lees meer »

Real Deerlijk is primus van regionale play-off 2

Liefhebbersvoetbalclub Real Deerlijk speelde dit seizoen kampioen. De ploeg won overtuigend de laatste wedstrijd van de competitie (8-2) tegen FC Snooker Pocket Deerlijk en kroonde zich met deze overwinning tot kampioen in regionale play-off 2. “Het is de eerste keer in het 54-jarig bestaan van de club dat we kampioen spelen”, glunderde oud-secretaris Willy Vanhonnacker.
The post Real Deerlijk

Lees meer »

Recreatief Skeeleren met De Kangarooz in Heule

Onder het motto ‘samen uit, samen thuis’ skeeleren de Kortrijkse Kangorooz gezwind van april tot eind september door Heule en omstreken. Wie hetremmenonder de knie heeft mag mee op de openbare weg. Dit is een basisvereiste. De Kangarooz verzamelen elke woensdag om 19 uur 30 op het Lagaeplein in Heule. Daar starten ze op de
The post Recreatief Skeeleren

Lees meer »

Buurman (60) mag cel verlaten na fatale burenruzie in De Panne: “Onder elektronisch toezicht bij moeder thuis”

De 60-jarige man die vorig weekend opgepakt werd na een fatale burenruzie met zijn buurman Willy V. (86) in De Panne is door de raadkamer in Veurne vrijgelaten uit de cel. De man krijgt nu wel elektronisch toezicht en krijgt een enkelband. “Hij mag dat niet uitzitten op zijn thuisadres, maar moet bij zijn moeder verblijven”, zegt zijn advocaat Mathias

Lees meer »