Nvidia derde Amerikaanse bedrijf met beurswaarde van meer dan 2 biljoen dollar

Nvidia, fabrikant van computerchips en grafische kaarten, is vrijdag als derde Amerikaanse bedrijf ooit de handel uitgegaan met een beurswaarde van meer dan twee biljoen dollar, ongeveer 1,85 biljoen euro. Doorslaggevend was een koersstijging van vier procent naar 822,79 dollar (759 euro). 

Meer krantenkoppen in België

Genomineerden van ondernemersprijs Doendrik voorgesteld: “Dit jaar ook met onderscheidingen”

Al sinds 2009 reikt Unizo AKTIV’O in samenwerking met de gemeente Anzegem ieder jaar enkele Doendriks uit aan bedrijven die van zich hebben laten horen. Sinds 2018 kwam daar de Startende Doendrik bij. “Deze erkentelijke prijs voor bedrijven of ondernemers betekent een aanmoediging of een duwtje in de rug”, aldus schepen van Middenstand Christophe Vandererven. “Nieuw dit jaar is de

Lees meer »

Moeder trekt zich op aan elke vooruitgang van Lukaz en Kyalo na zware crash in Namen: “Ook jongste zoon uit coma”

Twee dagen na de zware crash in Namen, waarbij een 41-jarige vader uit het Antwerpse en zijn 12-jarige zoon omkwamen, zijn de twee andere zwaargewonde jongens van het gezin allebei bij bewustzijn. De dokters haalden Lukaz (5) maandag uit zijn coma. “Hij klaagt over hoofdpijn en herinnert zich niets van het ongeval”, zegt zijn mama Fanny. De jongen weet nog

Lees meer »

Oldskool Classics brengt vroeger nachtleven terug naar Knokke-Heist

Op zaterdag 27 juli organiseert horeca- en entertainment ondernemer Ben Mouling opnieuw Oldskool Classics Knokke. Dit keer niet meer in het Knokke-Out café in het Zoute maar wel in Collins Club The Garden in Westkapelle.
The post Oldskool Classics brengt vroeger nachtleven terug naar Knokke-Heist appeared first on KW.be.

Lees meer »

Loppemstraat in Oostkamp tijdelijk open voor verkeer tijdens bouwverlof

Tijdens het bouwverlof is de Loppemstraat in Oostkamp weer open voor al het verkeer. Vanaf 6 augustus wordt de straat opnieuw voor drie weken afgesloten om de infrastructuurwerken te kunnen afronden. De nieuwe einddatum die de aannemer garandeert, is vrijdag 23 augustus.
The post Loppemstraat in Oostkamp tijdelijk open voor verkeer tijdens bouwverlof appeared first on KW.be.

Lees meer »

Turkije brengt de Duitse döner in problemen

Een Turkse vereniging wil de döner als traditioneel gerecht laten erkennen en omschrijft precies wat van een broodje met kebabvlees een döner maakt. De Duitse dönermakers zijn ongerust, want hun gerecht houdt zich niet aan regels.

Lees meer »