IN BEELD – ‘The Great Latin Edition’ van ‘Feest mee’ was overdonderend succes in het Muziekcafé Den Toerist in Meulebeke

In het Muziekcafé Den Toerist in Meulebeke was er de ‘The Great Latin Edition’ van The Booking Agency. Het was een heel groot succes met een bomvolle zaal, lekker eten en veel ambiance.

Paco Garcia mocht van start gaan op deze muzikale namiddag. Meteen was de toon gezet voor een leuk feestje. Dina Rodrigues zette dat feestje verder. Na de pauze was Fabrizio Zeva aan zet. Wat een stem heeft die man. Frank Galan was de laatste maar zeker niet de minste qua optredens. Deze namiddag zal het aanwezige publiek niet vlug vergeten. Geniet van onze fotomap. (PADI – foto’s Daniël)

The post IN BEELD – ‘The Great Latin Edition’ van ‘Feest mee’ was overdonderend succes in het Muziekcafé Den Toerist in Meulebeke is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Aanval op bases van internationale coalitie in Irak en Syrië

Op twee bases in Irak en Syrië waar zich troepen van de internationale coalitie bevinden, zijn donderdag en vrijdag raketten afgevuurd. Dat zeggen Iraakse en Amerikaanse veiligheidsverantwoordelijken en een ngo. Dergelijke aanvallen waren eerder frequent tijdens de vroege fasen van het conflict tussen Israël en de Palestijnse Hamas-militanten, maar zijn sindsdien afgenomen.

Lees meer »

LIVE WORLD MATCHPLAY. Van den Bergh-killer Humphries wint hoogstaande partij van Wade, Van Gerwen en Smith strijden om laatste finaleticket

Op de World Matchplay darts staan vanavond de halve finales op het programma. Luke Humphries, de man die donderdag Dimitri Van den Bergh huiswaarts stuurde, neemt het in de eerste wedstrijd op tegen James Wade. Daarna is er de clash tussen Michael van Gerwen en Michael Smith. De wedstrijden zijn ook LIVE te bekijken op VTM 2 en VTM GO!

Lees meer »

LIVE GENTSE FEESTEN. Het is tijd voor dag 4: straks ploegvoorstelling van KAA Gent en optreden van ‘Mister Eurovision’ Johnny Logan

Nacht nummer drie van de Gentse Feesten, zit erop! De KetnetBand en de Vlaspoppenworp zorgden voor een onvergetelijke dag voor het jonge volkje. Isolde Lasoen betoverde het publiek van achter haar drumstel en Urbanus zette het Sint-Baafsplein in vuur en vlam. Het plein heeft ook voor dag vier heel wat in petto: om 18.30 uur is het tijd voor de

Lees meer »

“Hij moet de waarde van geld kennen”: prins Laurent reageert op jetsetvakantie van zoon Aymeric

Geen zomervakantie voor prins Laurent (60). Hij is alleen thuis in Tervuren achtergebleven “voor het werk”, terwijl zijn vrouw prinses Claire (50) en hun drie kinderen in het zuiden van Frankrijk zitten, bij koning Albert en koningin Paola. Zoon Aymeric (18) zet intussen de bloemetjes buiten in het nachtleven van het mondaine Saint-Tropez. “Hij doet ook een vakantiejob. Als hij

Lees meer »

“Een comeback zoals Trump”: oppositie reageert vol ongeloof op terugkeer van Anthony Dumarey als kandidaat-burgemeester

“Onze eerste reactie is er een van ongeloof. Maar sinds Donald Trump en Connor Rousseau weten we dat comebacks vandaag snel lopen. Blijkbaar denkt men dat mensen makkelijk vergeten met wat zomerse belevingssaus. Iedereen die iets van politiek kent, zit hier werkelijk met open mond naar te kijken”, zeggen fractieleider Peter Velle, voorzitter Bart De Rudder en secretaris Sofie Sanders

Lees meer »

Jongen (5) doodgereden door politiewagen

Een vijfjarige jongen is dinsdagavond om het leven gekomen nadat hij gegrepen werd door een voorbijsnellende politiewagen in het Duitse Kassel. Het kind werd nog naar het ziekenhuis gebracht, maar overleed later aan zijn verwondingen.

Lees meer »

Bakkerij Petris uit Wenduine krijgt label 100% West-Vlaams: “We werken met grondstoffen die uitsluitend van eigen bodem komen”

Na een geslaagde tweede deelname aan het culinair event Kok@Zee mocht bakkerij Petris uit Wenduine het kwaliteitslabel ‘100% West-Vlaams’ op zak steken. “Het label betekent voor ons wel wat: we drukken onze naam in West-Vlaanderen, met grondstoffen die uitsluitend van eigen bodem komen”, zegt zaakvoerder Tristan van bakkerij Petris.
The post Bakkerij Petris uit Wenduine krijgt label 100% West-Vlaams:

Lees meer »

Toeristen of zeeleeuwen: wie wint slag om La Jolla?

Virale beelden van afgelopen weekend tonen hoe zeeleeuwen in San Diego mensen van het strand van La Jolla lijken te verdrijven, maar daarmee hebben de dieren de populaire badplaats nog niet heroverd: “Het strand moet worden teruggegeven aan de mensen.”

Lees meer »

Okra fietst richting het Ieperse Ommeland

Onlangs namen 21 Okra leden hun fiets bij de hand om een dagje erop uit te trekken. Iedereen met de fietshelm en een fluojas zodat men zich veilig in het verkeer kon wagen.
The post Okra fietst richting het Ieperse Ommeland appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gouden huwelijksgeluk voor Freddy en Sabien uit Izegem

Sabien Vancoillie (67) en Freddy Dusselier (72) uit de Krekelstraat trokken naar ‘t Cleen Schardouw in Sint-Eloois-Winkel voor de viering van hun 50ste huwelijksverjaardag.
The post Gouden huwelijksgeluk voor Freddy en Sabien uit Izegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sint-Eloois-Winkel krijgt toch geen nieuwe KMO-zone: bewoners opgelucht

Een nieuwe KMO-zone in de omgeving van de Tuileboomstraat en Muizelstraat in Sint-Eloois-Winkel komt er niet. De provincie heeft die plaats als zoekzone geschrapt. Dit tot grote tevredenheid van de omwonenden. Zij voerden dit voorjaar actie tegen de mogelijke komst van een KMO-zone. “We zijn erg opgelucht.”
The post Sint-Eloois-Winkel krijgt toch geen nieuwe KMO-zone: bewoners opgelucht appeared first

Lees meer »