Facebook haalt berichten over minuut stilte voor agent en elektrische auto’s offline. Wie is de schuldige?

Een foto van een dokter die wordt bestempeld als naaktbeeld, een berichtje over elektrische wagens dat wordt gerapporteerd als gewelddadig,… Gebruikers van Facebook zien hoe hun berichten steeds vaker onterecht offline worden gehaald. De schuldige? AI.

 

Meer krantenkoppen in België

Man (32) die eerder dodelijk ongeluk veroorzaakte onder invloed van flakka bekent brandstichting in huis van broer

De 32-jarige Kenneth K. uit Houthulst, die op vrijdag 2 mei opgepakt werd op verdenking van brandstichting in het huis van zijn broer in de Eendrachtstraat, heeft die brandstichting nu ook bekend. Dat bevestigt zijn advocaat Mathieu Langerock. Een motief gaf hij niet op, want zijn verklaring blijft vaag. Het is immers duidelijk dat K. opnieuw onder invloed was van

Lees meer »

Kogel door de kerk: rechts kabinet voor Nederland

Het is zover: bijna zes maanden na de verkiezingen krijgt Nederland een rechts kabinet van PVV, VVD, NSC en BBB. Dat melden bronnen aan De Telegraaf. “Historisch”, aldus Wilders. Zijn partij zat nooit eerder in een kabinet. Over de premierkandidaat is voorlopig nog geen duidelijkheid.

Lees meer »

LIVE. Massale klopjacht op ontsnapte gangster in Frankrijk: twee uitgebrande auto’s gevonden, moeder reageert

Twee cipiers werden doodgeschoten, twee anderen verkeren in kritieke toestand. Dat is de zware balans van een raid in het Franse departement Eure (Normandië) gisterochtend op een busje dat gedetineerden vervoert. De gevangene, de 30-jarige crimineel Mohamed Amra, kon zo ontsnappen. Inmiddels zijn twee uitgebrande voertuigen teruggevonden, maar de daders en de gevangene zijn nog altijd op de vlucht. De

Lees meer »