Fietser (70) in levensgevaar na val in Temse: “Hulpdiensten moesten hem ter plaatse reanimeren”

Een 70-jarige man is zaterdag levensgevaarlijk gewond geraakt toen hij in de Vooruitgangstraat in Temse ten val kwam met zijn fiets. 

Meer krantenkoppen in België

Op links valt niks te winnen

19:35 Door zich nadrukkelijker linkser te profileren dan Vooruit hopen Groen en de PVDA te verrassen bij de verkiezingen. Maar Groen mag al blij zijn als het in het parlement blijft, en zolang de PVDA zijn …

Lees meer »

Van nieuwslezeres, fitnessleraar of ex-druggebruiker tot in het paleis: deze royals bewijzen dat sprookjes soms écht bestaan

In ‘Máxima’ krijgen we te zien hoe de vonk tussen het Nederlandse vorstenpaar destijds oversloeg. Willem-Alexander (57) was te gast op een feestje in Sevilla als kroonprins, Máxima (53) was er als fotografe. Geen liefde op het eerste gezicht, maar toch het begin van iets moois. En zij zijn niet de enigen die elkaar op opvallende wijze vonden. Van Filip

Lees meer »

Spooroverweg naar Plopsaland gaat dicht, maar korter dan gepland: “Op tijd open voor de verkiezingen”

Infrabel voert in juni werken uit aan de sporen in De Panne. Initieel was het de bedoeling om de spooroverweg in Adinkerke te sluiten van 7 tot 10 juni. Omdat dit tot verkeersellende zou leiden, zijn de plannen aangepast.
The post Spooroverweg naar Plopsaland gaat dicht, maar korter dan gepland: “Op tijd open voor de verkiezingen” appeared first on

Lees meer »

Politie verwijdert betogers “sereen” uit gebouwen KU Leuven, maar studenten vertellen ander verhaal: “Dit was gewelddadig en vernederend”

In de gebouwen van de KU Leuven werd op vrijdag opnieuw betoogd tegen de samenwerking van de universiteit met Israëlische instellingen. Of toch tot 17 uur, toen enkele agenten de 25 betogers buiten stuurde. Volgens de politie verliep dat vreedzaam, maar de studenten vertellen een ander verhaal: “We werden geschopt, over de grond gesleept en gekleineerd met seksistische opmerkingen.”

Lees meer »