IN BEELD – ‘The Great Latin Edition’ van ‘Feest mee’ was overdonderend succes in het Muziekcafé Den Toerist in Meulebeke

In het Muziekcafé Den Toerist in Meulebeke was er de ‘The Great Latin Edition’ van The Booking Agency. Het was een heel groot succes met een bomvolle zaal, lekker eten en veel ambiance.

Paco Garcia mocht van start gaan op deze muzikale namiddag. Meteen was de toon gezet voor een leuk feestje. Dina Rodrigues zette dat feestje verder. Na de pauze was Fabrizio Zeva aan zet. Wat een stem heeft die man. Frank Galan was de laatste maar zeker niet de minste qua optredens. Deze namiddag zal het aanwezige publiek niet vlug vergeten. Geniet van onze fotomap. (PADI – foto’s Daniël)

The post IN BEELD – ‘The Great Latin Edition’ van ‘Feest mee’ was overdonderend succes in het Muziekcafé Den Toerist in Meulebeke is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Volgende week mogelijk bemiddelaar aan de slag bij VRT

Mogelijk kan volgende week al een bemiddelaar worden aangesteld die het vertrouwen tussen personeel en directie bij de openbare omroep VRT moet helpen herstellen. Dat heeft Vlaams minister van Media Benjamin Dalle (CD&V) aangekondigd in het Vlaams Parlement. Volgens de vakbonden heeft de directie al een “ernstige kandidaat” voorgesteld.

Lees meer »

Mariette en Palmer uit Ardooie zijn zestig jaar getrouwd

Mariette Verhelle en Palmer Devisschere hebben met familie en vrienden hun zestigste huwelijksverjaardag gevierd. En daarbij hoorde een receptie in het gemeentehuis. Bekend terrein voor Mariette, die twaalf jaar lang gemeenteraadslid was.
The post Mariette en Palmer uit Ardooie zijn zestig jaar getrouwd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Mollenvanger Marc spreekt met Lynn, het vijfde slachtoffer van de Mol: “Of die ongepaste handgebaren van pas zijn gekomen? Dat hou ik liever privé”

Eerlijkheid is het eerste hoofdstuk in het boek der wijsheid, maar in De Mol loont het soms om persoonlijke voordelen te laten primeren op de groep. De vijfde aflevering van ons favoriet programma bracht ons Griekse kwellingen en het welgekomen bezoek van de mama’s en/of de zus van de kandidaten. We zijn intussen halverwege het seizoen en alweer werd er

Lees meer »

Geert Wilders doet ook echt aangifte tegen Frans Timmermans wegens opruiing

PVV-leider Geert Wilders houdt voet bij stuk, en heeft maandag aangifte gedaan tegen GroenLinks-PvdA-leider Frans Timmermans. Uitspraken die Timmermans zaterdag tijdens een partijcongres deed, komen voor de winnaar van de Nederlandse verkiezingen neer op “opruiing”. In de aangifte is te lezen dat Timmermans zou hebben aangezet tot strafbare feiten.

Lees meer »