Eén dode en tien gewonden bij ongeval met kabelbaan in Turkije

Bij een ongeval met een kabelbaan in het Turkse Antalya is vrijdagavond één persoon om het leven gekomen. Tien anderen zijn gewond geraakt. Zo’n 29 mensen zitten zaterdagmiddag nog vast.

 

Meer krantenkoppen in België

“Soms neem ik jongens apart die wakker geschud moeten worden”: Amadou Onana wil op en naast het veld een leider zijn tijdens het EK

Amper elf caps, maar goed op weg om een onmisbare steunpilaar bij de Rode Duivels te worden. Amadou Onana (22) is klaar voor het EK. “In gelijk welke rol”, zegt hij, maar natuurlijk liefst in een hoofdrol. “Ik ben niet bang om verantwoordelijkheid te dragen. Soms neem ik jongens apart die steun nodig hebben, of die een keer wakker geschud

Lees meer »

Thaise masseuse vrijgesproken voor oplichting: “Geen sprake van misbruik van vertrouwen”

Een Thaise masseuse is in beroep vrijgesproken voor de oplichting van een verliefde klant. Y.P. zou de man liefst 107.000 euro hebben ontfutseld om “haar familie te helpen”. “Met de nodige zoentjes zei ze dat ze elke cent zou terugbetalen.” Maar volgens het hof is er geen sprake van oplichting.
The post Thaise masseuse vrijgesproken voor oplichting: “Geen sprake

Lees meer »

Serena Williams deelt herkenbare strijd met zwangerschapskilo’s terwijl ze jeansrok probeert aan te trekken: “Ik wil wel huilen”

Negen maanden na haar bevalling deelt Serena Williams (42) een video op Instagram waarin ze een jeansrok probeert te passen. De oud-toptennisster zou graag terug in haar rok van Valentino kunnen. “Ik sport veel, maar ik weet niet of het iets gaat veranderen”, vertelt ze in de video. De rok past nog niet en daar is ze niet gelukkig mee,

Lees meer »

Na dodelijk ongeval met Vlaming op Mont Ventoux. “Elke berg is gevaarlijk, maar deze is de gevaarlijkste”

Een 38-jarige wielertoerist is dinsdag na de afdaling van de Mont Ventoux aangereden door een autobestuurder die de West-Vlaming te laat had opgemerkt. De vader van vier kinderen overleefde de klap niet. Elk jaar fietsen 180.000 liefhebbers de mythische berg omhoog, onder wie duizenden Vlamingen. Niet zonder gevaar, zo blijkt. Sportchirurg Toon Claes, die de Ventoux zelf al talloze keren

Lees meer »

Delegatie wzc Ben op studiereis richting Zweden

Vanuit het woonzorgcentrum Ben, met filialen in Ardooie en Roeselare, vertrekt een uitgebreide en gevarieerde delegatie naar Zweden op studiereis. Ze bereiden zich er nu goed op voor.
The post Delegatie wzc Ben op studiereis richting Zweden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Menen zet kippenbedrijf voor ultimatum na vervuiling Leie: maatregelen of rechtbank

De stad Menen heeft het kippenbedrijf dat verantwoordelijk is voor het lozen van het kippenvet in de Oude Leiearm een aanmaning gestuurd. Tegen medio volgende week moet het formeel maatregelen aantonen én zorgen dat de vervuiling stopt. “Zo niet dan stappen we naar de rechtbank.”
The post Menen zet kippenbedrijf voor ultimatum na vervuiling Leie: maatregelen of rechtbank appeared

Lees meer »

Streetart parcours langs gevels van tien sociale woningen wordt verlengd

De !Mpulsive Girl Tour krijgt een verlengstuk. Het gloednieuw streetart parcours dat dit weekend werd gelanceerd is een initiatief van woonmaatschappij !Mpuls Menen-Wervik, in samenwerking met Girls ’n Cans en Designregio Kortrijk.
The post Streetart parcours langs gevels van tien sociale woningen wordt verlengd appeared first on KW.be.

Lees meer »