LIVE PSV-VITESSE. Gaat Bakayoko met PSV verder op zijn elan tegen hekkensluiter Vitesse?

PSV, met Rode Duivel Johan Bakayoko, ontvangt rode lantaarn Vitesse. De Eindhovenaren wonnen hun vorige wedstrijd met 5-1 van AZ Alkmaar, waarin de Rode Duivel de openingstreffer op zich nam. Krijgen we opnieuw een doelpuntenkermis te zien of zorgt Vitesse voor een stunt? Volg het hier! 

Meer krantenkoppen in België

Haaien voor Braziliaanse kust “onder invloed” van cocaïne

Het klinkt absurd, maar Braziliaanse haaien blijken ‘onder invloed’ te zijn. Dertien geteste wilde Braziliaanse scherpsnuithaaien testten in een onderzoek positief op cocaïne, met een concentratie die 100 keer hoger is dan eerder werd gerapporteerd voor andere waterdieren. De dieren zouden de drugs opnemen door de enorme smokkel via de Caribische Zee en de Atlantische Oceaan.

Lees meer »

Grensoverschrijdende buslijn Poperinge-Hazebroek wordt met jaar verlengd: “Deze verbinding heeft potentieel om verder te groeien”

De grensoverschrijdende busverbinding tussen Poperinge en Hazebroek wordt goed gebruikt, dat blijkt uit een analyse van de eerste zes maanden. De verbinding rijdt elke dag van de week met een cadans van om de twee uur en krijgt financiële steun van de Vlaamse overheid. De nieuwe verbinding trok tot nu meer dan 6.200 reizigers. Het proefproject wordt met een jaar

Lees meer »

“Tot nu was de leeftijd van Biden een probleem, met de komst van Harris is Trump de hoogbejaarde”

De beslissing van Joe Biden om uit de race naar het Witte Huis te stappen, heeft zijn effect niet gemist. Door de handdoek in de ring te gooien verplaatste de media-aandacht zich meteen naar de Democratische partij en naar Kamala Harris, zijn gedoodverfde opvolger. Meteen werd er gespeculeerd over tegenkandidaten en over een mogelijke running mate. Nu al heeft iedereen

Lees meer »

Kamala Harris belooft “niet te zwijgen” over menselijke leed in Gazastrook

Wat gebeurt in de Gazastrook is verschrikkelijk en de internationale gemeenschap mag niet wegkijken van het menselijke leed. Dat heeft de Amerikaanse vicepresident Kamala Harris donderdag (plaatselijke tijd) verklaard na een ontmoeting met de Israëlische premier Benjamin Netanyahu. Ze beloofde niet te zullen zwijgen en stelde dat het hoog tijd wordt dat de oorlog stopt.

Lees meer »