LIVE PSV-VITESSE. Gaat Bakayoko met PSV verder op zijn elan tegen hekkensluiter Vitesse?

PSV, met Rode Duivel Johan Bakayoko, ontvangt rode lantaarn Vitesse. De Eindhovenaren wonnen hun vorige wedstrijd met 5-1 van AZ Alkmaar, waarin de Rode Duivel de openingstreffer op zich nam. Krijgen we opnieuw een doelpuntenkermis te zien of zorgt Vitesse voor een stunt? Volg het hier! 

Meer krantenkoppen in België

Europees lijsttrekker Hilde Vautmans komt vlak voor verkiezingen in opspraak, en dat is niet alleen vervelend voor haar

Foutief gebruik van Europees geld en medewerkers en een toxische werksfeer. Het is het weekblad Knack dat deze aantijgingen in de schoenen schuift van Europees lijsttrekker Hilde Vautmans. De Open VLD’ster ontkent formeel elke beschuldiging, maar op minder dan een maand voor de verkiezingen is het niet alleen voor haar, maar ook voor Open VLD een bijzonder vervelende zaak.

Lees meer »

Technofestival Extrema Outdoor trekt festivalzomer op gang: “Referentie voor het genre met oog voor nieuw talent”

Met 3 dagen Extrema Outdoor in Houthalen-Helchteren breekt het nieuwe festivalseizoen vanaf dit weekend aan. Het festival voor technomuziek bestaat sinds 2011 en ontvangt intussen 28.000 bezoekers per dag. Extrema is geen tweede Tomorrowland, maar het festival heeft dankzij een duidelijke visie en een trouw publiek een speciale status binnen de elektronische muziek opgebouwd.

Lees meer »

“Ik krijg veel flashbacks”: getraumatiseerde ploegmaat van overleden ijshockeyspeler Johnson denkt nog elke dag aan gruwelijk incident

De vreselijke dood van ijshockeyer Adam Johnson (29) blijft ruim een halfjaar na datum nog steeds nazinderen. Victor Bjorkung (31), de man die de puck richting Johnson speelde voor die laatste dodelijk verwond raakte door een schaats in zijn nek, keerde enkele weken na het voorval terug naar zijn thuisland Zweden. Dit omdat hij het trauma niet kon verwerken. “Ik

Lees meer »

Haar moeder is prinses Stéphanie, haar vader werd betrapt met Miss België Naakt: wie is Pauline Ducruet, de ‘kameleon’ van Monaco?

Pauline Ducruet, de oudste dochter van prinses Stéphanie (59) van Monaco, is dertig geworden. Ze heeft al een kleurrijk leven gekend: Pauline groeide op in het circus, was een olympisch duikster en ontwerpt nu unisekskledij. Er is nu een documentaire op komst over Stéphanies ‘mini-me’, maar wie is ze écht? ‘Story’ neemt haar leven bewogen leven onder de loep. “Ik

Lees meer »

Actie voor meer inclusie aan station Brugge

Vrijdagnamiddag deelden mensen met en zonder handicap aan de achterkant van station Brugge energierepen uit aan voorbijgangers. De actie is een onderdeel van de campagne #dakantochnie? #dakanwel!, die uitgaat van zeven organisaties die zich inzetten voor mensen met een handicap.
The post Actie voor meer inclusie aan station Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zwevegems koppel ziet 112.000 euro van bankrekening verdwijnen

Vorig weekend werd een koppel uit Zwevegem het slachtoffer van bankhelpdeskfraude waarbij ze meer dan 112.000 euro van hun rekening zagen verdwijnen. Dankzij een alerte juwelier en tussenkomst van politiezone Rivierenland konden drie verdachten opgepakt worden en kon een deel van het nadeel gerecupereerd worden.
The post Zwevegems koppel ziet 112.000 euro van bankrekening verdwijnen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oostkamp haalt het van Avanti Brugge in heenwedstrijd play-offs en neemt zo optie op titel in Top Division Two

In de heenwedstrijd van de finale van de play-offs in TDM2 nam Oostkamp zaterdagavond de maat van de buren van Avanti Brugge (101-90). Zegezeker zijn ze daardoor nog niet. Maandag volgt al de terugwedstrijd.
The post Oostkamp haalt het van Avanti Brugge in heenwedstrijd play-offs en neemt zo optie op titel in Top Division Two appeared first on KW.be.

Lees meer »

Diamant voor René en Monique

René Vermander is geboren in Kaaskerke bij Diksmuide. In 1939 ontmoette hij Monique Vanacker (82) in haar geboorteplaats De Panne.
The post Diamant voor René en Monique appeared first on KW.be.

Lees meer »

WEERBERICHT. Grijs begin van de dag, later meer opklaringen

Het is zaterdagochtend grijs, met eerst nog wat lichte regen aan de Franse grens. Wegens de dikke mist geldt er tijdens de ochtend code geel in het oosten van het land. Geleidelijk wordt het overwegend droog met in de loop van de namiddag enkele opklaringen. In de oostelijke helft van het land kunnen wel weer intense (onweers)buien plaatsvinden. De maxima

Lees meer »

Berucht servet van Messi’s eerste contract geveild voor een monsterbedrag: “Deze jongen moéten we hebben”

Dertien jaar was Lionel Messi, toen een scout van FC Barcelona hem voor het eerst zag spelen. Zijn naam: Carles ‘Charly’ Rexach. Even later – in 2000 – liet hij de Argentijn zijn eerste ‘contract’ tekenen op een servet. Dat stukje papier is vrijdag onder de hamer gegaan voor een bedrag van 762.000 pond (ongeveer 890.000 euro) bij het Britse

Lees meer »