Steeds meer onnodige ziekenwageninterventies in alle provincies

Het aantal onnodige interventies met de ziekenwagen stijgt jaar na jaar, in elke provincie. Dat blijkt uit cijfers van de federale overheidsdienst Volksgezondheid.

 

Meer krantenkoppen in België

“Als ik ooit een haartransplantatie overweeg, ga ik ook naar Turkije”: Axel Daeseleire duikt in de wereld van medische reizen

Medisch toerisme zit in de lift, maar of dat altijd in veilige omstandigheden gebeurt, onderzoekt Axel Daeseleire (55) vanavond in het VTM-programma ‘Axel gaat binnen’. Hij vergezelt mensen op medische reis naar Istanbul, waar ze een lichaamscorrectie laten uitvoeren. Iets wat hij zelf op termijn ook zou overwegen, vertelt hij in een gesprek over uitdunnend haar en de ingreep die

Lees meer »

KKF&Co schenkt 6.500 euro aan Kinderkankerfonds in Tielt

Naar jaarlijkse gewoonte schonk KKF&Co in Tielt de opbrengst van het voorbije werkjaar aan het kinderkankerfonds. Dit keer wist de vereniging, die zich al 11 jaar inzet voor het fonds, een mooie 6.500 euro in te zamelen voor het goede doel.
The post KKF&Co schenkt 6.500 euro aan Kinderkankerfonds in Tielt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dit is waarom de beveiliging ruzie maakt met bekendheden op het filmfestival van Cannes

Vorige week had Kelly Rowland (43) een verhitte woordenwisseling met een beveiliger tijdens het filmfestival in Cannes. Maar ze was niet de enige; intussen circuleren er heel wat beelden van bekendheden die het aan de stok krijgen met dezelfde vrouw. Dit zorgt voor veel verontwaardiging online, maar wat gebeurt daar nu precies? De Britse influencer Victoria Margrath legt het uit

Lees meer »

“Mijn zoon is geen crimineel”, zegt moeder van jongere gearresteerd voor dodelijk incident met riooldeksel op snelweg

De moeder van één van de drie meerderjarigen die aangehouden is in verband met het dodelijke incident op een Waalse snelweg, is van mening dat haar zoon niets te maken heeft met de dood van een Roemeense vrachtwagenchauffeur. “Hij was enkel op de verkeerde plaats op het verkeerde moment met de verkeerde mensen”, klinkt het bij Sudinfo.

Lees meer »

Vooruit lanceert videoclip om singles een hart onder de riem te steken: “Verdienen zij soms zwaardere facturen? Omdat cupido zijn pijlen op hen niet wil afvuren?”

De Gentse afdeling van Vooruit heeft een videoclip gemaakt. Zo wil de partij haar beleidsplannen voor alleenstaanden nog eens in de verf zetten. “Als single ben je nooit alleen. Maar je moet wel dieper tasten. Voor het dragen van dezelfde lasten”, zingen onder andere Freya Van den Bossche en Frederik Sioen in het lied.

Lees meer »

KIJK. “Ik zal niet gauw meer vliegen”: passagiers van ‘turbulentievlucht’ doen hun verhaal

Bij zware turbulentie boven de Indische Oceaan op een vlucht van Londen naar Singapore viel een dode, tientallen andere raakten gewond. Het vliegtuig van Singapore Airlines moest een noodlanding maken in de Thaïse hoofdstad Bangkok. Twee passagiers van de onfortuinlijke vlucht doen hun verhaal: “Stoelen kwamen los, panelen vielen van het plafond, overal lag gebroken glas… Het was verschrikkelijk.”

Lees meer »

Miljoenen mensen wonen begrafenis van Iraanse president Raisi bij

In de Iraanse hoofdstad Teheran zijn miljoenen mensen toegestroomd voor de rouwdienst voor de verongelukte Iraanse president Ebrahim Raisi. Dat zegt de Iraanse staatstelevisie. De religieuze leider van Iran, ayatollah Ali Khamenei, leidde bij het begin van de ceremonie woensdag een gebed bij de doodskisten van de slachtoffers van het ongeval.

Lees meer »

Meer dan 20 doden bij brand in speelhal in India

Bij een brand in een speelhal in India zijn vermoedelijk 22 mensen om het leven gekomen, onder wie ook kinderen. Hun lichamen zijn geborgen en voor onderzoek naar een ziekenhuis gebracht, zo heeft een politie-afgevaardigde zaterdagavond aan het Indiase persbureau ANI gezegd.

Lees meer »

Marine Le Pen nodigt Italiaanse premier Meloni uit om extreemrechtse ‘supergroep’ te vormen in Europees Parlement, maar die heeft nog een ander ijzer in het vuur

Marine Le Pen, de leider van het extreemrechtse Rassemblement National, pleit voor een hergroepering van de extreemrechtse partijen in het Europees Parlement. Momenteel zitten die nog onderverdeeld bij de Europese Conservatieven en Reformisten (ECR) en Identiteit en Democratie (ID). Door een nieuwe ‘supergroep’ in het leven te roepen, wil de Franse politica de tweede grootste fractie worden. “Dit is een

Lees meer »