Nvidia derde Amerikaanse bedrijf met beurswaarde van meer dan 2 biljoen dollar

Nvidia, fabrikant van computerchips en grafische kaarten, is vrijdag als derde Amerikaanse bedrijf ooit de handel uitgegaan met een beurswaarde van meer dan twee biljoen dollar, ongeveer 1,85 biljoen euro. Doorslaggevend was een koersstijging van vier procent naar 822,79 dollar (759 euro). 

Meer krantenkoppen in België

Kopecky eindigt voorjaar met 38ste plaats en is streng voor zichzelf: “Ik geef mijn campagne een zeven op tien”

Net zoals bij de mannen was bij de vrouwen de laatste klassieker van dit voorjaar van het goede te veel voor de wereldkampioene. Lotte Kopecky (28) eindigde achtendertigste na haar eerste kennismaking met koersen tussen Bastenaken en Luik. Een first date met optie op meer. “Met meer frisheid in de benen ligt ook deze koers binnen mijn mogelijkheden.” Grace Brown

Lees meer »

Bom onder paardenevents in paardenstad Waregem? “Als het aan ons ligt, worden alle wedstrijden hier afgeblazen”

Het conflict tussen een buurman en Sport Vlaanderen over evenementen op terreinen naast recreatiedomein De Ster in Waregem escaleert. Vorig jaar dwong de buurman met succes de annulering van jumpingwedstrijden af wegens geluidsoverlast. Nu staat een dressuurwedstrijd gepland, terwijl de vergunning nog ontbreekt. Volgens zijn advocate Griet Cnudde zijn de activiteiten storend en illegaal. “Maar telkens onze aanvraag wordt goedgekeurd,

Lees meer »

“Historisch exploot”: Milei bejubelt Argentiniës eerste begrotingsoverschot op kwartaalbasis sinds 2008

Argentinië heeft in het eerste kwartaal van dit jaar een begrotingsoverschot van 0,2 procent van het bruto binnenlands product (bbp) geboekt. Dat heeft president Javier Milei maandag aangekondigd in een televisiespeech gericht aan de natie. Het is de eerste keer sinds 2008 dat het Zuid-Amerikaanse land zo’n overschot op kwartaalbasis in de boeken kan schrijven.

Lees meer »

Win een culinaire waardebon

Op 19 april steekt een culinaire special bij De Krant van West-Vlaanderen. Zin om ook te proeven van de kookkunsten van de chefs in deze special? Grijp nu je kans! Deelnemen kan tot en met 12 mei – 23.59 uur.
The post Win een culinaire waardebon appeared first on KW.be.

Lees meer »

EXCLUSIEVE PEILING. 4 op de 10 Vlamingen willen Vlaamse onafhankelijkheid (en één leeftijdsgroep is er zelfs opvallend veel voor te vinden)

Opvallend veel Vlamingen willen meer baas zijn in eigen huis, zo blijkt uit een exclusieve peiling van HLN en VTM NIEUWS. Liefst 40 procent gaat akkoord met de stelling dat Vlaanderen op termijn onafhankelijk moet worden. Door dat verrassende resultaat gaapt er een ongemakkelijke kloof, in het bijzonder bij Open Vld en CD&V. Hoe liggen de kaarten daar intern? En

Lees meer »

Annelies Huyghe start met Lift Me Up nieuwe zaak op in Ledegem

In de Papestraat in Ledegem startte Annelies Huyghe vorige week in hetzelfde pand waar ze vroeger nog een welnesscenter runde met Lift Me Up een nieuwe zaak op. Het is een concept waarin zowel innerlijke als uiterlijke natuurlijke schoonheid centraal staan.
The post Annelies Huyghe start met Lift Me Up nieuwe zaak op in Ledegem appeared first on KW.be.

Lees meer »