Alphabet gaat even over grens van 2.000 miljard dollar beurswaarde

Alphabet, het moederbedrijf van de zoekmachine Google, is vrijdag opnieuw even toegetreden tot de selecte club van bedrijven met een beurswaarde van meer dan twee biljoen dollar, of 2.000 miljard dollar (1.881.460.000.000 euro). 

Meer krantenkoppen in België

Iran en Rusland beginnen gezamenlijke manoeuvres in Kaspische Zee

Iran en Rusland bevestigen hun strategische samenwerking met gezamenlijke militaire oefeningen in de Kaspische Zee. Op het programma van de twee marine-eenheden staan tactische oefeningen, reddingsacties en de aanpak van piraterij. Dat meldt een woordvoerder van de Iraanse marine aan het nieuwsagentschap ISNA. Bij de oefeningen zouden ook oorlogsschepen van de Iraanse Revolutionaire Garde worden ingezet.

Lees meer »

Joe Biden trekt zich terug als presidentskandidaat en schuift vicepresident Kamala Harris naar voren als mogelijke opvolger

De Amerikaanse president Joe Biden trekt zich terug als presidentskandidaat voor de Democraten. Hij schuift zijn vicepresident Kamala Harris naar voren als mogelijke opvolger. Biden blijft wel president van de Verenigde Staten tot aan de verkiezingen. De voorbije weken was er steeds meer druk op de Amerikaanse president om de handdoek in de ring te gooien.

Lees meer »

Peiling: nek-aan-nekrace tussen Harris en Trump om presidentschap VS

Kamala Harris is Donald Trump op één procentpunt genaderd. Althans, dat blijkt uit een peiling die dagblad ‘The New York Times’ hield vlak nadat president Joe Biden aangaf niet op te gaan voor een tweede termijn. Op ruim drie maanden van de stembusgang lijkt er sprake van een nek-aan-nekrace tussen beide kandidaten.

Lees meer »

Cannabiswinkel Rootz Club opent in Ezelstraat in Brugge

In de Ezelstraat 49 opende op zaterdag 20 juli Rootz Club de deuren. Het gaat om een winkel met ook degustatieruimtes waar allerlei legale cannabisproducten worden verkocht.
The post Cannabiswinkel Rootz Club opent in Ezelstraat in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

“‘s Morgens was mijn pyjama uit”: Bradley Wiggins deelt onthutsende details over seksueel misbruik als tiener

“Ik kon me niet herinneren dat ik ‘s nachts mijn pyjama had uitgedaan.” Sir Bradley Wiggins (44) vertelt voor het eerst openhartig hoe hij tussen z’n dertiende en zestiende seksueel werd misbruikt door z’n wielercoach. Dat hij gedrogeerd werd, maar ook nergens heen kon. “En nog steeds heeft het een enorme impact op mijn leven”, zegt de achtvoudige olympische medaillewinnaar.

Lees meer »

Een waar spektakel op de Seine, inclusief optreden van Céline Dion? Volg hier de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Parijs

Het is zover: de langverwachte openingsceremonie van de Olympische Spelen gaat zo meteen van start in Parijs. Het belooft een groot spektakel te worden. Niet in een stadion deze keer, maar op de Seine, met meer dan 160 boten met zo’n 10.500 atleten van meer dan 200 delegaties. Het is vooral uitkijken naar welke grote artiesten een rol krijgen tijdens

Lees meer »

Sportieve Okra-fietsers gaan op daguitstap

Onlangs trokken 37 fietsers van Okra Woesten op daguitstap. De tocht ging richting Zoutenaaie, waar halt werd gehouden in Het hof van Eden voor een lekkere maaltijd. Na een zalige rit van 60 km kwam iedereen welgezind en veilig terug aan in Woesten. Door het supermooie weer was het puur genieten. (RVL/foto RVL)
The post Sportieve Okra-fietsers gaan op

Lees meer »