IN BEELD – ‘Feest Mee’ in het Muziekcafé Den Toerist in Meulebeke werd een voltreffer

In het Muziekcafé Den Toerist in Meulebeke bracht The Booking Agengy zijn maandelijkse show ‘Feest Mee’.

Met zes goede artiesten op de affiche kon het niet anders dan top zijn. Siham mocht openen. Daarna zong ze enkele duetten met haar man Steven Lambert. Steven deed dan alleen verder en zorgde voor veel animo in de zaal. De volgende artieste was Leah Bien. Na de pauze begon John Dennis, gevolgd door Mieke. Eindelijk hoorden we nog eens het originele ‘Engelbewaarder’. Prachtig! Na enkele duetten met Bandit bleef Bandit dan alleen staan op het podium voor zijn songs. Iedereen keerde tevreden naar huis terug. (PADI – foto’s Daniël)

The post IN BEELD – ‘Feest Mee’ in het Muziekcafé Den Toerist in Meulebeke werd een voltreffer is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Onze journaliste belde lukraak in Vlaanderen aan en kwam terug met een wéreldverhaal: “Ik moest mijn kindjes afgeven en zag die van mijn kinderen opgroeien”

Journaliste Annick De Wit en fotograaf Pieter-Jan Vanstockstraeten bellen deze week elke dag aan op hetzelfde adres in een andere plaats, kriskras door Vlaanderen. Vandaag: Veldstraat 5 in Muizen (Mechelen), bij Wendy Vermeulen, jongste dochter Lotte én hun ongelofelijke levensverhaal. “We hebben in dit gezin veel verlies gekend. Maar de liefde, die vieren we.”

Lees meer »

Site Steenbakkersstraat wordt nieuwe en multifunctionele scholencampus: “Plannen werden al eerder aangekondigd, maar zijn nu vergund”

Op de site van de Steenbakkersstraat in Oostende – het voormalige Sint-Lutgardisinstituut – komt er een nieuwe scholencampus. Daarvoor wordt het gebouw gedeeltelijk gesloopt en aansluitend heropgebouwd en gerenoveerd. Ook de omgevingsaanleg is in de plannen voorzien.
The post Site Steenbakkersstraat wordt nieuwe en multifunctionele scholencampus: “Plannen werden al eerder aangekondigd, maar zijn nu vergund” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eendracht Aalst mag van Voetbal Vlaanderen in Merelbeke spelen, gemeente vraagt juridisch advies

Voetbalclub Eendracht Aalst mag van Voetbal Vlaanderen komend seizoen in Merelbeke spelen. De club uit 1e provinciale zocht een nieuw stadion, omdat het van het stadsbestuur van Aalst niet meer in het Pierre Cornelisstadion mag spelen. Het gemeentebestuur van Merelbeke kan wel nog altijd beslissen dat het terrein om organisatorische of veiligheidsredenen niet geschikt is. De gemeente wint nu juridisch

Lees meer »

3 van de 7 Tsjetsjeense terreurverdachten aangehouden, zouden terroristische aanslag voorbereid hebben

3 verdachten die gisteren bij verschillende huiszoekingen in ons land zijn opgepakt, zijn aangehouden door de onderzoeksrechter. Dat laat het federaal parket weten in een persbericht. Bij de huiszoekingen werden in totaal 7 personen opgepakt, de andere 4 zijn intussen weer vrijgelaten. De 3 aangehouden verdachten worden gelinkt aan de terreurgroep ISKP en zouden een terroristische aanslag hebben voorbereid.

Lees meer »

7 miljoen flitsboetes vorig jaar, maar deze Vlamingen kregen er nog nooit één: “Haastige chauffeur duwde met zelfs eens tussen twee vrachtwagens”

Nooit eerder kregen meer chauffeurs een snelheidsboete dan in 2023. Er werden er bijna zeven miljoen uitgedeeld. Toch zijn er Vlamingen die nog nooit een flitsboete hebben gehad. Twee van hen vertellen waarom ze zich steeds nauwgezet aan de snelheidslimieten houden, hoe ze dat voor elkaar krijgen en – vooral – hoe de andere chauffeurs daarop reageren.

Lees meer »

’t Geluws Zuivelhof verkoopt zelfgemaakt hoeve-ijs: “Wij vormen hier de zevende generatie”

Tijdens de zomer gaan we elke week op bezoek bij een boerderij waar je zelfgemaakte hoeveproducten kan aankopen. Deze week: ’t Geluws Zuivelhof bij Wouter Denturck en Sigrid Franco, helemaal op het einde van de Dadizelestraat in Geluwe. Hun specialiteit is hoeve-ijs, gemaakt van melk van de eigen koeien.
The post ’t Geluws Zuivelhof verkoopt zelfgemaakt hoeve-ijs: “Wij vormen

Lees meer »