“Eén zure fout kost ons twee punten”: Racing Genk geeft zege tegen tienkoppig Cercle weg na defensief geklungel

Racing Genk gaf tegen een tienkoppig Cercle Brugge een voorsprong weg. De Limburgers vergeten de druk op te voeren in de titelstrijd. Anderlecht en Union kunnen opgelucht ademhalen. 

Meer krantenkoppen in België

Politiezone MIRA investeert in nieuwe wijkkantoren voor Avelgem en Zwevegem

Na het nieuwe wijkkantoor in Anzegem, staat ook voor de wijkinspecteurs in Avelgem en Zwevegem een nieuw wijkkantoor gepland. Op de politieraad van 25 juni werden zowel voor Zwevegem als Avelgem een voorstel ingediend, nadat dit eerder werd goedgekeurd door het politiecollege. Beide voorstellen werden unaniem goedgekeurd door de politieraad.
The post Politiezone MIRA investeert in nieuwe wijkkantoren voor

Lees meer »

Natuurhulpcentrum Oudsbergen waarschuwt voor bronstige reebokken op de weg

Het Natuurhulpcentrum van Oudsbergen waarschuwt mensen, en vooral autobestuurders, voor de start van de paartijd bij de reeën. Tussen half juli en half augustus zijn de mannetjes, of bokken, het hevigst. Ze markeren hun territorium of proberen een eigen territorium te vinden. Heel wat reeën verplaatsen zich dus. Spijtig genoeg geraken de dieren daardoor vaker dan anders betrokken bij verkeersongevallen.

Lees meer »

Onderzoek gestart na “doelgerichte brandstichtingen” op TGV-spoornet in Frankrijk, inlichtingen- en ordediensten zoeken daders

De Franse inlichtingen- en ordediensten zijn gemobiliseerd om de daders op te sporen die verantwoordelijk zijn voor de "doelgerichte brandstichtingen" op het TGV-spoornet. Er zouden 800.000 reizigers getroffen zijn door de hinder, enkele uren voor de openingsceremonie van de Olympische Spelen. Ook tussen Brussel en Parijs kunnen er vertragingen zijn, waarschuwt NMBS.

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Lichamen van twee gijzelaars teruggebracht naar Israël – Netanyahu in VS: “Voor Israël is elke dode burger een tragedie, voor Hamas een strategie”

Benjamin Netanyahu heeft bij zijn aankomst in het Capitool een staande ovatie gekregen. Daarna hield de Israëlische premier een opvallende toespraak. “Pro-Palestijnse betogers zouden zich moeten schamen”, klonk het onder meer. Hij had ook een boodschap voor alle betogers die op dit moment buiten het gebouw hun afkeer laten horen. “Jullie zijn de nuttige idioten van Iran geworden.” Volg de

Lees meer »

Brand in Wervik bij 82-jarige blijkt aangestoken

De woningbrand dinsdagavond in Koning Albertfonds in Wervik is opzettelijk aangestoken. Dat blijkt uit onderzoek. Het was de bewoonster (82) van het huis zelf die haar matras in brand stak. Ze kon door de brandweer uit haar rijwoning gered worden en verblijft in het AZ Delta in Rumbeke.
The post Brand in Wervik bij 82-jarige blijkt aangestoken appeared first

Lees meer »

Twee weekends hinder op E313 door werken aan brug in Ranst

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) waarschuwt voor ernstige hinder op de E313 in Ranst tijdens de weekends van 9 tot 12 augustus en van 30 augustus tot 2 september. Er wordt dan gewerkt aan de bouw van de nieuwe brug van de Vaartstraat die over de snelweg komt. Het verkeer zal er van vrijdagavond tot maandagochtend in beide richtingen

Lees meer »

EXCLUSIEF. In dit landgoed verblijven Brad Pitt en Ines de Ramon: “Alleen al de oprijlaan is een kilometer lang”

Geen vijfsterrenhotel in de stad. Wel een prachtig landgoed temidden kilometers groen. Brad Pitt en Ines de Ramon kozen voor hun verblijf in ons land het prestigieuze ‘Manoir de Lébioles’. Een architecturale parel in Spa die gekend staat om z’n fenomenale spa en culinaire hoogstandjes. Al vinden de geliefden er vooral hun hoogste goed. “Wij beloven iedere bezoeker onvoorwaardelijke discretie.”

Lees meer »