LIVEBLOG MALLORCA-REAL MADRID (18u30). Kan Van der Heyden iets rapen tegen de autoritaire leider?

Volgende week moet Real Madrid naar Manchester voor de terugwedstrijd in de Champions League. Tussendoor moet het in de competitie spelen tegen het Mallorca van Siebe Van der Heyden. Zij verloren vorige week nog de Copa del Rey tegen Athletic Club met 0-1. Vertrekt Real met een goed gevoel naar Manchester of kan Van der Heyden iets rapen tegen de leider? Volg de ontwikkelingen van de liveblog hieronder. 

Meer krantenkoppen in België

“Dat twee zonen overleefden, houdt me recht”: moeder van overleden Mathias (12) reageert op verkeersdrama

“Dat ik mijn oudste zoon Mathias heb moeten afgeven, is verschrikkelijk, maar het feit dat Lukasz en Kyalo het ongeval hebben overleefd, houdt mij recht. We slaan er ons met drie wel doorheen”, reageert Fanny, de moeder van de drie Antwerpse kinderen die zaterdagmorgen betrokken waren bij een zwaar verkeersongeval in Sinsin, in de provincie Namen. Bij dat ongeval kwam

Lees meer »

Zomerreeks op het kanaal: nu ook klusjesdienst én massagesalon ‘Time for You’ op het water

Noordkaai 25/2 is het adres van Ingeborg Man en Stany Poncelet. Dat blijkt een woonboot te zijn, waar ze ondertussen huizen met hun nieuw samen gesteld gezin en van waaruit ze ook hun zelfstandig (bij)beroep uitoefenen. Ingeborg verzorgt massages, Stany runt een klusjesdienst.
The post Zomerreeks op het kanaal: nu ook klusjesdienst én massagesalon ‘Time for You’ op het

Lees meer »

Gezocht: getuigenissen, anekdotes en fotomateriaal van ex-burgemeester van Geluveld Abdon Comyn.

Geluveld – Abdon Comyn, de eerste socialistische burgemeester van het arrondissement Ieper, sterft op 25 juli 1965. Hij was sinds 1 januari 1965 burgemeester van het om zijn politieke strijd gekende Geluveld. Het was de vader van oud –schepen van cultuur van Groot – Zonnebeke Robert Comyn.
The post Gezocht: getuigenissen, anekdotes en fotomateriaal van ex-burgemeester van Geluveld Abdon

Lees meer »

Richard Williams, vader van Venus en Serena, gedreven door woede en geld: “Hij vond tennis idoot, maar wilde 2 kinderen om er multimiljonair mee te worden”

Het leven van Richard Williams (82), de man die zijn dochters Venus (44) en Serena (42) eigenhandig naar de tennistop katapulteerde, zou als een sprookje kunnen lezen. Maar de werkelijkheid is anders. Zijn levenspad is geplaveid met racisme, wraak, misdaad en geweld. En zelfs op zijn 82ste lijkt aan de ellende nog geen eind te komen.

Lees meer »

Recreatief padeltornooi aan het zwembad in Ieper: “Eerbetoon voor Patrick Benoot”

Op zondag 4 augustus organiseren Simon Boudry, Philip Lajoie en Yvan Cauwenberg voor de tweede keer een recreatief padeltornooi op de padelvelden bij het Ieperse zwembad. Tijdens het tornooi houden ze een minuut stilte voor de overleden schepen van Sport en hun padelmakker Patrick Benoot.
The post Recreatief padeltornooi aan het zwembad in Ieper: “Eerbetoon voor Patrick Benoot” appeared

Lees meer »

De records van Parijs

Geen Olympische Spelen zonder records. Welke toptijden sneuvelen in het bad, op de piste en elders? Ontdek het in dit handige overzicht.

Lees meer »