Hayen en Club willen er Griekse heksenketel van maken tegen PAOK, Mignolet ontbreekt nog in selectie

PAOK FC is niet voor doetjes. En dus hoopt Nicky Hayen dat Club er samen met de aanhang wat tegenover kan zetten: “Zondag hebben we bewezen dat het hier ook een heksenketel kan zijn.” De T1 van Club zal het wel opnieuw zonder Simon Mignolet en Andreas Skov Olsen moeten doen – het duo ontbreekt, net als Denis Odoi en Casper Nielsen, in de selectie. 

Meer krantenkoppen in België

Kenniscentrum voor de Gezondheidszorg vraagt meer expertise rond genetische testen voor medicatiegebruik

Het Kenniscentrum voor de Gezondheidszorg (KCE) pleit voor een doordacht gebruik van genetische tests om de precieze werking van een geneesmiddel te proberen voorspellen. "Voor een meer geharmoniseerd en wetenschappelijk onderbouwd beleid rond deze testen is er o.a. meer inzet van expertise in klinische farmacologie nodig", klinkt het. "Nationale afspraken voor het gebruik van de tests zouden nuttig zijn."

Lees meer »

Opnieuw koersexplosies voor GameStop en AMC: aandelen verdubbelen in waarde

De aandelen van GameStop en AMC zijn dinsdag al voor de tweede dag op rij zowat in waarde verdubbeld. Aanleiding zijn enkele tweets van Keith Gill, die op sociale media actief is onder het pseudoniem ‘Roaring Kitty’ en enkele jaren geleden met zijn beleggerstips tijdens corona al eens een koopgolf veroorzaakte op het aandeel van de Amerikaanse ketens van gamewinkels

Lees meer »

“Ik deed enkel pipi in het water”: vijftiger die geslachtsdeel toonde aan meisje van 8 krijgt zwembadverbod

Tot drie keer toe liet een 56-jarige man uit Lennik zijn zwembroek zakken in een openluchtzwembad in Middelkerke. Omdat minderjarige meisjes daar getuige van waren levert hem dit nu twaalf maanden voorwaardelijke celstraf op voor exhibitionisme. P.B. mag ook vijf jaar lang geen speelplein of zwembad meer betreden. De man had een opmerkelijke uitleg voor zijn ongepast gedrag.

Lees meer »

Verkoop Beerschot niet langer aan de orde: United World bespreekt budget voor hoogste klasse

De aandeelhouders van Beerschot hebben overleg gepleegd op een vergadering vandaag: een verkoop van de club is niet langer aan de orde. Meerderheidsaandeelhouder Prins Abdullah en zijn Saoedische holding United World engageren zich budgettair om de ploeg na de promotie te versterken voor de hoogste klasse, maar de besprekingen daarover moeten formeel nog verder plaatsvinden.

Lees meer »

MVS In Motion en Mobimed samen onder één dak

Onlangs vond de feestelijke opening van MVS In Motion en Mobimed plaats in Roeselare. MVS In Motion, opgericht in 1996, biedt wereldwijd kwalitatieve producten voor fysieke revalidatie, evenals sport- en fitnessproducten.
The post MVS In Motion en Mobimed samen onder één dak appeared first on KW.be.

Lees meer »

Video: tuinhuis vat vuur in Sint-Michiels

Zondagavond even over 19 uur is brand uitgebroken in een tuinhuis van een woonhuis in de Galbertuslaan in Sint-Michiels, Brugge.
The post Video: tuinhuis vat vuur in Sint-Michiels appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gemeente wil vrachtwagenparking en bufferbekkens op site De Melkerie: “Deze site is echt wel vervallen”

Als het van het gemeentebestuur afhangt komen er op de site van De Melkerie KMO-units, een vrachtwagenparking en extra bufferbekkens. Met de goedkeuring van een samenwerkingsovereenkomst met de eigenaar en de Vlaamse regering is alvast een belangrijke eerste stap gezet.
The post Gemeente wil vrachtwagenparking en bufferbekkens op site De Melkerie: “Deze site is echt wel vervallen” appeared first

Lees meer »