Dit soort lief hoopt Thomas uit ‘Boer zkt vrouw’ te vinden: “Iemand die er goed uitziet en dat ook weet? Onweerstaanbaar”

Hij is vlot, speels, net geen 2 meter, heeft diepblauwe ogen om in te verdrinken en kan rekenen op een uitgebreid sociaal netwerk. En tóch is Thomas Leplae (30) uit het West-Vlaamse Woesten nog single. Met z’n deelname aan ‘Boer zkt vrouw’ hoopt de melkvee- en aardappelboer daar verandering in te brengen. Op wat voor vrouw valt hij? En hoe bemoeilijkt z’n beroep de zoektocht naar de liefde? Hij vertelt het in ‘TV Familie’. 

Meer krantenkoppen in België

De tien blauw-zwarte sleutelmomenten op weg naar de negentiende landstitel

Club Brugge heeft zijn negentiende landstitel beet. En dat na een rollercoaster van een seizoen gekruid met een trainersontslag, een knappe Europese campagne, een achterstand van 19 punten op de leider en een interim-coach die vriend en vijand verbaasde. Wij blikken daarom terug op de Brugse titel in tien sleutelmomenten.
The post De tien blauw-zwarte sleutelmomenten op weg naar

Lees meer »

Johan Boskamp stopt als voetbalanalist en praat over de grote verliezen in zijn leven: “De tijd doet z’n werk helemaal niet”

Borussia Dortmund – Real Madrid, de finale van de Champions League zaterdag, wordt de laatste match van Johan Boskamp (75) als analist. Dat zegt de gewezen voetballer en trainer van Anderlecht in een interview met Humo, waarin hij ook terugblikt op de grote verliezen in zijn leven. In 2001 overleed zijn Jenny, de jeugdliefde van Jan die zijn vrouw zou

Lees meer »

Tegenstander Oostende in finale play-offs bekend: Antwerp Giants

De Antwerp Giants hebben zich vrijdagavond geplaatst voor de finale van de Belgische play-offs van de BNXT League, het Belgisch-Nederlandse basketbalkampioenschap. Antwerp won in de halve finale in de eigen Lotto Arena zijn vijfde en beslissende wedstrijd van de ‘best-of-five’ tegen Limburg United met 76-64. In de finale zullen de Antwerpenaren het opnemen tegen Oostende, dat woensdag zelf Luik uitschakelde

Lees meer »

Assisen Spuikommoord – Al-Baghdadi kampte met een drugsverslaving

Op het assisenproces over de roofmoord op Emmy Geboers (67) is de persoonlijkheid van de beschuldigde aan bod gekomen. Meerdere getuigen verklaarden dat Khaldoon Al-Baghdadi (42) met een ernstige drugsverslaving kampte. Ook op de dag van de feiten gebruikte de Iraakse Oostendenaar nog heroïne en cocaïne.
The post Assisen Spuikommoord – Al-Baghdadi kampte met een drugsverslaving appeared first on

Lees meer »

“Toegankelijkheid is veel meer dan vlot een gebouw binnen geraken”: Elegast Monbaliu pleit voor meer echte inclusie

Ongeveer 1 op 500 kinderen heeft een beperking sinds de geboorte of door trauma in de eerste levensjaren. De European Academy for Childhood Disability (EACD) zet zich sinds jaren in voor een betere levenskwaliteit voor hen. Hun congres vindt dit jaar in Brugge plaats, en betrekt op initiatief van Oostendenaar Elegast Monbaliu voor het eerst ook het grote publiek bij

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Rusland beweert dorp in oosten van Oekraïne te hebben veroverd – Minstens 2 doden bij aanval op bouwmarkt in Charkiv

Het Russische leger beweert het dorpje Archanhelske, in de oblast Donetsk in het oosten van Oekraïne, te hebben veroverd. De Russische president Vladimir Poetin heeft intussen benadrukt dat hij niet wil onderhandelen met de Oekraïense president Volodymyr Zelensky, die volgens hem “geen legitimiteit” meer heeft. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »

Voormalig Club-speler en Cercle-coach Lorenzo Staelens over ‘Brugse derby van de eeuw’: “Een zeer moeilijke match voor Club”

Zondagavond valt met een hoogst interessante Brugse derby het doek over de Champions’ Play-offs: Club heeft aan een gelijkspel voldoende om de landskampioen te pakken en Cercle maakt nog kans op Europees voetbal. Zo’n ‘scone’ Club-Cercle maakte ex-Club-speler en ex-Cercle-coach Lorenzo Staelens in zijn indrukwekkende carrière nooit mee. “Mooier kan toch niet?”
The post Voormalig Club-speler en Cercle-coach Lorenzo

Lees meer »

Brugge hoest de helft van de kosten voor de heraanleg van de Sint-Jorisstraat op

“Waarom hoest de Stad Brugge de helft van de kosten voor de heraanleg van de Sint-Jorisstraat op, als de onderaannemer een fout gemaakt heeft?” Met die woorden hekelde oppositieraadslid Stefaan Sintobin (VB) tijdens de gemeenteraad de ‘slechte’ onderhandelingen van het stadsbestuur.
The post Brugge hoest de helft van de kosten voor de heraanleg van de Sint-Jorisstraat op appeared first

Lees meer »