IN BEELD – ‘Feest Mee’ in het Muziekcafé Den Toerist in Meulebeke werd een voltreffer

In het Muziekcafé Den Toerist in Meulebeke bracht The Booking Agengy zijn maandelijkse show ‘Feest Mee’.

Met zes goede artiesten op de affiche kon het niet anders dan top zijn. Siham mocht openen. Daarna zong ze enkele duetten met haar man Steven Lambert. Steven deed dan alleen verder en zorgde voor veel animo in de zaal. De volgende artieste was Leah Bien. Na de pauze begon John Dennis, gevolgd door Mieke. Eindelijk hoorden we nog eens het originele ‘Engelbewaarder’. Prachtig! Na enkele duetten met Bandit bleef Bandit dan alleen staan op het podium voor zijn songs. Iedereen keerde tevreden naar huis terug. (PADI – foto’s Daniël)

The post IN BEELD – ‘Feest Mee’ in het Muziekcafé Den Toerist in Meulebeke werd een voltreffer is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Auto botst met verkeerspaal in Emelgem

In de Tinnenpotstraat in Emelgem botste vrijdagavond een man tegen een verlichtingspaal. De bestuurder bleef ongedeerd, maar de paal brak af en kwam dwars over de weg te liggen.
The post Auto botst met verkeerspaal in Emelgem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brandweer kan ree redden uit kanaal in Merkem

De brandweer van Diksmuide heeft een opvallende reddingsactie uitgevoerd in Merkem, bij Houthulst. Een volwassen ree was in een kanaal gesukkeld en geraakte er zelf niet meer uit. Met een net kon de brandweer het dier uiteindelijk bevrijden.

Lees meer »

Van nieuwslezeres, fitnessleraar of ex-druggebruiker tot in het paleis: deze royals bewijzen dat sprookjes soms écht bestaan

In ‘Máxima’ krijgen we te zien hoe de vonk tussen het Nederlandse vorstenpaar destijds oversloeg. Willem-Alexander (57) was te gast op een feestje in Sevilla als kroonprins, Máxima (53) was er als fotografe. Geen liefde op het eerste gezicht, maar toch het begin van iets moois. En zij zijn niet de enigen die elkaar op opvallende wijze vonden. Van Filip

Lees meer »

Dj Afrojack verkoopt Vlaams kasteeldomein voor 7 miljoen euro

De Nederlander Nick van de Wall, beter bekend als dj Afrojack, heeft na vier jaar De Markgraaf in Kalmthout te koop gezet. Het kasteeldomein van maar liefst vijf hectare groot bestaat onder meer uit een villa met zestien kamers, een zwembad, wellnessgedeelte en stallen voor 17 paarden. Er hangt een prijskaartje van 7 miljoen euro aan.

Lees meer »

Spoedcursus om hoogbegaafde studenten beter te begeleiden

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) lanceert een spoedcursus die professoren en andere medewerkers van het hoger onderwijs beter moet leren omgaan met hoogbegaafde studenten. Het trainingspakket ‘Cognitief sterk functioneren’ geeft onder meer antwoorden op vragen als “Hoe herken je signalen van cognitief sterk functioneren?” en “Hoe kan je hoogbegaafde en cognitief sterk functionerende studenten het juiste aanbod en

Lees meer »

Hoe relevant is de Brugse priester-dichter Guido Gezelle nog 125 jaar na zijn dood?

125 jaar geleden stierf de Brugse priester-dichter Guido Gezelle. Is de beste West-Vlaamse dichter anno 2024 nog relevant? We vroegen het aan acteurs Chris Lomme en Zouzou Ben Chikha, die komend weekend tijdens het Brugs stadsfestival Mirage voordragen uit zijn oeuvre.
The post Hoe relevant is de Brugse priester-dichter Guido Gezelle nog 125 jaar na zijn dood? appeared first

Lees meer »

Na eindejaarsfeestje met collega’s met 2 promille naar huis: 45 dagen rijverbod en boete voor productiedirecteur

“Het spijt me. Ik maakte een foute keuze door toch nog in de auto te stappen.” Een productiedirecteur uit Lendelede sloeg voor de Kortrijkse politierechtbank mea culpa toen hij zich moest verantwoorden voor dronken sturen. Aan een boete en een rijverbod ontsnapte hij echter niet.
The post Na eindejaarsfeestje met collega’s met 2 promille naar huis: 45 dagen rijverbod

Lees meer »