LIVEBLOG PSG-BARCELONA. 2-2! Barça klimt langszij dankzij fénomenale assist van Pedri, Raphinha scoort z’n tweede

Met PSG-FC Barcelona staat opnieuw een absolute topaffiche op het programma in de kwartfinales van de Champions League. Wie zet zichzelf in polepositie voor een mogelijke halve finale? Kijk live naar de match op VTM 2 of VTM GO, of volg de ontwikkelingen van de match in de liveblog hieronder! 

Meer krantenkoppen in België

Bart Deleu is koning bij Sint-Sebastiaan Geluveld

Op hun terrein op het kasteeldomein van Geluveld kwamen vijftien schutters samen om de traditionele koningsschieting van de Koninklijke Schuttersgilde Sint-Sebastiaan Geluveld af te werken op woensdag 1 mei. Het duurde heel lang voor de koning bekend werd, want pas in de vijftiende ronde kon Bart Deleu de allerhoogste prijs naar beneden halen en mocht
The post Bart Deleu

Lees meer »

Loslopend paard sterft na aanrijding

Een loslopend paard uit een kudde van vijf die in Lede ontsnapt was, overleefde een zware klap met een personenwagen niet. Het ongeluk gebeurde zaterdag om 23.30 uur op de Europaweg (N42) in de buurt van Napoleon Games Casino Zottegem.

Lees meer »

Bedrijvenpark Bazuin is goed voor 5,5 hectare aan nieuwe KMO’s in Roeselare

De eerste steen werd gelegd van een nieuwe bedrijventerrein van bijna twintigduizend vierkante meter in de Nelekouter, een zijstraat van de Brugsesteenweg. Op het bedrijvenpark Bazuin zal er plaats zijn voor 69 KMO-units. “Dit project is een toonbeeld van hoe industrie en omgeving kunnen samen gaan”, klinkt het bij ontwikkelaar Hexagon.
The post Bedrijvenpark Bazuin is goed voor 5,5

Lees meer »

Hoofddoekenverbod in onderwijs niet in strijd met godsdienstvrijheid, oordeelt Europees Hof voor de Rechten van de Mens: “Hopelijk kan het gezeur nu stoppen”

Het verbod op het dragen van levensbeschouwelijke kentekens in het Vlaamse gemeenschapsonderwijs is niet in strijd met de godsdienstvrijheid, die verankerd is in het Europees Verdrag van de Rechten van de Mens. Dat heeft het Europees Hof voor de Rechten van de Mens geoordeeld na een klacht van drie jonge moslimvrouwen. “Hopelijk kan het gezeur over de hoofddoek nu stoppen”,

Lees meer »

Alle jeugdploegen van Knack naar nationale eindronde

Met de nationale jeugdkampioenschappen die op 25 en 26 mei in Spa afgewerkt worden valt ook het doek over de jeugdcompetitie. Na de Vlaamse kampioenschappen van het jongste weekend werden alle tickets voor die nationale eindronde toegekend. Knack Roeselare vertegenwoordigt bij de jongens in elke leeftijdscategorie Volley Vlaanderen, Bevo Roeselare gaat met de U19 naar het nationaal kampioenschap.
The

Lees meer »